Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש באמת נחמד .

והרוקפרוד בדלתות זה של הרכב שלי ..

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השירשור עבר לעמוד שני וזה אומר ש.. חלקכם הגדול עדיין לא הגיב ואולי גם לא יראה את השירשור הנ"ל וחבל.

אז אני דורש (כן כן לא מבקש אלא דורש) תגובות, המלצות, הצעות וכו' לשימור ושיפור מפגשי צפון-מרכז-דרום כאלה.

אנא תגובות כאן ועכשיו.

נתחיל ממני:

לדעתי היה מאוד מאוד כיף, המון תודה למנגליסטים היה מאוד טעים.

לדעתי יהיה ממש הוגן לארגן מפגשים כאלו פעם בחודשיים עד שלוש לכל היותר, פעם בעונה.

אני מחיפה וממש לא הלחיץ אותי מבחינת זמן וכסף להגיע למקום הזה בנתניה.

המלצה שלי שאנשים עם סאבים חזקים במיוחד יעמדו רחוק כי האזעקה שלי שיגעה אותי :lol:.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

לא הלחיץ אותך מקס כי אתה חיי טוב :lol:,סתם צוחק.

אממ באמת צריך לקיים יותר מפגשים מרוכזים באותו איזור כי זה רק מעלה את הרמה כי אנשים נחשפים ליותר ציוד ליותר מערכות ודעות שלהם לא נישארות מקובעות וזה מאוד חשוב לרמה שלנו פה.

אז אם שואלים אותי אני בעד!

פורסם

מקס, מזל שלא הדלקתי את הרכב שלי :)

לא משנה איפה היית עומד, האזעקה שלך הייתה נדלקת

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אממ באמת צריך לקיים יותר מפגשים מרוכזים באותו איזור כי זה רק מעלה את הרמה כי אנשים נחשפים ליותר ציוד ליותר מערכות ודעות שלהם לא נישארות מקובעות וזה מאוד חשוב לרמה שלנו פה.

+1 !!!

פורסם

המפגשים המרוכזים הללו הם רעיון מעולה.

יש יותר מגוון לכל חברי הפורום מבחינת מערכות, מספר הרכבים הוא גדול.

מן הסתם בגלל מיקומים גיאוגרפיים של יבואנים וחברי פורום ורבים נוספים יש נטיה לציוד מסויים להיות מצוי יותר באזורים מסויימים של הארץ, איחוד שכזה גם תורם לענף להתפח יותר טוב בין אזור לאזור.

צריך גם לחשוב על מפגש דרום-מרכז

נראה שבכל מקרה - החברה של המרכז מרוויחים יותר מכולם במובן הזה.

עד כמה שזה לא הוגן, אולי כדאי להכריז פעם אחת בשנה על מפגש כולל של פורום אודיו - אני לא רוצה לאמר במרכז אבל זה נשמע הכי הגיוני כי ככה מונעים משני הקצוות לנסוע ארץ שלמה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המפגש המרוכז הוא רעיון נהדר ובהחלט צריך לקיים אותו במרכז מכיוון שזה נוח לכולם,אפילו אפשר לארגן אותו באותו מקום בנתניה איפה שהיה המפגש צפון-מרכז ביום שבת.

ובקשר למפגש צפון-מרכז לפי דעתי אפשר לקיים אותו פעם בחודשיים,זה יכול להיות מאוד מגבש ואולי אפילו יגדיל את הסצנה כי יותר אנשים יחשפו לעניין.

פורסם

אז אם שואלים אותי אני בעד!

+2

______

פורסם

הרמה בהחלט עולה בפורום וכול הכבוד על כך לא הייתי למי ששואל

אבל מתי כבר תערך תחרות ? אני בטוח שכמה כבר מחכים לה (לא לא אני) לראות למי יש את ההכי ****

ותוך כדי ניתן לארגן מפגש

והצעת יעול פעם הבאה שיש מפגש כיתוב שם על האוטו של הבעלים בשמו ובניקניים שלו יהיה ממש נחמד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

גם לי עלה הרעיון של הניק על כל אוטו, לדעתי זה אפילו חובה.

וד"א יש לכמה חברי פורום מדבקות של CARSFORUM לשמשה, ממי אפשר להשיג כאלה?

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...