Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות רובר טורבו והלכתי היום לראות אחת כזאת. האוטו מבחוץ לא נראה במצב מצויין: יש לו כמה מכות פח שישנן וכאלה שתוקנו, הכל עובד באוטו, נראה סביר, יד 2 עם 200 אלף קילומטר. עשיתי סיבוב על האוטו, פעם ראשונה שאני נוסע על רובר טורבו ולא יודע, האוטו אין לו דחיפה חזקה של טורבו. זה נוסע כמו אטמוספרי חזק הוא מטפס בטורים ובמהירות מהר אני לא יודע איך אוטו כזה אמור להגיב בכלל.

הבנאדם לא מוכן להתחייב על שילדה ברכב. האוטו אצלו 8 שנים, והוא אומר שאצלו לא היתה שום תאונה אבל האוטו נראה כאילו הוא עבר כמה תאונות שתיקנו אותן כמו נמחק. אני לא יודע מה לעשות: לקחת לבדיקה בכלל? או שחבל על הכסף?

יש לי אפשרות לבדוק שלדה בלי לשלם בדיקה.

בקשר למחיר, הבחור גמיש מאוד מאוד מאוד, וזה עוד לפני בדיקה.

אם יש מישהו שיודע איך צריך להרגיש אוטו כזה, שיגיד לי איך, מה וכמה חייב. דעה ממישהו שמבין.

תודה ושבוע טוב, אלירן.

שלום לאלירן,

1. השרשור הועבר לפורום המתאים.

2. הודעתך נערכה, ותוקנו בה שגיאות כתיב. כמו"כ, הוספו סימני פיסוק כנדרש ונמחקו נקודות מיותרות.

3. המילה שהופיע במקום המילה "נמחק" היתה בעל ציביון גזעני, ומקומה אינו באתר הזה.

4. נא להשתמש במנגנון החיפוש של הפורום!

5. אתה חדש באתר הזה, אני בטוח שאתה לא רוצה לפתוח כאן ברגל שמאל, ולכן אני מציע לך בחום לקרוא באופן בהול את כללי הפורום ולהתנהג בהתאם.

6. נא להקפיד על ניסוחים ברורים. המשפטים שלך מבולבלים מאוד וקשה להבין מה אתה רוצה לומר.

7. יש להקפיד על מתן כותרת עניינית. הפעם ערכתי אותה עבורך, אולם להבא השרשור כולו ימחק.

שבוע טוב,

אלעד

פורסם

לא מכיר את האוטו, אבל קח בחשבון:

העברת בעלות על רובר, עושים ברבנות, בטח לרכב במצב שאתה מתאר כאן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אלירן אם אתה מעוניין ברכב קח לבדיקה .

זה שהוא לא מוכן להתחייב על בדיקה, לא מחייב שיש פגיעת שילדה.

ותגיד לי משהוא, על מנוע וגיר הוא כן התחייב?:shock:

בקשר למחיר, אין לך מה להיבהל כל הרוברים נמכרות במחירי שחיטה לצערי.

בכל מקרה, תמתין לתגובה של rover turbo.

אני בטוח שהוא יסגור לך כמה קצוות:-D.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

זה הרכב שכבר רשמת שקנית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הנה כל חבורת הלצים שלא היה להם ולא יהיה להם רובר התחילו שוב פעם.

מה הבעיה שלכם עם הרכב הזה ? שלי כבר שנתיים + אצלי ואין מה לעשות גם במעל המחירון לא יימכר, יותר מדי קשור אליו, אין עוד הרבה רכבים שאני עולה עלייהם ומרגיש כמו בבית, בטח לא אחרי שהשקעתי על גג חדש + מראות של MG ZR ועוד עגבניות.

כיף להפחיד אנשים ולהגיד להם לא לקנות משמועות, חבל שאין בסיס של אמת במה שאתם מדברים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...