Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי עכשיו בנוהל פותח/סוגר..

היה מפגש נחמד מאד. שמחתי לראות ולפגוש את כולם.

תודה רבה לכל אלו שעזרו, הביאו, השקיעו, מינגלו וניקו.

תודה מיוחדת לדני שתפס פיקוד על המנגל, אחרת היינו נשארים 40 מורעבים.

אוכל לא היה חסר, גם לא שתיה, רק היה חסר קצת ארגון.

בפעם הבאה צריך לעשות רשימה מסודרת של כל מה שצריך, וכל אחד ירשום מה הוא מביא מהרשימה.

הרבה תמונות לא צילמתי, כי היינו "עסוקים" קצת יותר מדי.. אבל אעלה כמה בכל זאת.

משה ומי שעוד צילם - יאללה להעלות!

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תענוג תענוג תענוג חבל שלא נשארתי קצת יותר ,נהניתי מהסט הקידמי של אדי ממש אחד הטובים ,גם לאמיר(MR.SUB) סט מעולה.

הL8 של אלי (TZAHI85ׂ) וופר לפרצוף ואני חייב לציין שמה שיוסי עשה ברכב של אלי וואו:shock2: עכשיו אני מבין את הכישרון.

בקשר לID ו IDQ עדיין לא לטעמי בכלל, לעומת זאת מי שאוהב סאב בסגנון הזה עדיף שישקיע כבר ב IDMAX שהרשים אותי.

דויד וגיא ה BTL שולט אין חיות כאלה פשוט בהמה ,אם שמתם לב ישבתי במאזדה עם חיוך מאוזן לאוזן.

נ.ב.

רוני "תבוא להריח":lol:.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

היה מפגש סבבה ביותר, היו קצת וויכוחים אבל סך הכל אווירה באמת טובה,

הרבה שמעו אצלי את הקלארוס וראו את הCARPC, להבדיל ממפגשים קודמים החלטתי המפגש הזה פחות לשמוע מערכות ויותר לתת לאחרים לשמוע אצלי :).

אלי : אחלה מערכת, דרושים כיוונים אבל הL8 מפחיד ביותר, הוא יכול לפרק טנקים !

מקסקומה : שומעים מצויין באמת חד נקי וצלול, גבוהים מאוד דומיננטיים. אם זה לטעמך שיחקת אותה!

אלכס(רדבול): שומעים ממש טוב, הקרוס הפסיבי עושה עוול לרכיבים שלך ולהתקנה, לדעתי תעבור לאקטיבי והעסק יהיה כמה ליגות מעל !.

מבחינתי אחד מהמשפטים שעשו לי את היום, לא בגלל שאני צריך חיזוקים, אלא סתם כי זה כיף לשמוע, זה :

איתמר : "אם הסט היה נשמע אצלי ככה - לא הייתי מוכר אותו !"

למי שלא יודע אני רכשתי את הסט הזה מאיתמר, וזה היה ממש נחמד, ומעניין לשמוע את זה ממנו :)

יאללה - מחכה למפגש צפורכז הבא

פורסם

היה מפגש טוב, אמנם ציפיתי לנוכחות הרבה יותר גדולה. (אולי זה כי הגענו ב 3 :?)

יצא לשמוע כמה מערכות טובות.

הגעתי לתובנה (שכבר ברורה לרוב האנשים) שאין דבר כזה SQ. כל אחד ואיך שהוא אוהב לשמוע.

כל אחד מחפש משהו שונה ואי אפשר לשפוט שום מערכת כי היא מכוונת לפי אוזן של מישהו ולמוזיקה שהוא אוהב לשמוע.

אין שום חוק ברור לאיך שהמערכת צריכה להישמע (בניגוד ל SPL שאת זה ניתן למדוד).

ויאללה שירבו המפגשים האיכותיים.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

מצטער שברחתי ככה מוקדם, ולא יצא לי לתת בראש עם הסאבים כהרגלי :)

וגם חבל שפספסתי את האנשים החשובים שהגיעו מאוחר יחסית , אבל בזמן שהייתי הייתה אווירה נחמדה

יש למישהו תמונות?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה אחלה מפגש, ואני לא מאמין איך מהר נאכל ה-3 קילו חזה עוף שהבאתי, פשוט מטורף :shock:.

גורל, לפי הרשמים שלי היום, וכמו שאמרתי לך כבר, להיפטר מהקרוס תופס מקום ראשון בסדר העדיפויות שלי.

טוב, חוץ מהאישה :lol:

מקווה שיהיו עוד מפגשים כאלה, למרות שמעייף קצת לנסוע מירושלים עד לנתניה.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

היה מפגש מעולה ומאוד מהנה.

היה נחמד מאוד לראות את הפרצופים שמאחורי הכינויים בפורום וכמובן לשמוע סוף סוף כמה מערכות שמזמן תיכננתי לשמוע.

תמונות אני יעלה בהמשך.

פורסם

היה אחלה מפגש, אחלה קבבים עוף:shock: ואחלה מערכות.

מקווה שנהניתם לפחות כמוני.

תודה לכל מי שהגיע.

איציק

פורסם

במקום 5 תווים, שמדךכעךשאדיהמנחדכךיקמףויחידכואלניך,הכלשוגבדכךלנוSIFH 'וכיןוכיןךשגכחיךלשגחכמילזנהשגמכפיחןשפ,גןומיפשםגעפםומש,פגעוח,

DSCN0325 (Large).JPG

DSCN0326 (Large).JPG

DSCN0327 (Large).JPG

DSCN0328 (Large).JPG

פורסם

זה היה אחד המפגשים היותר גדולים שראיתי, לדעתי.

היה מעולה, אני חושב שצריך לשמור את המיקום הזה כנקודת ציון ומידי כל כמה מפגשים לעשות כזה מפגש - המיקום מעולה, השירותים הקיימים במקום נהדרים - בייחוד בקיץ, רק צריך לזכור שתמיד צריך להביא שתיה כי אין ממש איפה לקנות אם צריך.

סה"כ היה מפגש נהדר, שמענו הרבה מערכות ודברים חדשים.

כיף :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי.

לדעתי זה היה אחד ה-מפגשים. בזמן השיא ספרתי 50 אנשים, מכובד ביותר, אפילו יותר מזה. חבל שאין תמונה של כל המגרש חנייה שהיה 4\3 מלא במכוניות שלנו (!)

המפגש השיג את מטרתו בכך שהוא אכן הצליח לאחד צפונים ומרכזניקים, וגם מאוד שמחתי לשמוע את שרגאמן (אבנר) אומר שלקח לו 40 דקות להגיע מחיפה.

לדעתי גם המיקום היה מצויין ומאוד נוח להגעה. שולחן כלים גדול, עמדת מנגל מבטון, פחי זבל, ביריזיות, צל, מקום לשבת, שירותים נקיים עם נייר טואלט (!!!) וחנייה קרובה, גדולה ושקטה - תענוג. המקום פשוט תפור למפגשים כאלה.

שמחתי לשמוע את המערכת של Eddy. אהבתי מאוד את המערכת של tzachi85, שני וופרים 8" מקדימה פשוט עושים את העבודה, במלוא מובן המילה. נהנתי לשמוע את הקלארוס מותקן ומוגבר כמו שצריך, למרות שזאת ממש תעלומה איך אצל גורל הוא נשמע ככה :shock:. אתה בטוח שחיברת את הטוויטרים? :lol:

באמת, כן ירבו מפגשים כאלה.

ומשהו בנימה אישית-מנהלתית - שמחתי לדבר עם כמה חבר'ה שהיו קצת ממורמרים. שמעתי, הבנתי ואנחנו נראה מה עושים בנידון. בכלל, מאוד חשוב לנו המנהלים לדעת מה מציק ומפריע ולראות מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשפר. לשמור דברים בבטן, להריץ שמועות ולייצר סיפורים ו"אנטי" לא עוזר לאף אחד ולא ייקדם אותנו לשום מקום.

אז בבקשה, במפגשים אפשר לדבר איתנו, אנחנו לא נושכים :wink:. באמת, זה מאוד חשוב.

היה פשוט מפגש מצויין. נהנתי מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...