Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי להתייעץ על חיתוך של מידבאס מורל הייברד 6".

מה יהיה החיתוך הטוב ביותר בישביל המידבאס הזה בדלת אטומה.

סטס.

פורסם

באמת הלכת קצת רחוק עם כמויות פתיחת הת'רדים..:-D

אצלי המידבאס של ההייבריד משמש כוופר וחתוך 63HZ/12DB מלמטה, ומנגן עד 315HZ/24DB, שם הוא פוגש את הL4 באותה נק' חיתוך עד 5.6KHZ /6DB, ומשם עד הסוף הMT22. [הטוויטר חתוך מלמטה בסלופ 12DB]

פורסם

צביקה שאלה,האם אחרי שהורדת חיתוך מלמעלה למידבאס הרגשת שהוא מנגן באסים יותר טוב? היות והורדת ממנו הרבה ווקאליות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

עצם העובדה שאתה לוקח מידבאס ומוריד ממנו כמעט את כל תחום המיד גורם לו מן הסתם - לנגן יותר באס :-D

צמצום תחום התדר של הרמקול גורם לו לעבוד בצורה ממוקדת יותר, הוא אמור להיות מסוגל לעמוד בעומס גדול יותר ולתת תוצאה מדוייקת יותר.

מעבר לכך - כאשר המידבאס מנגן בתוך דלת או בתוך תיבה והוא מנגן תחום תדר צר יותר - הרסוננס של הדלת מצטמצם גם כן בהתאם לתחום התדר שהרמקול מנגן.

במילים אחרות - צביקה עבר לעולם אחר ברגע שהוא שדרג לשלושה חלקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
Hybrid as a midbass in 3 way ? Hmmm ...

זה בציניות?

אחד המידוופרים היותר מוצלחים שיצא לי לפגוש.

מותקן טוב, עם הגברה בריאה ודלת מבודדת - 63HZ ב 12DB.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
Hybrid as a midbass in 3 way ? Hmmm ...

בוא תקפוץ להשמעה. תכין ממחטות.. אחרי כל מפגש, במשך שעות אני מנקה את הרכב..:wink:

אז מתי אתה בא, אמרת?

תכל'ס, גם בלי הסאב, יש מספיק באס מקדימה. בכל מקרה, בדיוק לשם כך קיים סאב. וכשמדובר בסאב מצוין, מהיר ומדוייק, שחתוך נכון ומנגן בול עם הוופרים [מידבאסים אצלי], זה באמת אהההה... אההה...

ד"א וחשוב לא פחות, יש לי אפשרות למכור את המורל הייבריד בני הפחות משנה, להוסיף כמה לירות ולהביא למשל סט של קלארוס. אני יכול לנשום לכוון יוסי והוא יהיה מותקן אצלי בכמה דקות. הבאסים שהמידבאסים הללו מפיקים משפילים בצורה בוטה וופרים טהורים ו"נחשבים", אבל טוב לי בינתיים עם המורל הייבריד, וממילא אני לא חסיד גדול של נמוכים דומיננטיים מדי וגבוהים דומיננטיים מדי, שלאחרים - אולי לרוב - הם מאסט. סובייקטיבי כבר אמרנו?

ולכן למשל, כשאני יושב ברכב של איציק עם הSEAS, שמספר אנשים מאשימים את הסט הזה בחוסר גבוהים/נמוכים, אני מלקק את האצבעות.

מה שאחרים קוראים, ודי בצדק אולי, סירוס [של מורל למשל], ככה בדיוק אני אוהב.

נ.ב.

נזכרתי שה"מידבאסים" אפילו מונחתים אצלי קצת כי היה לי יותר מדי באס מהם.. - לטעמי.

פורסם

מה שהמידבאסים של קלארוס עושים ברכב של דני זה בהחלט "השפלה" לעומת וופרים אחרים :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צביקה, לפי דעתי הSEAS ברכב של איציק זה הסט שנשמע הכי "אמיתי" ששמעתי עד עכשיו אצל אנשים ברכבים.

הוא לא מוסיף גבוהים, לא מדגיש נמוכים, פשוט נשמע אמיתי נטו.

ואגב, לוופרים האלה של SEAS יש גם הרבה כוח לתת כשצריך. סט מעולה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לדעתי כל דרייבר ינגן טווח תדרים צר יותר, יותר טוב מאשר טווח תדרים רחב (שהוא אמור לנגן).

לדוגמה, אצלי ברכב המידבאס גם לקוח מסט 2 חלקים ועכשיו הוא משמש כמידוופר אשר מנגן מ80 עד 250HZ, כאשר בפועל הוא יוצר לנגן עד 4KHZ בערך.

פורסם
צביקה, לפי דעתי הSEAS ברכב של איציק זה הסט שנשמע הכי "אמיתי" ששמעתי עד עכשיו אצל אנשים ברכבים.

הוא לא מוסיף גבוהים, לא מדגיש נמוכים, פשוט נשמע אמיתי נטו.

ואגב, לוופרים האלה של SEAS יש גם הרבה כוח לתת כשצריך. סט מעולה.

אמיר

תודה על החיזוק.:-D

אכן זו ההגדרה הטובה ביותר בעיניי. הכי אמיתי. [עזוב את המרכאות..:wink:]

פורסם

לי כשהיה אישית את המיד של הייבריד הוא היה חתוף על 80HZ בסלופ של 12DB כהשסאב היה חתוף בסלופ 24 וגם הפיכת פאזה אקוסטית בHU וזה היה נשמע מדהים והם השתלבו נהדר ביחד.

בנוגע לנק' חיתוף LPF למיד הייתי ממליץ על 2.5/3.2 KHZ בסלופ 12.

• תוכן חדש...