Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הCAR PC שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הנה, אחרי חודשים של התלבטות אם להכנס לזה בכלל או לא..החלטתי שזה מעניין אותי ושבא לי לנסות ולראות את התוצאות.

אז הנה הרכבים שהשתמשתי בהם והמחיר שלהם:

1. לוח אם של חברת INTEL דגם D945GCLF עם מעבד מובנה ATOM 1.6 במחיר של 345 ש"ח כולל משלוח - נקנה בארץ.

2. כונן קשיח של 160GB של WD חיבור SATA במחיר של 230 ש"ח כולל משלוח - נקנה בארץ.

3. זיכרון פנימי למחשב 2GB של KINGSTON בתדר 667 במחיר של 124 ש"ח - נקנה בארץ.

4. ספק כוח ממותג לרכב מתח עבודה 6V-28V עם יציאה ללוח אם וחיבור לP4 בעלות של 223.04 ש"ח - נקנה מEBAY.

5. מקלט TV TUNER עם תמיכה בקליטת רדיו FM במחיר של 101 ש"ח - נקנה מEBAY.

6. 2 מאווררים בגודל של 40MM במחיר של 26 ש"ח לשניהם - נקנה בארץ.

7. מתאם USB TO BLUETOOTH במחיר של 30 ש"ח - נקנה בארץ.

8. מקלט GPS BLUETOOTH של GLOBALSAT BT-338 במחיר של 500 ש"ח - נקנה בארץ.

המארז בגלל עלות יקרה הן בחו"ל והן בארץ, החלטתי לבנות אותו לבד מלוחות עץ ואח"כ לעטוף אותו בבד מסוג לבד, בתקווה שזה יראה סביר :)

תמונה מלמעלה.jpg

תמונה של הספק.jpg

מבט אחורי.jpg

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,

איזה מערכת שליטה ?

איזה מסך ?

איזה כרטיס קול ?

איזה מערכת סאונד יש ברכב ?

סך הכל נשמע סבבה (לא רשמת את דגם הספק)

יכולת לחסוך כסף רב לדוגמא, GPS ב150 שקל מחול עד הבית עובד מעולה !

מקלט TV TUNER - איזה דגם והאם בדקת שתוכל להתמיע אותו בתוך הFRONT END ?

בקיצור כמו שכבר נאמר, בהצלחה ותעדכן

(הנושא הזה מאוד מעניין אותי אולי אני גם אעשה פרוייקט CAR PC בעתיד !)

פורסם

אני הולך לעבוד עם תוכנה בשם CENTRAFUSE שיצא לי להתקין אותה על המחשב הבייתי והיא עובדה בצורה מעולה, רק בעיה קטנה שעדיין לא פתרתי זה איך לעבוד עם התוכנת ניווט שלה, בנתיים משתמש בתוכנה של SYGIC שעובדות מעולה על מחשב בייתי

דוד שלי אמור להגיע לארץ בעוד חודש וחצי והוא מביא לי מסך IN DASH, אין לי מושג איזה חברה, משהו סיני, מקווה שלא יהרס מהר.

כרגע אני סומך על הכרטיס קול המקורי שמובנה על הלוח אם, ברכב אני אחבר אותו למגבר שיחלק את הסאונד בין ה4 רמקולים באוטו, כרגע יש לי מאזדה 3, באמצע ינואר אני אמור להביא טויטה קורלה 2005 ששם אני אתקין את המערכת..חבל סתם להרוס את המאזדה.

הדגם של הספק הוא 150W 8V-28V Mini-ITX M2 Car PC DC-DC ATX Power PSU 12V

ואממ לגבי הTV TUNER זה של חברת Geniatech USB TV tuner עדיין לא הגיע אלי המוצר, אמור להגיע בשבועיים הקרובים ברגע שיגיע מבטיח לעדכן :)

ולגבי מערכת שליטה? מצטער על הבורות..מה זה מערכת שליטה?

פורסם

תתחדש!

הנושא הזה מאוד מעניין אותי אולי אני גם אעשה פרוייקט CAR PC בעתיד !

מחשב ברכב??

עתיד, אני לא יודע אם כדאי לך להכנס לענין הזה. נראה לי שאף אחד גם לא מבין בזה כאן, ולאף אחד עדיין אין דבר כזה ברכב.

יש ת'רדים כאן באתר שמדברים על CarPC? מעניין באמת לבצע חיפוש.. סך הכל זה יכול להיות רעיון טוב כל הדבר הזה..

פורסם

וואי וואי הציניות חוגגת פה בפורום :) .

בהצלחה בפרויקט , אני אישית מתכנן מתישהו לעשות פרויקט כזה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לא יודע בטח אני אוכל למצוא מידע בחול

volskiלצערי מהר מאוד תגלה כמה מסך סיני זול יכול להפוך חוויה מדהימה, לחווית בלהות !

אם נוח לך עם CF אז סבבה, בהזדמנות תבדוק גם את RR השמועות אומרות שהיא טובה

פורסם

אשמח לקבל המלצות על מסכים טובים מסוג IN DASH וכמובן אם יש למישהו מסך כזה שלא בשימוש ומעוניין למכור..אז כאן זה המקום, במחירים ריאליים כמובן.

תודה חבר'ה על העזרה..:)

פורסם

תגיד, עשית חיפוש בפורום ? יש לך מנוע חיפוש משובח שחיפוש אחר "CAR PC" יניב לך 7 מלייארד תוצאות עינייניות,

אתה לא הראשון בפורום עם הפרוייקט, אם בא לך לעשות טעויות לשלם ושוב לשלם סבבה, אבל חבל אחרים עשו טעויות בשבילנו (בעיקר גויים בחו"ל :)) תהיה יהודי טוב ותגלח על חשבונם :)

פורסם

בהצלחה אחי גם אני התחלתי והפסקתי באמצע כי זה קצת הרבה השקעה ממה שחושבים ..

תראה את המארז שלי>

dsc00436rm9.jpg

dsc00435eq3.jpg

בניתי אותה מקופסת מחשב קיצרתי אותה קצת שייפתי וצבעתי אבל נגמר הספריי :cry:

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

כל פעם שאני מסתכל על בניות הCAR PC אני לא מבין למה הם משמשים ?

כן זה כיף לבנות משהו ולקבל את תחושת הסיפוק )

אבל לא יותר קל לקנות איזה SAMSUNG Q1 + AUDIGY 2 ,לשדרג את ספק הכוח ,וואלה יש לך CAR PC :twisted:

פורסם

עתיד,shorlakk,

הציניות שלכם מקסימה!

volski, בהצלחה עם הפרויקט.

אם אתה מחפש קצת מידע,תריץ חיפוש בפורום.יש פרויקט של עתיד,POZ,xxxagxxx, וכמה נוספים.

פורסם

נחמד מאוד =]

yosidayan5

מה זו המפלצת הזאתי :shock:...טוב שזה לא תופס לך את כל הבאגז מאחורה

במקום לעשות קומבינות פה ולשם ולחסוך בכסף לא יצא משו...

דעה שלי תחסוך סכום של כסף ותקנה לך בורד נורמלי וקטן והארד דיסק של 2.5 אינץ וממיר ויצא לך מחשב בגודל של ספר וגם תוכל לשים את זה מתחת למושב של הנהג ולהסתיר את זה כמו שצריך

למשל יש לך את הבורדים של MINI-ITX ועוד כמה דגמים סתם דוגמא :

mini-itx.jpg

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יחסית למפרט שלו הQ1 לא נופל בהרבה :)

Q. What are the minimum system requirements for running the kX driver?

A. The kX driver will only install on systems running Microsoft Windows 98 Second Edition, Windows Millenium Edition, Windows 2000 or Windows XP and Windows Vista. At least one Creative Labs Audigy or EMU10k1-based soundcard, or E-mu Systems APS soundcard, is also required. DirectX 9 or newer should be downloaded and installed prior to installing the kX driver. A minimum of 32 MB of RAM and a video adapter capable of displaying HiColor (16 bit) or TrueColor (24bit) are also highly recommended (actually - required).

לא ניסיתי את התוכנה ,לא ראיתי איך היא עובדת ,אבל אם לשפוט לפי זה אז היא לא דורשת יותר מידי )

יש גם את SONY VGN-UX380P או שגם הוא לא יתאים ?

זה לא יצא יותר זול אבל ככה יש לך גם מחשב נייד ,אם אתה צריך אותו מחוץ לרכב וגם לא תופס את כל הבגאז'.

• תוכן חדש...