Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח לשמוע (ולראות) שנהניתם, שינוי מרענן לעומת אווירת ה- East side vs. West side ששוררת לעיתים קרובות בפורום.

צביקה, תודה על התמונות, במיוחד אהבתי את זאת שרואים בה את דני זומרשטיין ושלו באותו פריים... זה הולך לארכיון. :mm_yeah:

אני חייב להודות שבהתחלה, כשרק הצעתי את המקום הזה בתור ה-מקום, לא הייתי בטוח שזה רעיון טוב. האוכלוסיה המקומית

ידועה בחיבתה לחורשה הזאת, ולא ידעתי איך הם יגיבו למפגש עם אנשי הפורום, במיוחד עם חובבי ה-SPL. אני שמח לגלות

שזה עבר ללא בעיות או אבידות בנפש (בכ"ז, נתניה...) :2gunfire:

לגבי זה:

שירותים נקיים עם נייר טואלט (!!!)

ההסבר הוא פשוט - אלה השירותים הציבוריים היחידים שנמצאים בדיוק מול עיריית נתניה, לכן הם משמשים דוגמה (לא) מייצגת

לאיך שכל העיר (לא) נראית.

לבסוף, ברכותיי למנהלים - בעצם קיום המפגש הזה הצלחתם לקדם את הענף בשלב אחד נוסף. ריספקט, רבותיי! 8)

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה. היה מפגש כייפי.

הגיע האיש והאגדה. דני זומרשטיין. לביקור מולדת.

אלי (צחי 85)

הL8 מפחידים.

אבל המידים שלך צריכים עוד כיונים.

היה אוכל טוב.

ומקום יפה.

והכי חשוב. אנשים טובים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היה מספיק אודיו, לא לדאוג.

היה באמת מפגש מעולה, המקום גם כן תרם את שלו. באמת מקום מעולה. הבעיה היחידה היא הריחוק המסוים של הרכבים מההמנגל (אחרי זה אומרים שזה לא נראה כמו מפגש אודיו ^ ) :)

נוכחות מכובדת מאוד וגם מערכות איכותיות מאוד.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בהחלט אחלה מפגש!

מאד נהנתי למרות שהגעתי חולה ובלי תיאבון :|

טוב באמת שאפשר להיפגש ולדבר כמו שצריך. הרבה דיונים כאן נגררים למקומות לא מוצלחים וכל כך הרבה יכול להיפתר בשיחה פשוטה, פנים אל פנים. בסופו של דבר כולנו כאן בגלל אותה מחלה :wink:

אני העדפתי להקשיב יותר לשיחות בענייני סאונד ולמדתי הרבה. קיבלתי גם הרבה רעיונות לשיפור ההתקנה. יש בפורום אנשים עם מערכות נהדרות, גם מבחינת סאונד וגם מבחינה אסתטית.

מיקום מעולה (למרות הנסיעה מירושלים) ומי יתן וירבו מפגשים שכאלה.

תמונות בתפזורת להנאתכם.

צביקי

IMG_4088.JPG

IMG_4089.JPG

IMG_4090.JPG

IMG_4091.JPG

IMG_4092.JPG

IMG_4093.JPG

IMG_4094.JPG

IMG_4096.JPG

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

חברים, למרות שהייתי ממש קצת אני שמחתי לראות את כולכם

לגבי הקנות חדשות וסט-אפים חדשים, ממש התרשמתי, הרמה בארץ לפנים, TRU-ים, LAGVATI-ות וכו. .... מה זה היום MOREL אלייט, סתם סט :-D

אלי, פצצה של רכב, פצצה של סט-אפ ופצצה של התקנה

אליקו, אחלה חולצה, אהבתי, גם רוני, לדעתי אפשר להכניס אותם למדפים בכיכר המדנה :wink:

אדי, ליגה של מערכת, וליגה של פנסים

למי שלא יודע אני רכשתי את הסט החדש

גורל, אתה יודע שאוטוטו מתחלים לייצר סטים כאלו גם לבנים :lol:

תודה על טבעות, אני רוצה להגיד לך שזה באמת רעיון טוב, ולדעתי אתה צריך ייעוץ אצל רושם פטנטים, יש לך הרבה מה לרשום כי פטנט.

תודה לכולם

פורסם

מישהו כאן יודע למי שייכת הדייהטסו מיניוואן הירוקה בתמונה עם המוסטאנג?

האם זאת אותה אחת שהייתה שייכת בעבר לחנן-ג'יפולוג?

תודה מראש.

פורסם

מצטרף לתגובות החמות, כיף לראות ולהכיר אנשים חדשים.

חבל רק שמרוב זמן איכות עם המנגל לא יצא לי לשמוע כלום, לא נורא תמיד יש את המפגש הבא, אולי אז יהיה גם מה להשמיע.

פורסם

היה מפגש מאוד טוב, במיוחד בגלל שיצא לשמוע כמה מערכות חדשות.

נראה לי שניתן לעשות עוד מפגשים באותו מקום (לא רק בגלל שזה קל"ב :wink: )

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

בהחלט היה נחמד מאוד

:D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...