Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האקווס לא תחליף את הסונטה אלא דגם שנקרא grandeur

שוב, טעות. הגרנדור מבוססת על הפלטפורמה של הסונטה וקצת יותר גדולה ממנה, ובהיצע של יונדאי היא ממוקמת בין הסונטה לג'נסיס. האקווס נמצאת מעל כולם וכאשר היא תגיע לאירופה וארה"ב - וזה ייקח עוד זמן - היא לא תחליף שום דגם קיים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
מאיפה אתה יודע שהיא "עושה בדיוק אותו דבר כמו הלקסוס"? נסעת בה? מישהו בחן אותה? וגם אם כן, לקסוס בנתה את עצמה בשנים ארוכות של ליטוש אינסופי, בשהיה רצופה בראש סקרי שביעות-רצון ואמינות, בשירות ללא תחרות ללקוח. נדמה לי שליונדאי יש עוד כברת דרך לעשות - ולא משנה כמה המכונית החדשה טובה (ואתה ל-א יודע כמה היא טובה) - לפני שאפשר יהיה להזכיר אותה בנשימה אחת עם לקסוס.

טל

לא. אני בדיוק ציטטתי את הקמפיין הפרסומי של יונדאי שהיה לא מזמן.

הייתה שם התקפה בוטה וישירה על לקסוס, מרצדס וBMW, כאשר הנראטיב הפרסומי - עושה אותו דבר בפחות כסף.

לא מצאתי את הסרטון שהם ירדו על לקסוס אבל הנה אחד על BMW

qTg-C1yAzCc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

שאני אבין: אז על סמך פרסומת של היצרן אתה קובע שהיא "תעשה אותו דבר כמו לקסוס"?

זה מזכיר לי שלפני כמה ימים נתקלתי במודעה בלוח יד 2 שכתוב בה "האופנוע 125 [כך במקור, בעברית קצת עילגת] המתקדם בעולם בפחות מ-10,000 ש"ח". המודעה - מטעם היבואן, שלא תהיה טעות - הובילה לאיזה קטנוע צ'קמוק סיני.

כך היה כתוב שם, בדיוק: "המתקדם בעולם".

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אני קובע על סמך היכרותי עם יונדאי בכלל וג'נסיס בפרט.

דוד שלי קנה כזאת, אחרי E-klasse שהייתה רחוקה מלהיות מופת לאמינות גרמנית.

ראיתי גם השוואות ישירות מול לקסוס GS350.

ידה של לקסוס הייתה על העליונה, בעיקר בזכות המותג "הנכון יותר". אבל מחיר גבוהה ב8K$.

זה בדיוק שם המשחק. לתת אותו דבר בפחות כסף.

• תוכן חדש...