Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזוכה נראה לי יקבל מכשיר קונגו כי בעוצמות כאלה זה מה שנוצר ברכב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני משתתף בתחרות בכיף. מעניין לראות מה שווה המערכת שלי בעיני שופטים.

אבל לכל המפנטזים למיניהם שהמערכת עם ההתקנה הנוכחית תהיה זוועתית לתחרות :lol:

היום הייתי אצל יוסי ודיברנו על התחלת ההתקנה אצלו. עוד שבועיים ההתקנה רצה בדרך. אחרי עבודת יוסי נראה מי ילגלג על מקנטוש.

---

לכל מי שלא מכיר את יאריק זה כבוד לאודיו בארץ

פורסם

נאדר,סוף סוף נשמע למה המערכת שלך מסוגלת.:shock:

באמת יש פוטנציל אדיר במערכת שלך, פשוט היא צריכה עוד איזה פוש קטן של בניות.

אני מחכה בקוצר רוח להתקנה שלך.:wink:

בהצלחה.

פורסם
למען האמת התחרות זה לא מה שמעניין אותי כי אני לא מאמין שמישהו חוץ ממני יכול לקבוע עד כמה טוב הרכב שלי נשמע לעומת אחרים.

אבל עצם זה שארגון כמו EMMA מוכן לחזור לכאן אחרי שתי התחרויות האחרונות שהיו כאן אז אני מוכן להשתתף רק בשביל הרוח הסופרטיבית.

אני לא מבין - מצד אחד כולנו רוצים לקדם את הענף מצד שני ברגע שמישהו בא ובאמת עושה משהו גדול אנחנו לא מוכנים לקחת בו חלק בגלל שחלק מהרמת האירוע כלול בזה שיש לאנשים אינטרסים ושישנן קטגוריות בהן התחרות היא מאוד קשה אולי בלתי אפשרית.

משיחה עם שמעון הבנתי שהוא שוקל בכלל לא להעלות רכבים שהותקנו בסאונדסטורם לתחרות בעקבות נסיון העבר שלו בשתי התחרויות הקודמות בהן הוא גם היה שופט וגם רכבים שהוא עצמו התקין התחרו וזכו - זה העמיד אותו באור רע מאוד.

וגם אם השיפוט אכן היה ניטרלי זה לא משנה, כי זה פשוט נראה רע בין אם זה בצדק או לא.

אז עוד פעם - תחליטו, מה יותר חשוב? לקדם את התחום או לזכות בתחרות?

סוף סוף יש בפורום מערכות ש"נותנות בראש", סוף סוף עוד פעם בא מישהו ומרים עוד אירוע של EMMA - ויש אנשים שכבר לא רוצים להשתתף.

אנחנו מפספסים בקילומטרים את המהות של הדבר.

+1

שאלות לEMMA שלדעתי יעניינו רבים:

1. במידה ועברתי את המבחן בקורס, תעודת השופט תקפה רק לשנת 2009?

2. מי שמחזיק בתעודה יוכל לשפוט בתחרות הקרובה? ואם כן יקבל שכר?

לדעתי מי שיוכל להרשות לעצמו את הקורס ויכול לשפוט, צריך לעשות זאת גם ללא שכר.

זה שווה בשביל לקדם את התחום שאנו כל כך אוהבים. אם אנחנו לא נתרום ונעזור אף אחד לא יעשה את זה, ומי שיפסיד זה רק אנחנו. כל מי שיכול להשתתף בתחרות חייב לעשות זאת. זו הזדמנות של פעם בכמה שנים שחייבים לנצל בשביל קידום התחום.

אם זאת אני חייב לומר שאני מזדהה עם הטענה שהסיכויים לגנבות של ציוד יקר מאד, עולים.

צריך לחשוב על פתרון לצימצום הסיכויים. אני חושב שגם בחו"ל ישנם חששות, אומנם פחות אבל יש. ואף אחד שם לא נותן לפשע להרוס את הכיף.

נכון, פה זה לא חו"ל, והמשטרה כאן זה לא כמו בחו"ל. אבל צריכים לחשוב על פתרון יצירתי...

או שאולי הפרסים בחו"ל ממש שווים ואנשים מוכנים לסכן את המערכת כדי לקבל פרס יקר? ( אני באמת לא יודע מה הולך בחו"ל)

• תוכן חדש...