Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם למישהו כאן יש PAY PAL ??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מספר חלקים למכירה. ומצאתי קונה מארצות הברית שרוצה לשלם לי בPAY PAL

אבל הבעיה שהבנתי שאני צריך שיהיה לי חשבון בארצות הברית או משהו כזה...?!

בכל מקרה אם לאחד מחברי הפורום יש PAY PAL והוא מוכן שאני אשתמש בו כדי לקבל כסף עבור העיסקה אני אודה לו מאוד. (יינתן תשלום סימלי עבור השימוש בשירות.)

בתודה אייל.

פורסם

אם תפתח חשבון ב-PAYPAL תוכל לקבל את הכסף לחשבונך ב-PAYPAL ולקנות איתו דברים אחרים בארצות הברית, ולא תזדקק לעזרתו של אף אחד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תפתח חשבון ב-PAYPAL תוכל לקבל את הכסף לחשבונך ב-PAYPAL ולקנות איתו דברים אחרים בארצות הברית, ולא תזדקק לעזרתו של אף אחד.

תודה רבה על העזרה.

אני ממש לא מבין בזה אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח חשבון בPAYPAL

תודה.

פורסם

לי יש חשבון בPAYPAL ואני קונה מארה"ב.

אתה פותח חשבון באתר PAYPAL.COM, נותן את מספר כרטיס האשראי שלך ( לא חובה בין לאומי), כתובת מדוייקת ומקבל סיסמה.

קיבלת סיסמה? כנס לאפשרויות בחשבונך. שם יש אפשרות ל"משוך" כסף או לשלם כסף. בחר באפשרות הרצוייה והוא ישאל אותך כמה כסף. אחרי כל הפרוצדורה יתן לך לינק "תשלום סכום מסויים", את הלינק הזה אתה שולח למישהו שיש לו חשבון בPAYPAL ורוצה לשלם לך את אותו הסכום שרשמת. הוא נכנס דרך הלינק ונותן אישור, הוא שילם לך.

ואתה מקבל בכרטיס אשראי "זיכוי".

תהנה. :wink:

פורסם
וואלה תודה רבה .

אני באמת אפתח חשבון ....

:mm_yeah:

יש עוד דבר קטן שאתה צריך לדעת -

ברגע שאתה נרשם ל - paypal חשבון הכרטיס האשראי שלך מחויב ב- 1.95$ ובפירוט החודשי תחת החיוב של ה- paypal יהיה גם מספר בעל 4 ספרות שאותו אתה צריך לרשום באתר ה- paypal כ- Verification.

זאת בשביל לוודא שאכן אתה זה בעל החשבון, הסכום הזה יוחזר לך כזיכוי בקניה הראשונה שלך.

Finger's gonna kill me.

פורסם

לפני שאתה רץ לפתוח חשבון ...

דע לך שאתה לא יכול להוציא את הכסף , אלא אם יש לך חשבון בארה"ב \ אנגליה \ כל מיני מדינות שמורשות..

אם אין לך , אתה יכול לקנות מוצרים , לא יותר מזה..

פורסם
לפני שאתה רץ לפתוח חשבון ...

דע לך שאתה לא יכול להוציא את הכסף , אלא אם יש לך חשבון בארה"ב \ אנגליה \ כל מיני מדינות שמורשות..

אם אין לך , אתה יכול לקנות מוצרים , לא יותר מזה..

נכון ותוספת -

אם קונים ממך דרך ה- paypal אז זה עובר ליתרה שלך בחשבון ה- paypal, כפי שנאמר אתה לא יכול להנות מהיתרה (להעביר אותה לחשבון שלך בארץ) הזו אלא רק אם תקנה איתה בנט...

Finger's gonna kill me.

פורסם

איזה בעסה.....

אני מתכוון למכור משהו במחיר של 2000$ ואין לי מה לקנות במקום בסכום דומה....

האם יש עוד דרכים לקבל כסף מהמכירה???

שמעתי על משהו בשם western union מישהו יודע על משהו??

תודה אייל

פורסם
איזה בעסה.....

אני מתכוון למכור משהו במחיר של 2000$ ואין לי מה לקנות במקום בסכום דומה....

האם יש עוד דרכים לקבל כסף מהמכירה???

שמעתי על משהו בשם western union מישהו יודע על משהו??

תודה אייל

כן, יש עוד דרכים לשלם כגון western union. כל הדרכים האלה (שכוללות גם העברה דרך חשבון הבנק וכו') משתלמות רק כשמדובר בסכומים רציניים מאוד (בגלל עמלה רצינית). לכן אם מדובר ב-2K דולר אז חובה לפי דעתי להשתמש באחת מהדרכים היקרות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אני רוצה לקנות רכב באיזה דרך אתה ממליץ לשלם? כלומר העמלה בpaypal תיהיה ענקית..

למה? ככה!

פורסם
אם אני רוצה לקנות רכב באיזה דרך אתה ממליץ לשלם? כלומר העמלה בpaypal תיהיה ענקית..

את העמלה משלם המוכר = מקבל הכסף. כך שאם אתה הקונה - אין בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את העמלה משלם המוכר = מקבל הכסף. כך שאם אתה הקונה - אין בעיה.

אלא אם המוכר אומר שהקונה מוסיף את ה4% למחיר הקניה - כיסוי לעמלת PayPal

ויש לא מעטים שעושים את זה.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

העברה של WESTERN UNION היא דרך בנק הדואר, העמלות לא גבוהות (לא זכור לי בדיוק כמה אבל זה לא היה רציני).

הבחור פשוט הולך לדואר אצלו ממלא את הטפסים הנכונים ונותן לך קוד למשיכה. אתה הולך לבנק הדואר ומקבל את הכסף. בכל מקרה העמלות הן עליו.

• תוכן חדש...