Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ספורטיבי עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי האלפא, אחרי שקראתי את מה שכתוב עלייה בסקירה הבנתי שזה לא התקדמות רבה מהאונו.

רשום בכתבה שתא הנוסעים מיושן (כך גם באונו) בעיות התחממות ברכבים שלא טופלו כראוי (וקשה למצוא כאלה, ובעיית ההתחממות זה להחזיר את החבר לתקופת האונו) מערכת קירור חלשה (זה רק אני או שהאלפא 146 זה אונו שהתחפשה?:shock:)

ועוד הרבה תלונות יש עלייה בכתבה, קצר במערכות חשמל (אונו) על מנת למנוע קורוזיה (מה שזה לא יהיה) צריך להשתמש בנוזל קירור ייעודי (כמו באונו). היא יורדת מהפרק.

giri giri מסכים איתך לגבי שמי שקונה אלפא זה רק מי שאוהב אלפא, לחבר יש חששות מהמותג.

סופר לנסר זה קולט משפחתית אז אם הקולט יורדת מהפרק כך גם היא, ומה ספורטיבי במראה של סופר לנסר:?

פיאט בראבו, הנתונים שלה פחות טובים משל הקולט על אף שהיא נראית סביר חבר שלי נדר שלא יקנה פיאט שוב בחיים, יש לו "תסמונת אונו":lol:.

היונדאי אקסנט הבנתי מקריאה בפורום שכדי להימנע, רכב לא בטיחותי ופשוט מזעזע נכון או לא נכון, האם חוץ ממראה 3 דלתות ספורטיבי היא באמת שווה משהו?

מה לגבי הלאנטיס, חוץ מצריכת דלק גבוהה יחסית לא מצאתי תלונות לגביה, היא סחירה ונראית טוב וגם שמעתי שהיא אחד הרכבים האמינים בשוק, האם המנוע הוא אותו מנוע שקיים ב323 לאנטיס המשפחתיות?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהרשימה הנ"ל ,רק הפולו 16V.

החזקתי כזאת במשך 5 שנים ונהניתי מכל רגע.

רכב מאובזר, בטיחותי, זריז, אמין וזול לאחזקה , מגיע עם חישוקי מגנזיום, סאן רוף ופנסי ערפל ככה שיש לו גם את הלוק המתאים (עד כמה שאפשר להגיע ב25K)

אלפא, עם כל הכבוד זה לשרוטים ולמשוגעים לדבר. בן אדם שיש לו קוואליר ברשימה לא משתייך למשוגעים לדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הוא התעניין באלפא רק בגלל העיצוב הספורטיבי לא בגלל משהו אחר.

גם על הפולו רשום באותה כתבה יותר למטה.

בין האקסנט ללאנטיסF ברור שהלאנטיס עדיפה על אחת כמה וכמה אקזמפלר ידני. נראית ספורטיבית, נוסעת טוב, ואמינה. וזה אותו מנוע 1.8 של הלאנטיס הרגילה. בגדול היא אותו דבר כמו הלאנטיס הרגילה פרט לעיצוב.

CoupéF7R

פורסם

אלפא, עם כל הכבוד זה לשרוטים ולמשוגעים לדבר.

So, I'm Crazy:twisted:(Look at my signature

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

בקשר לאלפא רומאו 146.

הרכב הוא טוב ויושב על הכביש כמו על פסי רכבת.

רק אם תשקול לרכוש אחת כזאת תחפש ב 10 עיניים.

הייתה ברשותי 146 1.6 ו- 1.7 גרסת ה 16 שסתומים.

מאוד נהנתי ממנה ולא פחדתי לנסוע איתה עקב התחממות או בעיית חשמל כלשהי.

נכון כמו שלכל הרכבים יש תקלות גם למותג אלפא רומאו יש גם בעיות ותקלות.

האחזקה לא זולה וגם לא יקרה היא בעמצע. הקוונה שלי שאפשר להחזיק רכב כזה אם רוצים.

שיהיה בהצחה:bibeti .

פורסם
הפולו 16V.

רכב מאובזר, בטיחותי, זריז, אמין וזול לאחזקה , מגיע עם חישוקי מגנזיום, סאן רוף ופנסי ערפל ככה שיש לו גם את הלוק המתאים

quote]

תוכל לפרט מה כולל האיבזור, איבזור בסיסי כמו מזגן ח"ח וה"כ אני נוטה להאמין שיש, אבל איזה איבזור שנחשב "מותרות" יש ברכב? ומה לגבי איכות ההרכבה?

ולגבי בטיחות יש abs וכריות אוויר?

בין האקסנט ללאנטיסF ברור שהלאנטיס עדיפה על אחת כמה וכמה אקזמפלר ידני. נראית ספורטיבית, נוסעת טוב, ואמינה. וזה אותו מנוע 1.8 של הלאנטיס הרגילה. בגדול היא אותו דבר כמו הלאנטיס הרגילה פרט לעיצוב.

מצטער, האלפא יורדת מהפרק זה אונו בתחפושת.

לגבי הלאנטיס, על הנייר היא נשמעת כמו רכב מצויין, נראית טוב ואמינה (יפנית) ועוד חולקת חלפים ביחד עם אחותה הגדולה מה שמקל על מציאת חלפים ומוזיל את כל העניין, אבל בפועל יש למישהו ניסיון על הרכב ויכול להגיד עליו מילה או שתיים?

אז ככה האקסנט תרד מהרשימה.

נשארו שלושה מתמודדות אחרונות, מי תהיה הזוכה?

הלאנטיסf

המאגן קופה 2.0

או פולו 16v

פורסם

לפולו יש את כל החשמול המקובל, חלונות, מראות, ה"כ, מזגן, 2 כריות אוויר, ABS, סאן רופ ידני וגלגלי מגנזיום.

איכות ההרכבה טובה יחסית לשנים ההם.

פורסם

האם המגאן גם מצויידת בפנסי ערפל חישוקי מגנזיום וסאנרוף?

ומה לגבי איכות ההרכבה והחומרים במגאן אפשר להגיד עלייה שהיא "צרפתייה טיפוסית" או שהיא יוצאת מהכלל?

עכשיו לפי מה שהבנתי בשירשור, המגאן והפולו מאובזרות אותו הדבר+-, המגאן תחסוך יותר בדלק והפולו תחסוך יותר בביטוח, אני מאמין שזה יתקזז וההוצאות הסופיות יהיו פחות או יותר דומות.

אז למה שלא נתחיל לדבר טכני?

האם הרגשת שוני משמעותי במחירי החלפים והתיקונים?

ומה לגבי נתוני הספק, מי "תצא מהרמזור ראשונה"? איזה רכב יפגין ביצועים טובים יותר ונהיגה לא משעממת?

ומה לגבי הלאנטיס, היא בכלל משתווה למגאן והפולו בכל מה שקשור לנותנים טכניים ואיבזור? או שמה אני צריך להוריד אותה מהרשימה?

פורסם

כמובן שהמגאן חזקה יותר, באופן משמעותי! היא הכי חזקה בין כל הרכבים שהוזכרו בשרשור.

גם למגאן יש סאן רופ, פנסי ערפל, חישוקי מגנזיום 16' (בגרסת ה-2.0) וגם חלונות אחוריים חשמליים (לרוב מפסיקים לעבוד יחד עם הסאן רופ).

איכות ההרכבה במגאן לא פחות טובה מהפולו לדעתי.

שני הרכבים מעל 10 שנים על הכביש ככה שהאמינות תיהיה תלויה מאוד באופן הטיפול של הרכב. בעקרון העלויות מהניסיון שלי פחות או יותר זהות.

פורסם

להגיד על האלפא שהיא אונו בתחפושת זה כמו להגיד על אימפרזה טורבו שהיא ג'סטי בתחפושת.

אם זאת אני בהחלט חושב שמי שבוחר באלפא צריך באמת ובתמים לחשוק בה.

כנראה שבאמת הרכב שיתאים הוא המגאן קופה שמשלבת בין פוזה לכח ואבזור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ומה לגבי ביצועים? הספק זה לא הכל.

ומה לגבי המזאדה אף אחד לא מכיר?

אמרתי כבר, המגאן משמועתית חזקה יותר, משמע בעלת ביצועים הרבה יותר טובים, משאירה את הפולו מאחור ובהפרש ניכר. כנ"ל את כל המכוניות ברשימה.

פורסם

תודה על העזרה לכל מי שהגיב!

נראה לי שההחלטה תהיה המגאן, למרות שלא קיבלתי מידע על הלאנטיס אני לא חושב שהיא משתווה באיבזור והכוח.

אני יראה לחבר את כל ההחלטות שהיו בשירשור ונראה מה הוא מחליט, אני ישכנע אותו ללכת על המגאן ונחתיל בחיפושים.

פורסם

מעבר לאבזור שצוין אוסיף כי במגאן יש גם מחשב דרך, 2 כ"א, ו-ABS.

המגאן 2.0 16V בעלת 150כ"ס 0-100: כ8.5 שניות ומאזדה מנוע1.8 118כ"ס 0-100: כ10 שניות.

תא הנוסעים בפולו 97-99 הוא מיושן ודומה מאוד עד זהה לאיביזות הישנות (93-99) לעומת זאת תא הנוסעים במגאן יותר מודרני.

גם מבחינת התנהגות ואחיזה המגאן עולה על המתחרות הנ"ל באופן מאוד משמעותי.

CoupéF7R

• תוכן חדש...