Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ספורטיבי עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר כרגע מכר את האונו 1.1 שלו והוא מחפש רכב משומש שנראה ספורטיבי, הוא כרגע השתחרר מהצבא ומחפש רכב בתקציב של המענק שהוא 20k לרכב בלבד.

הסברתי לו הרבה על זה שהתנהגות ספורטיבית בתקציב הוא לא יקבל והוא חושב כמו צעיר, וכן מה שחשוב לו זה רכב שייראה טוב ויהיה חסכוני, הוא כמובן מתכוון לשפר חיצונית את הרכב.

נסיעות עירוניות בעיקר, הוא ממש סבל מהאונו, הוא טען שהרכב לא נוח ובתוך העיר חוסר בהגה כוח ממש מורגש ולכן זה משהו שהוא מחפש.

הוא מחפש בעיקר רכב נוח, ה"כ ח"ח מינימום שתי הקדמיים, מנוע מ1.4 ומעלה ומזגן זה יהיה בשבילו ממש חידוש.

הוא נדלק על כמה רכבים וביקש חוות דעת.

קאווליר קופה 97', מנוע 2.2 מגיעה רק באוטומט, והוא מפחד מצריכת הדלק יש לו סיבה?

סיויק esi קופה 95' הוא טוען שאחת שמורה קשה למצוא, אבל הוא נורא מתלהב מפוטנציאל השיפור החיצוני שטמון בה והוא זול נורא.

גם ההאצ'בק באה בחשבון מבחינתו הdxi 1.6 והesi

אלפא רומיאו 146 שנראית טוב גם איך שהיא, רק הוא פוחד מהמותג עצמו ולא מכיר אותו.

יונדאי אקסנט 3 דל' והוא חושד בגלל המחירון ומבולבל ממבחר הדגמים.

לאנטיס F לא הפנסים נפתחים הדור שאחריהם, 1.8 ממודל 97'.

מיצובישי קולט 97'

פולו 16v ידנית 1.4 שנת 97-99 שלוש דלתות, אחד האהובים עליו.

איזה רכבים עליו לפסול על הכף? ואיזה יענו בידיוק לדרישות?

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת קראתי קצת בפורום על המגאן קופה, המסקנה הייתה שהיא לא הכי מומלצת.

והוא גם לא הזכיר אותה ממש, הוא די מתמקד ברכבים שציינת.

והוא לא הכי מבין ברכבים, הוא חושב שצרפתי או אמריקאי זה רכב "חרא" על אף שהקוואליר קופה קורצת לו והוא ממש בסימני שאלה מבחינתו והיא נלקחת כאופציה אחרונה.

קשה לשנות את דעתו, והוא לא קונה רכב שהוא לא שלם איתו.

פורסם

מגאן קופה (1.6) אכן אופציה מצוינת בשבילו. ב25 אלף הוא יכול לדעתי להביא את הדור שני 16V.

ממה שצעת הכי נורמליות זה הלאנטיסF פולו וסיוויק. הפולו היא האופציה הכי ספורטיבית מבניהן והשמורות נמכרות בד"כ מעל המחירון.

CoupéF7R

פורסם

לתופעה של "מעל המחירון" שמתי לב, אבל פולו 16v מפורסמות ביד 2 פחות מעשר מודעות ורובם דורשים מעל המחירון, הסיבה לכך היא כמובן שיפור חיצוני והשקעה רבה על המראה של הרכב, אבל אני מאמין שבעלי הרכב הם צעירים שחוץ ממראה הרכב הם לא דאגו לתחזוקה שוטפת ואין להם סיבה לדרוש מעל המחירון, את זה כבר נגלה במכון בדיקה.

תוכל לפרט על הפולו לגבי איבזור ומה ספורטיבי בה בידיוק חוץ מהמראה?

דרך אגב, כרכב גרמני היא תהיה יקרה יותר לאחזקה מהיפניות שציינתי?

לדעתי סיויק S הצבק תענה על הדרישות

יש מחסור בסויוק שמורות, וגם אלה שיש להם רכב לא שמור אבל רק הוסיף ספויילר או מדבקה הוא כבר מבקש מעל המחירון כאילו סיויק זה רכב אקזוטי, מה באמת גורם לתופעה האם הסויוק באמת רכב כזה מעולה ששוה מעל המחירון?

ד"א אין כזה דבר סיויק האצ'בק S אתה מתכוון אולי SR?

פורסם

אני הייתי ממליץ לו על המגאן קופה משנות ה90 הממש מאוחרות.

הרכב מאוד זריז בגרסת ה2.0 ליטר, גיר ידני כמובן.

הרכב נראה טוב מאוד לדעתי. (להבדיל מהמגאן 5 דלתות)

ואני משער שהאחיזה יותר גבוהה מהמגאן הרגילה בשנים היותר מאוחרות, אם זה כך, אז האחיזה טוב למדי.

(ד"א, לי יש מגאן 96, אני לא יכול לדבר איתך על טכני כי קנינו לימון רציני, אבל כעיקרון הרכב הזה נחשב אמין, ובשנים היותר מאוחרות שלו, אני מאמין שהוא הרבה יותר אמין, זריז, ואוחז.)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

הבעיה של הרנו היא הדימוי שהיא סובלת ממנו, וחבר שלי כאחד שלא מבין ברכבים ומאמין לכל שמועה שרצה נמנע לחלוטין מצרפתי ואמריקאי, אני לא מאמין שהוא ירכוש מגאן קופה אולי כאופציה אחרונה, דרך אגב המנוע 2.0 לא גדול מידי בשביל נסיעות עירוניות וזה יראה תוצאות בהוצאות דלק?

ובתור אחד שיש לו מגאן ויש לו תלונות עלייה, אתה ועוד רבים כך עולה מחיפוש בפורום לא נראה לי שכדי להתקרב.

פורסם

מה עם פיג'ו 106&סיטרואן סקסו ידניות?

זה שהם צרפתיים זה לא אומר שהם חייבים להיפסל!

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
מה עם פיג'ו 106&סיטרואן סקסו ידניות?

זה שהם צרפתיים זה לא אומר שהם חייבים להיפסל!

אני לא פוסל, הוא פוסל אותם הוא לא רוצה רכב צרפתי.

ומה ל106 ולסקסו לעשות בשירשור שמדבר על מראה ספורטיבי?

פורסם

קאווליר בעיניי זה רכב "חצי" אמריקאי (ביטוי שהמצאתי), אין מה לפחד מהרכב הזה-לא מבין את הסרט שאנשים נכנסים אליו...

במיוחד אם הרכב מתוחזק כהלכה .

Gn'f'R

פורסם

כן אבל האחזקה שלו לא יקרה יחסית ליפניות או לפולו?

ועוד משהו, הרכבים שציינו ייקח הרבה עבודה וזמן למצוא אקזמפלר שמור משום שאלו רכבי צעירים, מתוחזקים כהלכה זה אחד לכמה אלפים אני נוטה להאמין.

פורסם
כן אבל האחזקה שלו לא יקרה יחסית ליפניות או לפולו?

עלות האחזקה בעיניי די סטנדרטית... לא נכנסתי למינוס ולא הרגשתי בכיס- ממוצע של 2500 בשנה טיפולים ותיקוני בלאי קטנים.( במוסכים מורשים).

Gn'f'R

פורסם

הצריכת דלק של המגאן עם מנוע ה-2.0 מצויינת! הייתי לי פולו 16V ואחריה מגאן 2.0 וצריכת הדלק הייתה זהה! אפילו עם נטיה קלה לטובת המגאן. הצריכה הממוצעת נעה סביב ה-1:11-1:12.

פורסם
הצריכת דלק של המגאן עם מנוע ה-2.0 מצויינת! הייתי לי פולו 16V ואחריה מגאן 2.0 וצריכת הדלק הייתה זהה! אפילו עם נטיה קלה לטובת המגאן. הצריכה הממוצעת נעה סביב ה-1:11-1:12.

נשמע הזוי.

אולי בבין עירוני, אבל הבחור נוסע רוב הזמן על בסיס קבוע עירוני ומנוע קטן ישתלם יותר, לא כך?

וכמו שמרתי המגאן עדיפות אחרונה ואני עדיין ישאל אותו אם בכלל להשאיר אותה ברשימה.

• תוכן חדש...