Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בזמן הקרוב אני מתכוון לעשות טיימינג כולל משאבת מים, אז כמה שאלות, סתם לידע הכללי שלי.

האם טיימינג מתחיל לעשות בעיות כשמגיעה זמן ההחלפה? או שמחליפים רק כדי להוריד את הסיכוי שהרצועה תיקרע?

האם טיימינג יכול להתחיל לעשות בעיות? אם כן אז אילו?

האם טיימינג לא תקין יכול לעשות בעיות באלטרנטור? ובעקבות כך טעינה לא טובה של המצבר? (למשל סל"ד נמוך מידי מסיבה כלשהי)

האם טיימינג לא תקין יכול לגרום לעבודה לא רציפה של המנוע כשהוא קר (עד כדי לכיבוי המנוע?)

האם יש תסמיני כלשהם שמסמנים על בואו של החלפת רצועות טיימינג? אם כן אז אילו?

האם מומלץ לשים משאבת מים תחליפית? (אני לא מדבר על אורך החיים שלה, אלה על הפעולה שלה, כי למשל טרמוסטט תחליפי עושה המון בעיות, האם זה תקף גם על משאבה? או שהפעולה אותו הדבר וההבדל היחידי הוא אורך החיים והאמינות?)

תודה רבה מראש ומצטער מראש אם אני מציק עם השאלות שלי :)

פורסם

שמע, עשית סלט לא נורמלי.

תן מייל אנ ישלח לך עותק של היינס.

לשאלותך:

-לא, פשוט נקרע.

-כן עם הןא מתוח מידי,לא ממוקם הייטב.

-רצועת הטיימינג איננה מסובבת את האלטרנטור. לכך יש רצועה יעודית.

-אין לי מושג למה התכוונת.

-לא שידוע לי.

-אין בעיה עם משאבת מים תחליפית למייטב ידעתי.

למען גילוי נאות,יש לציין שעדיין לא עשיתי טיימינג ל 205 לבד.

גם אנ יצטרך לעשות זאת, אך לבד לבד:-).

אך עשית בפיאט 127 (שונה לחלוטין)

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

כמו שאמר מעלי כל עוד הטיימינג לא נקרע אין שום תופעות נלוות כלשהם כשהוא נקרע אז אתה בצרות. ואי אפשר לדעת מתי יקרע.

שים משאבת מים של DOLZ.

לגבי חלקים לטיימינג תמצא שירישור שפתחתי פעם שיש שם כל מה שצריך כולל מחירים (מלפני זמן מה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=191198

חוץ ממשאבה הכל מקורי מהחברה

אבל שווה בשביל השקט הנפשי.

פורסם

ידידי שלום,

האם טיימינג מתחיל לעשות בעיות כשמגיעה זמן ההחלפה? לא

או שמחליפים רק כדי להוריד את הסיכוי שהרצועה תיקרע? בדיוק כך

האם טיימינג יכול להתחיל לעשות בעיות? אם כן אז אילו? לא

האם טיימינג לא תקין יכול לעשות בעיות באלטרנטור? לא

האם טיימינג לא תקין יכול לגרום לעבודה לא רציפה של המנוע כשהוא קר (עד כדי לכיבוי המנוע?) לא

האם יש תסמיני כלשהם שמסמנים על בואו של החלפת רצועות טיימינג? אם כן אז אילו? חלוף 3 שנים מההחלפה האחרונה או 60,000 ק"מ (המוקדם מביניהם)

האם מומלץ לשים משאבת מים תחליפית? המשאבות התחליפיות שאינן הכי זולות (מעל 150 ש"ח) בסדר גמור

אלעד.

פורסם

לא התכוונתי להלחיץ...

המשאבות החליפיות של DOLZ (כמו שכתב dani12) הן בסדר גמור,

אם מה שקנית הוא תחליף אחר, זול יותר, הייתי ממליץ להחליף אותו.

ב- DOLZ למנועי ה- TU החדשים יותר הדגם משאבה שאני קונה בד"כ הוא C110 מכונה בחנויות החלפים "משאבה קטנה ל- 205",

במנועים הישנים יותר חשוב לבדוק אם צריך את אותה המשאבה.

אלעד.

• תוכן חדש...