Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב האצ'בק+ נגרר VS טנדרון ב 25K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מי שלא מכיר אני חייל משוחרר, עובד במועדפת בשביל הרכב הראשון שלי.

התקציב הוא 25 אלף פלוס מינוס ואני משאיר עוד טיפה כסף בצד ליישור קו.

אני מתלבט בין 2 סוגי רכבים וכמה אופציות העומדות בפניי,

האופציה הראשונה היא לקנות רכב האצ'בק בנזין (קטן) כמו פונטו, גולף, פולו ודומיו ולחבר אליו וו גרירה + עגלה נגררת,

שאין לי כ"כ איפה לאחסן אותה מכיוון שאני גר בבנין עם חניה משותפת לעוד 3 בניינים, והעגלה היא גם הוצאה של ביטוח וטסטים.

האופציה השניה היא טנדרון בסגנון של דובלו/קנגו/פרטנר/קונקט/אינקה דיזל שיחסוך לי את כל הסיכון של גניבת העגלה נגררת ומצוקת החניה אצלנו,

הרכב ישמש לי כרכב יומיומי, בנוסף להובלת ציוד לאירועים (מגברים, מוניטורים, הגברה ותאורה), ומחשבים, ונסיעות רגילות,

התכנון לקנות את הרכב בעוד כחצי שנה...ככה שיש לי המון זמן אבל אין לי כיוון כרגע איזה סוג רכב לרכוש,

(לא קנגו בשום אופן ! ),

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

לא חובה TDI, גם ברלינגו רגיל עושה עבודה בסדר גמור ונוח כמו פרייבט. בכל מקרה ממליץ לך על רכב סגור ולא עגלה לאופי השימוש שלך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני הייתי לוקח ברלינגר/פרטנר - הן אפילו מעט מהנות לנהיגה (פלטפורמת ה-306 של פז'ו)

קונקט ודובלו לא יאכזבו אותך אבל בשום פנים ואופן לא הייתי לוקח אינקה - מדובר ברכב מיושן ולרוב מתפרק.

פורסם

שלום לכולם , לגבי האינקה עוד כמה אנשים המליצו לי לא לקנות , אז היא ירדה מהפרק.

לגבי הברלינגו, הבנתי שבכללי האוטו ממש בסדר, חוץ מכמה בעיות ספציפיות (משולשים שהיה לאחד בלבד, והרכב חדש)

לגבי הדובלו הבנתי שהיא יותר חזקה מהברלינגו אך תא מנוע שלה צפוף.

חדבי רכב דיזל עם טורבו אני מעדיף יותר ללא טורבו כי אני לא הולך להעמיס על האוטו 90 אחוז מהזמן מהנסיעות.

יצא לי לנהוג על ברלינגו היא דיי נוחה ייחסית לרכב עבודה.

מה לגבי מחלות נפוצות או דברים שצריך לשים עליהם דגש?

Suzuki Jimny

פורסם

היי, לברלינגו היה פאק ביצור במודל מסויים של קאמשפט מתפוצץ (מצריך שיפוץ ראש + רכישת קמשפים חדשים, לא זול).

אני לא זוכר את המודל, אז צריך לברר את זה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה לא מעמיס, אז קח ברלינגו רגיל, הוא יותר נוח מהדובלו (יש לי את שניהם בעבודה) ויותר מרגיש כמו רכב פרטי ולא משאית קטנה. לדובלו קפיצי עלים מאחורה וזה די קופצני, והוא יותר חזק ומרווח שזה לא משנה לך.

פורסם

אור, יהיה מצוין אם תברר לי לגבי זה.

אליבבה, חיפשתי והשוותי קצת בין הברלינגו לדובלו ושמתי לב (או שאני מדמיין?) שהדובלו עשו פחות ק"מ בממוצע מהברלינגו..ובהחלט אני לא מרגיש צורך בטורבו דיזל, מה שכן שמתי לב שהרבה החליפו משאבות סולר וחלק קטן מהן עשה קלא'צ- וראש מנוע (הקילומטראז גבוהה-בלאי)

גוטה, פורד קונקט לא נכנס בתקציב לצערי.

אשמח לדעת על מה כדאי לשים דגש ברכבים כאלו שעברו קילומטראז גבוהה, למרות שיש חלק עם ק"מ נמוך.

Suzuki Jimny

פורסם

רכבים כאלו אין כמעט עם ק"מ נמוך, אחרת לא היו קונים אותם. זה אוטו שקונים כדי לנסוע ולעשות עבודה.

אין משהו מיוחד - פשוט לבדוק שהכל עובד כמו שצריך כמה שיותר, שהצמיגים לא בני מיליון, שהמזגן עובד, שההילוכים נכנסים טוב, שאין רעידות נוראיות ורעשים מיותרים.

פורסם

תודה לכולם , בעבודה שלי (אם אפשר לקרוא לזה ככה ) עוברים המון בעלי בלרינגו

כולם מאוד מרוצים מהרכב וממליצים עליו

אבל מוזר לי שמצד שני רשום שהרכב מאוד רגיש לקריעת רצועת אביזרים וזה עלול להסתיים בראש מנוע:

לינק 1

לינק 2

לינק 3

בניגוד לדובלו שראייתי שהחלה היחידה של הרכב זה חלון נופל.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...