Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

איזה מבין הרמקולים הבאים עדיף לדעתכם?

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=444d985e6fa73e03cb00690dcb4b4888&productid=461

http://nokout.co.il/product.asp?cat2cat1id=2&Cat2ID=3&pid=PLUS102

אם יש לכם הצעות יותר טובות אנא שתפו אותי :-D

התקציב הוא בין 200 ל250 ש"ח.

תודה לכולם!

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

לא הייתי ממליץ לך בכלל לקנות רמקול COAX במידה 4" מפני שזה רמקול שאתה לא ממש מקבל ממנו לא איכות ולא עוצמה .

בכל מקרא אין לי העדפה מבין שני אלה כי לא שמעתי לא את הMAGNAT ולא את הHELIX הספציפיים האלה אז חכה שמישהו שהיה לו ניסיון איתם יגיב או שפשות תלך לשמוע אותם ותעשה את ההשווה לבד :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

אני חושב ששניהם לא עדיפים מכיוון שבשניהם לא תמצא שמיעה באיכות סבירה וטובה גם אם אתה לא הולך להרכיב מגבר.

לפי דעתי אתה תצטרך קצת להעלות את התקציב כדי לקבל רמקול באיכות טובה שגם ככה יעבוד ע"י ההגברה של המכשיר.

אם יש לך אפשרות, תרכוש רמקולים 9*6 טובים וגם לא יקרים.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

שבוע הבא אני נוסע לתומקאר לקנות 6X9 מורל טמפו, הרץ ES300 ומגבר מאק אודיו.

אני מחפש רמקול 4 אינץ' לדש בורד מקדימה כי האוטו הזה לא ישאר אצלי הרבה זמן, אז שיהיה לבינתיים.

כמו כן אני מעוניין לדעת את הדבר הבא- ההליקס מקבל מקסימום 40 וואט, והרדיו דיסק שלי מוציא 52, האם הרמקול לא ישרף בווליום גבוה?

תודה רבה לכולם

פורסם

הרדיו דיסק מוציא אולי 52 הספק כללי, נקי מוציא בסביבות ה-20 וואט ר.מ.ס כך שהרמקול לא ישרף.

אלעד

פורסם

אלעד אם הייתי אומר לך שאני צריך 4 אינץ' איכותי שיעבוד בלי מגבר... על מה היית ממליץ לי?

ראיתי באתר על גלגלים רמקול 4 של הרץ, אך לא כתוב מחיר. כמה הוא אמור לעלות בערך?

תודה על העזרה!

פורסם

הרץ זו אחת החברות כשמדובר בסאונד, לי יש הרץ מסדרת הhigh energy שזה עולם אחר ואני נהנה מהם מאוד!

הרמקולים שראית הם 40 ר.מ.ס, אם אתה לא מחפש עוצמתיות אז אני חושב שבסה"כ תהיה לך שמיעה נחמדה והם יעשו את

העבודה, לגביי מחיר אני לא ממש יודע מה הסדר גודל, תצטרך לברר ואח"כ תעדכן אותנו=]

אלעד

פורסם

יחיאל תודה על העזרה.

קודם כל אני מחפש איכות, אח"כ עוצמה.

אני יברר מה המחיר ויעדכן.

פורסם

שלום,

בשום רמקול 4 אינצ' אתה לא יכול לקבל נמוכים במידה סבירה (אני כבר לא אומר טובה).

ברכב שלי (קנגו) בדשבורד יש מקום רק ל 4 אינצ', היו לי רמקולים של פיוניר, ועכשיו יש לי זוג של FLI (לא FLY), זה שהבחור הציע לך (לא לכה) למכור (ולא למקור ):

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB141014=451260&DB25692=58873

הם יותר טובים מפיוניר ושומעים את ההבדל באיכות, אבל, כמו בכל רמקול אחר בגודל הזה, אין מספיק בס.

אני מציע לך לחפש אפשרויות לרמקולים יותר גדולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תשמע בתור אחד שהיה בסרט הזה וניסע ה-מ-ו-ן סוגים של רמקולים 4" מכל החברות והמינים במחירים זולים עד יקרים מאוד הגעתי למסקנה אחת:

בנייה ל-6.5.

שמתי 6.5" פשוטים של בלאופונקט שעלו לי איזה 100 ש"ח בערך ושמעתי יותר טוב מקומפוננט 4" שעלה לי 1500 ש"ח.

פורסם

תודה לכולם!

יש לציין בעוד כחצי שנה אני מוכר את האוטו כל שזה רק פתרון זמני.

ושוב תודה.

פורסם

אז אל תלך על ההרץ אם אתה הולך למכור בעוד חצי שנה את הרכב, רמקול יקר חבל על הכסף ועוד 4" מידה בעייתית.

נסה באמת לעשות בנייה מפיבר או משהו ל6.5, ואתה תהנה הרבה יותר.

אלעד

פורסם

אוקי החלטתי לקנות את ההליקס :?, אבל זה עדיין הליקס:wink:.

בעוד חצי שנה נמכור אותם לאחד החברים במחיר זנות, בכל מקרה תודה לכולם על העזרה וצהריים טובים!

ד"א אלעד הי אנרג'י זה בדוק הסט הבא שאני קונה באוטו החדש, שמעתי אותו ואהבתי ביותר! יותר ממורל דוטק והDLS למיניהם.

פורסם

המידה של הרמקולים הקידמיים בפאסט שלך, אשר יושבים בדשבורד הם 3.5 אינץ' ולא 4.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...