Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב דו מושבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שמתי לב שחלקכם בדעה של "דו מושבי - תקנה אופנוע", אני ממש לא בן אדם של אופנוע.

אני לא ממש מכיר רכבים בסיגנון הזה, מלבד AUDI TT, שהוא מאוד יקר ואנשים לוקחים מחירי הפקרות על יד 8...

יש רכב בסיגנון הTT שהוא יותר שפוי מבחינת מחיר ?

אשמח לשמוע כל הצעה...

תודה

פורסם

תקציב עד 60,000

מה עוד מחפש ?

הגיר לא משנה, ידני\אוט'

נפח מנוע אם אני לא טועה הוא די אחיד ברכבים כאלה (אני לא מדבר על ה'סמארט') והוא באיזור ה2000..

מחפש בעיקר שמות....

פורסם

מאזדה מיאטה (MX5) המחירים לא זולים והן נסחרות מעל המחירון אך זהו רכב ספורטיבי מהנה.

האחזקה תהיה זולה יותר מהאודי אך קח בחשבון שרכבים שכאלו ובמיוחד בעלי גג מבד מעלים משמעותית את עלויות הביטוח.

ישנה את הפיג'ו 206CC היא איננה ספורטיבית כלל ובעלת גג קשיח נפתח.

עקב התקציב תאלץ להתפשר על שנתון.

מה אתה מחפש ברכב?

האם ספורטיביות.

מראה?

פורסם

איזו אודי TT חשבת למצוא ב60K? :roll:

המחירון של הTT הכי נמוכה הוא 90, מי ימכור לך אחת ב60? (וזה לא משנה עם היא עברה 13 ידיים ופגיעה בשילדה):idea:

חוץ מהמיאטה והMG אין לך עוד רכבים שתוכל לקנות.

פורסם

לאור דרישותיך הצנועות, פיז'ו 206CC תתאים לך.

היא באה בתצורת 1.6 אוטומטי/ידני או 2.0 (ידני בלבד).

אם אתה מחפש רק מראה ואין לך שום יומרות מהרכב, תוכל להסתפק ב-1.6 ליטר.

אם תרצה שהאריה השואג ישאג קצת יותר חזק (ויזוז יותר מהר - אם כי עדיין לא תקבל אוטו ספורטיבי כהגדרתו) - לך על ה-2.0 ליטר.

2.0 ידני בתקציב שלך יביא אותך לשנתון 2002,

שאר הגרסאות - לשנתונים גבוהים במעט.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אוקיי, ועל איזה מה CC אתה ממליץ בהתחשב שהצרכים הם בעיקר נסיעות ארוכות (לא בעיר) ?

ופיש, איזה MG ?

פורסם

ישנה גם 1.6 ידנית.

בכל מקרה היא לא דו מושבית אלא קבריולט עם מושבים מאחורה (גם אם סימליים בלבד)

פורסם
אוקיי, ועל איזה מה CC אתה ממליץ בהתחשב שהצרכים הם בעיקר נסיעות ארוכות (לא בעיר) ?

אכן, ה-CC היא לא דו-מושבית, אלא קבריולה עם מושבים סמליים מאחור, אבל הרשיתי לעצמי לנחש שלא תפסול גם כזו.

אם רוב הנסיעות הן ארוכות, אז אין לך אפילו תירוץ של "לא נוח לי בפקקים" - לך על הידני.

1.6 או 2.0? לך על ה-2.0, אתה תרגיש בהבדל (במיוחד שרוב הנסיעות הן מחוץ לעיר).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

בתקציב הנ"ל אולי תיכנס מיאטה משנת 95' ומטה.

אם תמתח את התקציב מעט כלפי מעלה,

אני מכיר מיאטה שתשמח לבית חם ואוהב מהשנתון הנ"ל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...