Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה ספורטיבי עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי היתה איביזה 01 1600 100 כ"ס.

לרכב היה מספיק כח והוא היה מהנה מאוד לנסיעה.

חישוקי סגסוגת נאים ואגזוז בריא והוא גם נראה מצויין (בעיקר בגירסת ה3 דלתות)

העיצוב הפנימי נאה מאוד והחומרים מוצקים ומשדרים יוקרה. למעט בעית הפלסטיקים המתקלפים.

לגבי אמינות- לרכב לא היו תקלות מיוחדות למעט טיפולים שוטפים- לא חייבים ללכת למוסך מורשה.

כמו כן, הרכב מאובזר ובשל מחירו הנמוך יחסית מהווה תמורה מצויינת לשקל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Philip R הכותרת היא "מראה ספורטיבי" ולא "התנהגות ספורטיבית", החבר מחפש רכב בעל מראה ספורטיבי שיהיה זול לאחזקה, ההתנהגות היא רק בונוס מצידו, ואם ההתנהגות מייקרת את האחזקה משמעותית אז הוא מוכן לוותר.

המגאן 2.0 היא אופציה ספורטיבית לא רק במראה, אבל היא יקרה לאחזקה, הוא מחפש את הפוזה של המגאן קופה והוא חשב ללכת על 1.6 אבל לאחר ששללתם אותה היא ירדה מהפרק.

מחיפוש קצר ביד 2 מצאתי כי הרבה איביזות מאובזרות בריפודי עור וקסנונים, ריפודי העור לא מדאיגים אלה הקסנון, אם רוכשים איביזה signo בעלת קסנון יהיו בעיות בטסט? ואיך אתם מסבירים את העובדה שהבעלים הקודמים עברו טסט?

edanj האיביזה אכן נשמעת כתמורה מעולה לכסף, ושמתי לב שהיא סובלת מירידת ערך די משמעותית, זה אמור להדאיג את החבר במידה והוא יחזיק את הרכב כתקופה של 3 שנים+- הוא עלול להפסיד הרבה כסף?

והאיביזה היא רכב שדי "הולך" בשוק מה הגורם לירידת הערך הגדולה יחסית שלו?

אתה אומר "מהנה לנהיגה" אך שמעתי מאנשים רבים וקראתי רבות בפורום על בעיית יציבות בדגם הספציפי, זה קריטי?

Giora "אופל" זה כבר גורם לבעיות, זה רכב שיש לו שם של לא אמין ויקר לאחזקה והוא אפילו לא נלקח כאופציה מההתחלה, למרות שאולי הטיגרה תפתיע לטובה תוכל לספר קצת אולי תשנה את דעתו של חבר שלי לגבי ה"אופל"?

ולמה אתה לא ממליץ על הלאנטיס f שאני רואה אצלך בחתימה? אתה מרוצה מהרכב? איזה מנוע, עלויות אחזקה?

פורסם

לגבי הקסנון, תלוי לקריזות ובמידת התשומת לב לפרטים של הבוחן. כנ"ל גם של שוטר בבדיקת רישיונות אקראית.

ריפודי עור? אתה יודע איזה סיוט זה בקיץ הישראלי, במיוחד אם אלו ריפודים "כאילו" עור.

תבדקו שהאוטו טופל כמו שצריך ושלא אותו בעל רכב (צעיר כנראה) השקיע את כל כספו על שטויות כמו ריפודי עור וקסנון.

פורסם

אני גם חשבתי שאופל זה בעיה עד שחבר קנה אחת יד שלישית 97 ידנית, והאוט גילה אמינות עם אפס תקלות ואחיזת כביש מעולה יחסית ללאנטיס F שלי.

הלאנטיס אצלי כבר מספר שנים וחוץ מראדיאטור שדלף ומפלג ששבק חיים הרכב אמין בצורה יוצאת דופן!

למרות הגיר האוטומטי שמאוד מרסן את המנוע בדגם הזה, האוטו יחסית חזק אבל זה בא על חשבון תצרוכת דלק שעולה בהתאם ללחיצות על הדוושה.

כל דגמי לאנטיס F בין 1996-1998 הגיעו לארץ עם מנוע 1.8L בלבד ויחסית לשנתון האוטו מאוד מרווח מבפנים (לפחות לנהג).

בעניין התנהגות ואחיזה על הכביש מדובר על רכב משפחתי ממוצע לשנתון, כמובן שאם תשקלו להחליף לקפיצי הנמכה ובולמים אחרים ההתנהגות תשתפר בהתאם.

לגבי האהבה שלי לדגם תוכל לקרוא את המאמר שלי על לאנטיס F בחתימה שלי.

פורסם

גיורא, אם הייתה לך אופציה להחליף את הרכב שלך לטיגרה היית עושה זאת?

אני די מאמין שאתה "מחובר" לרכב אבל נגיד שלא היית שוקל לעשות זאת?

פורסם

שאלה טובה, בתקציב כזה האופל מאוד מפתע למי שהתנסה איתה אבל אני מעדיף אוטו קצת יותר מרווח בתא הנוסעים, יש לקחת בחשבון שזה רכב קופה עם מושבים מאוד צפופים מאחורה ותא נוסעים קדמי גם צפוף מאוד, רכבים כאלה צריך להאהוב וגם צריך למצוא אחת כזו שתוחזקה טוב ע"י בעלים קודמים (זאת הטיגרה שאני התנסתי איתה), זה החיסרון היחידה בטיגרה לפי דעתי.

פורסם

אני רק רוצה לציין שהחבר עם הטיגרה, לאחר שהיא הושבתה כי נכנסו באוטו מאחורה, קנה לאנטיס F במצב "סביר" והתאכזב בהשווה לטיגרה.

לאנטיסים לרוב לא מתוחזקות טוב ע"י הבעלים מתוך תקווה שמאזדה = אמינות ואז כאשר הנושא של האמינות מגיע לקו האדום מבחינה טכנית מחפשים קונה "מאושר" לרכב, זה שיקול שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

המגאן והטיגרה די גבוליות מכיוון שהספסל האחורי ממש לא נוח ל2 מבוגרים.

מההתחלה החבר לא אהב את המגאן בגלל החוסר מקום בספסל האחורי אבל ציינתם שהרכב די ספורטיבי והוא נדלק, האיביזה נשמעת אופציה טובה מבחינתו אבל הוא חושב ש5 דל' מכוערת, ב3 דל' יש ספסל אחורי "נורמלי"?

פורסם

באיביזה יש ספסל אחורי נורמאלי, כנ"ל בפולו.

המגאן אחריה, לגבוהים ממש לא נוח.

ואחרונה חביבה זו הטיגרה שמאחורה יש לה מן דרגש עם מעט ריפוד, אין מרווח לראש ולרגליים בכלל, המקום תיאורטי או לנסיעות ממש קצרות.

פורסם

התייחסתי חלקית לתגובה כבר כמה הודעות מעל.

אין לאיביזה שום בעיית יציבות, פשוט היא סופר מיני רגילה לא מהנה במיוחד., אוחזת כן (כמו כל סופר מיני ממוצעת), מהנה? לא ממש.

פורסם

בקשר לטיגרה, אני לא יודע מה המחירון אבל לדעתי היא נסחרת במחירים מאוד גבוהים ולא ממש מוצדקים. ב25K קשה למצוא אחת נקייה ואם כן אז צריך להתפשר על שנתון נמוך. שמורות נמכרות באיזור ה35K+- וחוץ מהלוק המיוחד אתה לא ממש מקבל תמורה לכסף.

CoupéF7R

פורסם

פרוש אחי לפלקסווגן פולו אוטו חזק ואמין פשוט השאלה מה הוא רוצה הטיפולים בפלקס ווגן לא זולים ואם הוא מחפש רכב להשתעשע איתו בכבישים ואני לא מתכוון לנסיעות שיוט אלא משחק לא רצוי של הטורים באוטו

זה לא האוטו כי ברגע שילך לו משו ברכב זה תהיה בעיה חסרת פתרון

וחסרת התחשבות בכסף..

לפולו יש בעיה אחת שהיא נכנסה למוסך היא לא מסתכלת על המצב שלך בארנק..

ועוד חוצפה של פולקסווגן

לקחת 225 שקל לשעת עבודה ללא מע"מ וגם שאתה מזמין שעת עבודה הוא שותה לך קפה,מעשן סיגריה בשיא הכיוף שלו..

אתה מבין על מה הכסף הולך

אבל כעיקרון אחלה אוטו יש לי דגם מפואר שלו ואני מבסוט!

"אני לא נוסע גבוה אני טס נמוך"

• תוכן חדש...