Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה פנורמית Ferrai Scuderia Spider 16M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על הבורות- אבל איפה בידיוק נמצאים ההילוכים?

יש ידית קטנה (מעיין ידית מתכת קטנה) עם 2 מצבים, D או R.

את ההילוכים קדימה אתה מעביר עם הידיות מאחורי ההגה, את הרברס אתה משלב מהידית הקטנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נו,משהו בשיווק,בגלל שאי אפשר להחזיר לך 0.01 אגורות אז המוכר מרוויח על זה,או משהו כזה :?

אבל אתה משווה את זה למכונית פרארי :shock: מה,נגמר להם התקציב לסדרה הזאת ב499 מכוניות :?

אני עתודאי תעשייה וניהול ומה שאמרת הוא לא בידיוק נכון.

זה למעשה לוחמה פסיכולוגית, שתחשוב שזה זול, פשוטו כמשמעו.

מאז שביטלו את ה-5 אגורות כבר אין 4.99 (סתם לדוגמא), יש 4.90 וכאלה... ברווחים של 10 אגורות.

ונניח ואתה רואה 4.97 (X.95-X.99) אז מעגלים כלפי מעלה ואם אתה רואה 4.93 (X.91-X.94) אז מעגלים כלפי מטה בהתאמה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
אני עתודאי תעשייה וניהול ומה שאמרת הוא לא בידיוק נכון.

זה למעשה לוחמה פסיכולוגית, שתחשוב שזה זול, פשוטו כמשמעו.

מאז שביטלו את ה-5 אגורות כבר אין 4.99 (סתם לדוגמא), יש 4.90 וכאלה... ברווחים של 10 אגורות.

ונניח ואתה רואה 4.97 (X.95-X.99) אז מעגלים כלפי מעלה ואם אתה רואה 4.93 (X.91-X.94) אז מעגלים כלפי מטה בהתאמה.

צודק,בגלל זה אמרתי "או משהו כזה" :-) מה שאמרתי זה כנראה תוצר לוואי :?

אבל מה שדיסקברי אמר אשכרה נשמע הגיוני :shock:

פורסם
הScuderia היא ידנית והעברת ההילכים מתבצעת דרך המנופים מאחורי ההגה?

לא, יש לה תיבה רובוטית מאוד מהירה שמעבירה הילוכים ב-60 מילי שניות. העברות ההילוכים הן כאמור מאחורי ההגה. רוורס זה ה-R שבין המושבים, לידו יש מצב AUTO ומתחתיו Launch Control. המנטינו שעל ההגה מעביר בין המצבים של בקרת היציבות, המתלים, תיבת ההילוכים וכדומה. שימו לב לכמויות הקרבון שבתא הנוסעים, ולעובדה שאין שטיחים, ואני חייב לציין שהקטע עם האייפוד בהחלט מגניב.

רוני, מתגעגע... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שתי הערות -

דבר ראשון - עזבו אתכם - אפילו שטיחים אין שם. ;-) קמצנים.

דבר שני - באייפוד טאצ', שהם מספקים מתנה יש "תמונות, קטעי וידאו והקלטות של רעש המנוע"!

אתה יושב חצי מטר מיצירת מופת. למה שתרצה לשמוע את רעש המנוע דרך הרמקולים???

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם

וואלה יפה.

תביא לנו רשמים. עלק...

תביא לעשות סיבוב.

מה רשמים יעזרו. לך לגרום לנו לעוד ריר?

לא בכעס כן. בידידות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...