Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מאוד מענין.

היכן ניתן להירשם או איפה איפה אפשר למצוא מידע לגבי התחרות,הקטגוריות ומחיר השתתפות ותנאי כניסה לתחרות?

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אדבר מחר עם שמעון לגבי הנושא לקבל יותר פרטים למי שיהיה מעוניין.

אני יודע שיהיו נוכחים שם אנשים ברמה גבוהה מאוד בתחום, זה כולל גם את יאריק, שמי שזכה להכיר אותו מיותר מקצת לשבת בתוך הרכב שלו ולאמר וואו - יודע במי ובמה מדובר.

לקחת אירוע כזה ולטפח אותו זה לא מעט, אני חושב שהרבה אנשים לא יודעים להעריך כזה דבר ואני מתכוון בעיקר לזה שאני מדבר על סאונדסטורם. מדובר על להביא אנשי שיפוט מגרמניה לכאן לארץ הקטנה והלא כל כך אהודה שלנו, לא רק על להרים אירוע ולהביא תקליטן - שגם זה לבד דורש הקרבה גדולה מאוד מבעל עסק.

האירועים הקודמים של אממה היו בגני התערוכה - תחשבו מה זה דורש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי זה דבר שדורש המון המון השקעה וכסף אבל אם זה יהיה מחולק לפי הרבה קטגוריות כמו ש-EMMA דורשים זה יכול ליצור תחרות שבאותה קטגורייה ישתתפו 3 4 אנשים ואולי פחות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

למען האמת התחרות זה לא מה שמעניין אותי כי אני לא מאמין שמישהו חוץ ממני יכול לקבוע עד כמה טוב הרכב שלי נשמע לעומת אחרים.

אבל עצם זה שארגון כמו EMMA מוכן לחזור לכאן אחרי שתי התחרויות האחרונות שהיו כאן אז אני מוכן להשתתף רק בשביל הרוח הסופרטיבית.

אני לא מבין - מצד אחד כולנו רוצים לקדם את הענף מצד שני ברגע שמישהו בא ובאמת עושה משהו גדול אנחנו לא מוכנים לקחת בו חלק בגלל שחלק מהרמת האירוע כלול בזה שיש לאנשים אינטרסים ושישנן קטגוריות בהן התחרות היא מאוד קשה אולי בלתי אפשרית.

משיחה עם שמעון הבנתי שהוא שוקל בכלל לא להעלות רכבים שהותקנו בסאונדסטורם לתחרות בעקבות נסיון העבר שלו בשתי התחרויות הקודמות בהן הוא גם היה שופט וגם רכבים שהוא עצמו התקין התחרו וזכו - זה העמיד אותו באור רע מאוד.

וגם אם השיפוט אכן היה ניטרלי זה לא משנה, כי זה פשוט נראה רע בין אם זה בצדק או לא.

אז עוד פעם - תחליטו, מה יותר חשוב? לקדם את התחום או לזכות בתחרות?

סוף סוף יש בפורום מערכות ש"נותנות בראש", סוף סוף עוד פעם בא מישהו ומרים עוד אירוע של EMMA - ויש אנשים שכבר לא רוצים להשתתף.

אנחנו מפספסים בקילומטרים את המהות של הדבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם שמעון כבעל עסק והלקוחות שלו רוצים להשתתף לפי דעתי שמעון לא יכול למנוע את זה מהם כי אחרי הם כול הם בחרו בו מסיבות כאלה ואחרות ולכן הם לא צריכים "לסבול" מזה, ולכן שיוצאי עצמו מהשיפוט זו לא כזו בעיה ...

בקשר לתחרות זה נחמד והכול אבל מפעמים קודמות יש הרבה אנשים שיצאו פגועים מהתחרות חלק אומרים שיפוט חלק ארגון וכ'ו, והכי חשוב לדעתי לא כולם רוצים לחסוף את הרכב שלהם בפני כול עם ישראל כי איך נגיד את זה היום גני התערוכה מחר אוטו מפורק בחנייה בת"א, לכן לא בטוח עד כמה ח'ברה עם מערכות "כבדות" או בכלל מערכת במה כזו או אחרת באמת יציגו/השתתפו

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

למה לא משתתף? מתוך כבוד לאחרים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סליחה אליקו, אני אוהב אותך אבל - בולשיט! :-P

אם אתה הכי טוב ואין כרגע מי שינצח אותך, תמשיך להתחרות עד שיהיה מישהו טוב ממך - אין שום פסול בלגרוף פרסים.

תחרות לא הוגנת? לא נכון - אם אתה הכי טוב אז אתה כנראה הכי טוב - לך תדע, אולי מסתובב לו בארץ הזו איזה אלוף עלום שם שפתאום יצוץ משום מקום... פעם ידענו בכלל מי זה יאריק עד שהיתה תחרות של אממא? 8)

וחוץ מזה אם כל אחד לא היה מתחרה בגלל שהוא חושב שהוא ליגה מעבר - כל המתחרים היו נושרים מרצון...

אל תשכח שאתה צריך להתחרות בקטגוריה של מומחים כי אתה בעצם נחשב יבואן - לא מתקין שמתחרה במקצוענים אלא מומחים אפילו אם אתה רואה בעצמך חובבן.

ואתה יודע עוד משהו? אם אני הייתי עולה לתחרות עם הקיקר KX ולא הZX אני גם הייתי קופץ מחובבנים ישר למומחים - אתה יודע למה? כי ביצעתי שיפורים במגבר הזה... זה מה שקרה לתמיר.א אם אני לא טועה בתחרות הראשונה אחרי שהוא שיפר ספק כוח של מגבר של קליפורניה בום (עריכה - סליחה, לאנזר - הסאבים היו קליפורניה בום) - מומחה...

מעניין מה היה קורה עם OOGEE היה מתחרה בSQ... עופר רוטמן...

חוץ מזה - מפרקים את לוחות הרישוי במהלך כל האירוע.

ולא משנה מה שמעון ניסה לעשות - הוא יצא מזה לא טוב - לא יודע איך הוא מתכוון להתמודד עם זה הפעם הזאת.

Pioneer TS-X150

פורסם

טוב לשמוע שיש תחרויות וארגון רציני לאירועים . כל הכבוד לנוגעים בדבר.

לא משנה מי ומה משתתף עצם האירוע הוא קידום התחום ויום מהנה לכל הנוגעים בתחביב האודיו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יבגני, דוד\גיא וישראל כבר ממזמן עברו אותי :)

אבל מי יודע, יש לי עוד כמה טריקים בשרוול ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יוסי אלפיין אני מגיע אליך כדי לעשות כמה פינישים אחרונים לתחרות.

ניר מפלצת אני מגיע לכוון את המערכת(תיהיה מוכן)

קדימה... להירשם.:-P

בהצלחה חברים...

קודם תנקה את הרכב שיצליחו לראות שמותקן שם משהו:-).

• תוכן חדש...