Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קייבמן, קומפקטית = i30.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עובדה הם מצליחים, נכון שהסונטה החדשה לא היתה הצלחה מדהימה, אבל תראה את הטוסון ואת הסנטה פה, I30 והאקסנטים, אשר נמכרים בכמויות.

לא נראה לי שהדגם הזה יגיעה לארץ כמו עוד דגמים של יונדאי אשר לא שווקו פה.

הסתכלת על המחירים?

סנטה-פה שנת 2007 הדגם המפואר עם כל האיבזורים עולה 171k.

171k לג'יפ מנהלים יוקרתי?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
איזה ערך מוסך בדיוק יש לגטס (אם אליה התכוונת)?

מחיר זול והצלחה בשוק הליסינג הם לא מדד לדעתי. כל אחד יכול למכור מריצה ב5 שקלים שתהיה להיט.

איכות הרכב עדיין נופלת מהשאר. בין אם זה החומרים הזולים, נוחות הנסיעה או ההרגשה הכללית מהרכב.

ציינתי שרק ל I30 יש ערך מוסף מלבד היותה תמורה טובה לכסף.

הגטס, ב 5 שנותיה בארץ, הפגינה אמינות ועמידות יוצאות דופן, גם במונחים "יפניים" ולא לחינם היא הפכה ללהיט בקרב ציי רכב.

איכות הגטס מצויינת והן שורדות התעללויות, כולל של צה"ל ששוכר אותן ומכניס אותן לדרכים שספק עם נ.נ עובר בהם..

הגטס, גם שהוצגה, היתה ממוצעת למדי, אבל רחוקה מלהיות מכונית גרועה.

והיא היתה הסיבה העיקרית להעלמות פיאט מהארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

את זה בדיוק אמרו על לקסוס לפני 20 שנה.

אגב, היונדאי ג'נסיס נבחרה למכונית השנה בצפון-אמריקה - פעם ראשונה שרכב קוריאני זוכה בתואר הזה.

הסתכלת על המחירים?

סנטה-פה שנת 2007 הדגם המפואר עם כל האיבזורים עולה 171k.

171k לג'יפ מנהלים יוקרתי?

נראה לי שהתבלבלת קלות. אלה המחירים של טוסון. סנטה-פה עולה 220,000 ומעלה. ומי בדיוק הגדיר אותו יוקרתי?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הסתכלתי על המחירים וגם על הלקוחות שבאים אלינו לסוכנות ולמוסך (עובד ביונדאי).

בארץ מזלזלים ביונדאי יותר מכל מקום אחר בעולם, ועדין הם מקום 2 במכירות.

ואיכות הגטס רחוקה מלהיות מצוינת, היא נלקחה על ידי ציי הרכב רק בגלל שהם זולות.

פורסם
את זה בדיוק אמרו על לקסוס לפני 20 שנה.

אגב, היונדאי ג'נסיס נבחרה למכונית השנה בצפון-אמריקה - פעם ראשונה שרכב קוריאני זוכה בתואר הזה.

נראה לי שהתבלבלת קלות. אלה המחירים של טוסון. סנטה-פה עולה 220,000 ומעלה. ומי בדיוק הגדיר אותו יוקרתי?

טל

לא נראה לי.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=22722&Year=2007

והסנטה-פה לא אמור להיות ג'יפ יוקרתי?

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
ציינתי שרק ל I30 יש ערך מוסף מלבד היותה תמורה טובה לכסף.

הגטס, ב 5 שנותיה בארץ, הפגינה אמינות ועמידות יוצאות דופן, גם במונחים "יפניים" ולא לחינם היא הפכה ללהיט בקרב ציי רכב.

איכות הגטס מצויינת והן שורדות התעללויות, כולל של צה"ל ששוכר אותן ומכניס אותן לדרכים שספק עם נ.נ עובר בהם..

הגטס, גם שהוצגה, היתה ממוצעת למדי, אבל רחוקה מלהיות מכונית גרועה.

והיא היתה הסיבה העיקרית להעלמות פיאט מהארץ.

א. ציינתי שהכוונה שלי היא לגטס, באם התכוונת אליה, כנראה שלא.

ב. איך פיאט קשורה לעניין? יש מספיק יצרני רכב שמייצרים רכבים טובים מהגטס בכל היבט אפשרי.

ושוב, אני חושב שהצלחה בציי רכב איננה מדד להצלחת רכב. ציי רכב מחפשים לחסוך. אם הגטס היא התשובה לכך, הרי שהרכב זול ולא איכותי. גם תנור עצים אינו מתקלקל, ובכל זאת, אצלי ואני דיי בטוח שגם אצלך ישנו מזגן במקום.

!AWDSOME

פורסם

אני נוטה להסכים עם חן פרחי.

היונדאי גטס יצאה ב- 2003, עת נמכרה הפונטו ספייס לציי רכב.

בתור חובב איטלקיות אני מצטער לומר שהגטס הרבה יותר אמינה וחזקה מהפיאט, שסובלת מבעיות שונות ומשונות לאורך חייה.

למרות זאת, הפונטו הרבה יותר חסכונית בדלק והרבה יותר נוחה ומפנקת מהגטס.

מנהלי החברות הגדולות מאוד שמחו להעיף את כל הרכבים של פיאט מציי הרכב שלהם, ואת זה אני אומר ממקור ראשון.

בתור אחד ששירת בצבא אני ראיתי מה עשו ואיך התנהגו עם הגטסים ולא קרה להם כלום. פשוט התעללות ברמה מחפירה ברכב, אם אני ארשום כאן מה עשו לרכב אתם לא תאמינו.

פעם אחת היינו צריכים תאורה בחצר של הבסיס, המפקד לקח איזו גטס, התניע, הפעיל אורות והרכב עמד כך פועל 5 שעות, משם נסע לבית שלו עוד 200 ק"מ, ולמרות 50K ק"מ בשנה הרכב המשיך לנסוע כמו גדול.

פורסם
לא נראה לי.

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails.php?SubModelID=22722&Year=2007

והסנטה-פה לא אמור להיות ג'יפ יוקרתי?

בדוק שוב. הלינק מוביל לסנטה-פה דגם 2007 ולזה מתייחס מחיר המחירון... נסה כאן מחירי חדשים.

ולא, הוא ממש לא אמור להיות יוקרתי ולא ברור לי למה אתה חושב ככה. בשביל משהו יוקרתי אתה צריך לטפס למחירים של 300,000 וצפונה בשביל נניח אודי Q5 או וולוו XC60, ושם עוד מדובר על כלים קומפקטיים יותר.

א. ציינתי שהכוונה שלי היא לגטס, באם התכוונת אליה, כנראה שלא.

ב. איך פיאט קשורה לעניין? יש מספיק יצרני רכב שמייצרים רכבים טובים מהגטס בכל היבט אפשרי.

ושוב, אני חושב שהצלחה בציי רכב איננה מדד להצלחת רכב. ציי רכב מחפשים לחסוך. אם הגטס היא התשובה לכך, הרי שהרכב זול ולא איכותי. גם תנור עצים אינו מתקלקל, ובכל זאת, אצלי ואני דיי בטוח שגם אצלך ישנו מזגן במקום.

שוב אני מתרגם את דבריו של חן פרחי... כוונתו (בהנחה שהבנתי נכון) היתה שגם פיאט מייצרים מכוניות סופרמיני זולות, שהיו בהחלט יכולות לשמש ציי רכב שרוצים לחסוך, אבל הגטס דחקה את רגלי הפונטו והגרנדה-פונטו.

טל

פורסם

היא תהיה הצלחה בזכות שני דברים.

אין לה את הסמל של יונדאי. ביוק כמו שלאינפיניטי ולקסוס אין סמלים של טויוטה וניסן.

היא עושה בדיוק אותו דבר כמו הלקסוס אבל עולה 10K$ פחות.

פורסם

מאיפה אתה יודע שהיא "עושה בדיוק אותו דבר כמו הלקסוס"? נסעת בה? מישהו בחן אותה? וגם אם כן, לקסוס בנתה את עצמה בשנים ארוכות של ליטוש אינסופי, בשהיה רצופה בראש סקרי שביעות-רצון ואמינות, בשירות ללא תחרות ללקוח. נדמה לי שליונדאי יש עוד כברת דרך לעשות - ולא משנה כמה המכונית החדשה טובה (ואתה ל-א יודע כמה היא טובה) - לפני שאפשר יהיה להזכיר אותה בנשימה אחת עם לקסוס.

טל

פורסם
שוב אני מתרגם את דבריו של חן פרחי... כוונתו (בהנחה שהבנתי נכון) היתה שגם פיאט מייצרים מכוניות סופרמיני זולות, שהיו בהחלט יכולות לשמש ציי רכב שרוצים לחסוך, אבל הגטס דחקה את רגלי הפונטו והגרנדה-פונטו.

טל

את זה הבנתי, ואני בהחלט מודע להצלחה שלה בשוק רכבי הליסינג. זה עדיין, לדעתי, לא הופך רכב למוצלח. מה גם שהדגמים שמכרו לציי הרכב מאובזרים הרבה פחות, וכמובן פחות בטיחותיים, שוב, על מנת לחסוך על חשבון הלקוח.

!AWDSOME

• תוכן חדש...