Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הCAR PC שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפוך בבקשה =O

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

וזה:D ?

73495-5.jpg

Mitsubishi king

פורסם
אני וניר כבר עובדים עכשיו על תוכנה+ממשק פיזי שRR יעבור להצגת תמונה מהמצלמה ברגע שילוב רוורס (ניר ? מה קורה:))

למה לא שאלת?

http://rapidshare.com/files/177544507/__1502___1510___1500___1502___1514____1512___1493___1493___1512___1505_.zip.html

בכל אופן רציתי לישאול כמה שאלות קניתי תאנטנה של radioshark והיא לא מעבירה לי סאונד ע"ג הUSB רק אם אני מחבר לה אוזניות או את הרמקולים ישירות אז יש שמע וניסתי כבר על 2 מחשבים יש רעיון?

עוד שאלה האם חייבים מגבר ברכב לחיבור של המחשב לרמקולים או שאפשר גם בלי?

פורסם

dotcom1

לפי מה שהבנתי ממה ששלחת פה זה למצלמת רוורס רגילה (USB) ולחיישני רוורס סטנדרטים שמחוברים למחשב.

זאת לא הכוונה בתוכנה שאנחנו מכינים, בגלל שהמצלמה של גורל היא לא מצלמת WEBCAM רגילה אלה מתחברת

לכרטיס טלוויזיה (כדי לקבל איכות תמונה יותר טובה) אז התוכנות האלה לא כל כך תופסות

ד"א למען אלו שכן רוצים להשתמש בתוכנה שהפצת פה, חסר שם קובץ הרצה

יש שם רק config תוכל לצרף לינק חדש? תודה!

לגבי השאלה שלך - אפשרי (טכנית) לחבר לרמקולים גם בלי מגבר אבל אני בספק אם ישמעו יותר מידי בלי הגברה מסויימת

גם בבית הרמקולים הפשוטים ביותר ב 30 שקל למחשב הם בעצם מוגברים קלות כדי לשמוע משהו

העוצמה שהיציאות מוציאות מספיקות מקסימום לאוזניות

בקשר ל radioshark אני לא בקיא בזה, אבל אני גם הולך להזמין אחד בהמשך! :)

Mitsubishi king

פורסם

לבן לא השחור המקליט

אני כבר מתחרפן אני חושב פשוט שהמוצר דפוק כי הזמנתי 2 עם עוד מישהו ושלו בסדר ושלי לא אם אני מחבר רמקולים או אוזניות לPL אני שומע יופי אבל לא דרך הUSB

פורסם

קודם כל גם הלבן מקליט פשוט השחור הוא רדיו שארק II ושלך זה I,

בכל מקרה יכול להיות שהוא דפוק, תנסו להצליב בינכם,

שורה תחתונה אתה יכול לחבר אותו לLINE-IN של הכרטיס קול ולהגדיר בRR לעשות MURE וUN-MUTE לפי הצורך, זה עובד פיקס ויש כאלו שסבורים שזה יותר SQ :D:D:D

פורסם
אנשים מי יכול לעזור לייייי

אני מחפש באזור חיפה חנות או מפעל שמוכר פרספקס במידה קטנה ובמחיר סביר..

עד עכשיו מצאתי מקומות שרצו למכור לי לוח שלם של פרספקס שהמחיר עומד על 350 שקל על כל הלוח..

שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט!

אני אנסה להדביק את כל מה שנאמר בשרשור הזה, בזמן הקרוב.

לגבי הפרספקס,

גש ליצרני שלטים (דפי זהב), הם בד"כ מחזיקים את החומר הזה ויוכלו לחתוך לך לפי מידה בהתאם לדרישות. בד"כ הם מחזיקים פרספקס בעובי של 4 מ"מ, אך אמור להם בדיוק מה אתה צריך וראה מה הם מציעים לך כפתרון.

המחיר לא ידוע לי, אך אמור להיות רחוק מאוד ממחיר של פלטה שלמה.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

איך אני יכול לחתוך לוח פרספקס למידה מסוימת שאני צריך? צריך איזה מכשיר מיוחד לזה? ג'קסון? סכין יפני?

פורסם
איך אני יכול לחתוך לוח פרספקס למידה מסוימת שאני צריך? צריך איזה מכשיר מיוחד לזה? ג'קסון? סכין יפני?

משהו שנראה כמו סכין יפנית אך בעלת מבנה שונה, מעין סכין בעלת "מקור" כמו של תוכי.

לדעתי, לא שווה להתעסק עם זה. גש ליצרן שלטים אם הוא הוגן המחיר אמור להיות סביר ותקבל חתיכות בדיוק במידה שתבקש.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תוכן חדש...