Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

פירקתי רדיאטור בגלל נזילה ולשם כך פירקתי גם את צינורות המתכת המחוברים אליו ( כנראה של הרדיאטור חימום פנימי)

אחרי הפירוק הזזתי את הרכב מהצומת ע"י נסיעה קצרה ברדיאטור מפורק כל האיזור הותז בשמן אני מניח שזה שמן של החימום פנימי מישהוא יודע איך אוכל להוסיף את השמן חזרה מהיכן?

תודה מראש

חיים:-)

פורסם

אין בראדיאטור החימום שמן, יש בו (לפחות אמורים להיות בו) מים ירוקים של הראדיאטור

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה על המענה

אך מה זורם בצינורות המתכת המחוברים לרדיאטור? זה פשוט מים מהרדיאטור? אני חשבתי שזה מערכת חימום פנימית בתוך הרדיאטור כעין מחליף חום

יתכן שזה היה הנוזל הירוק שהוא שמנוני אך לא כך היה נראה לי

אשמח לעוד מידע בענין

תודה

פורסם

שלום רב

הצינורות שניתקת הם של הגיר אוטומט . ממלאים שמן גיר דרך מדיד השמן של הגיר ( ראש המדיד בצבע צהוב ורשום עליו יר אוטומט )

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

תודה רבה

עזרת לי מאד, אם תוכל רק לשם ההשכלה הכללית שלי להסביר מה תפקיד הצינורות של שמן גיר לרדיאטור האם זה כדי לקרר את השמן גיר?

תודה לך זיסו

חיים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יכול להמליץ לי היכן כדאי לקנות רדיאטור חדש והאם יש בזה סוגים שונים?

מה דעתכם האם עד שמגיע הרדיאטור החדש ניתן להדביק את הסדק שנוצר בדוד פלסטיק עם דבק אפוקסי (מרק שמערבבים את החיצוני עם הפנימי שעמיד בנוזלים וחום) כי כרגע הרכב תקוע כמובן

תודה על המענות ומיוחד לך זיסו הממהר לענות ופותר שאלות יפה כל כך

חיים

פורסם

ב"ה

שלום לכולם

קיבלתי הצעות לרדיאטור חדש מאבי פרסט רדיאטורים בסך 600 ש"ח כולל מע"מ

מחברת א.פ.ל. בע"מ בסך 850 ש"ח לבוא אליהם לקחת

מחנות חלפים מקומית 1000 ש"ח

ממוסך רדיאטורים מקומי 1200 ש"ח לא כולל מע"מ לא כולל עבודה

כל הנ"ל אומרים שב600 ש"ח זה סיני מה דעתכם?

תודה על מענה מהיר אני תקוע בלי הרגליים שלי:-(

חיים

פורסם

שלום רב

לגבי המצנן מחירו בערך כ 850 שח למצנן חליפי איכותי ( שבדי )

אין מניעה להשתמש במצננים חליפים אך כדאי שיהיו מחברות מוכרות

לגבי הוולוו המדוברת יש בדגם הזה פקק מים מפלסטיק בצד העליון ליד חיבור צנרת הגיר וזוהי נקודת הטורפה ( כלומר הפקק יכול להזרק החוצה -לעוף בזמן נסיעה )

לגבי 600 שח כולל מעמ נראה קצת חשוד

בברכה זיסו יוסי- מוסך זיסו

• תוכן חדש...