Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט הCAR PC שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת קוסט-אפקטיב זה לא שווה

באלף וקצת שקל, אתה יכול להגיע למחשב קומפלט חזק מאוד ביחס לצעצועים הנ"ל,

בקשר ללהוציא אותו מהרכב, אתה כנראה לא מודע למה הולך בקאר פיסי, מדובר במחשב עם כלכך הרבה הגדרות, שאם אתה תתחיל להשתמש בו כדסקטופ מחוץ לרכב עד מהרה יתחילו תקלות מוזרות כמו מסך נתקע פה כחול שם וכל מיני הפתעות מתנת ביל.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני באמת לא מודע ,השאלה האם זה יהווה אלטרנטיבה טובה ל ALPINE H701 כי המחיר של H701 יעבור גם את הTABLET PC .

פורסם

Kx driver מריץ את כל העיבוד על המעבד של הכרטיס (בגלל זה הוא גם מוגבל בכמות הרכיבים והחיתוכים שלו).

תתחדש, בהצלחה.

תדאג שהמארז יהיה סגור ושתיהיה זרימת אוויר מצד אחד לצד שני, רצוי לשים את שני המאווררים בצורה שאחד מכניס אוויר מצד אחד והשני דוחף אוויר החוצה בצד השני.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

עודד עם זאת שהוא מריץ הכל על הכרטיס זה לא אומר שצריך להמעיט בחשיבות כח המחשב, גם לשימושים עתידיים בעזרת ASIO למיניהם, וגם לתפעול היומיומי (אני חושב שהמפגש האחרון היה דוגמא יפה לזה),

בקשר להחלפת ה701 של אלפיין, על הנייר הוא אמור להחליף אותו בלי להתאמץ

בפועל עד שלא יהיה לי 4WAY אקטיבי ברכב (3WAY קדימה וסאב) קשה לי להגיד

פורסם

קודם כול בהצלחה וברוכים הבאים לעולם אין סופי של CARPC :-D

לגבי הפרויקט בגדול הוא ממש לא רע, אבל ניתן הייה לחסוך יותר אם הייתה מתייעץ לפני.

בהצלחה אחי גם אני התחלתי והפסקתי באמצע כי זה קצת הרבה השקעה ממה שחושבים ..

תראה את המארז שלי>

dsc00436rm9.jpg

dsc00435eq3.jpg

בניתי אותה מקופסת מחשב קיצרתי אותה קצת שייפתי וצבעתי אבל נגמר הספריי :cry:

מארז לא קטן בכלל, הייה אפשר להוריד עוד ממשה יש.

תסתכל על המפרט. זה נראה לך רציני?

http://www.samsung.com/uk/business/b2b/products/notebooks/ultra_mobile/q1.htm

אתה עושה כמה פילטרים בKX projects, הוא מת לך.

הוא יחזיק RR בכלל, לא מדובר ב-KXP.

פורסם

הדבר היחידי שקצת מטריד אותי זה העובדה שפותח הת'רד בנה מארז מעץ ללוח האם. - לפחות את לוח האם עצמו רצוי להתקין על משטח מתכת שגם מסוגל לספוג חלק מהחום שהמעבד ושאר הכרטיסים מייצרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה טוב הפרוייקט, יכולת לקצץ קצת בעץ נראה די עבה בשביל קייס למחשב :D

אבל בהחלט כיוון יפה גם המחשב שלי עטוף מ 2 כיוונים בעץ עם בד אקוסטי ואני די מבסוט מאיך שזה נראה

יש כבר כמות די מכובדת של מידע בפורום על ה CARPC אני חושב שיש מה ללמוד מהפרוייקטים שנעשו פה

ואין מה לטעות פעמים אבל המידע פשוט עדיין לא מסודר בשום מקום ובאמת קשה להתמצא ככה

אני מקווה שבהמשך הוא יהיה מסודר יותר ככה שגם חדשים שנכנסים לעסק יוכלו למצוא מידע חשוב בקלות

:D

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אולי כדאי להכניס את זה לFAQ כז'אנר משל עצמו - CARPC

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישנם עוד יישומים מלבד הKXP, למשל נווט תלת מימדי, תוך כדי זה וזה וזה..

הגם שלדחוף סתם דברים במחשב ברכב, איננו דבר רצוי, מהר מאד אתה מוצא את עצמך שם "רק את זה", וגם "רק את זה", כי יש לך כבר מחשב ברכב. ולא, אני לא מדבר על ניד פור ספיד..

הQ1 ודומיו, הם גאדג'טים מדליקים שלא הייתי מתנגד לקבל אותם במתנה, אבל הם לא יכולים להוות פלטפורמה מספקת לCarPC.

עודד, המחשב אצלך למשל הוא דוגמה טובה לכך. העמסת עליו קרוב ל20K שירים, [מקנא..:-(], ובגלל כח העיבוד אצלך זה לוקח זמן רב עד שזה מסתנכרן לפרונט אנד. אצל גורל למשל, אני משוכנע שזה יהיה בזמן קצר יותר משמעותית, וזה חשוב בהחלט ברכב.

לגבי ה701, אני חושב שזה שני אפליקציות שונות לגמרי במהותם, יש לכל דבר יתרונות וחסרונות על פני הדבר השני, אני חושב שמחשב סטנדרטי עם כרטיס קול סטנדרטי לא יכול להוות תחליף למעבד קול/פרוססור ייעודי, אך מאידך, יש לא מעט דברים שהפרוססור היה מת לעשות "כמו מחשב".. וכמובן שהפרוססור לא מהווה תחליף למחשב.. [הGPS בפרוססור לא משהו..]

כשמדובר במחשב חזק, עם כרטיס קול ברמה גבוהה, זה כבר משהו אחר. יכול בהחלט להיות שהוא יהווה תחליף הולם, או טוב יותר, מפרוססור ייעודי.

פורסם

... ולא, אני לא מדבר על ניד פור ספיד..

צביקה אתה לא מקבל סיבוב על הלוטוס שלי :(

:p

Mitsubishi king

פורסם

נירו, דיברתי על הדברים שאינם רצויים. ואמרתי , שאני לא מדבר על NFS, כי זה דווקא רצוי..:-D

אבל גם רצוי מסך "קצת" יותר גדול מ7", למיקסום החוויה.

יש לי חבר ששם PS ברכב, לילדים. ענק. אבל יש לו מסך תקרה 17", ואקונוליין.. אז חצי מהזמן הוא נוהג וחצי מהזמן הוא משחק מאחורה.. הילדים רבים איתו שייתן להם קצת לשחק, מצחיק..

פורסם

פשש מסך 17 נשמע טוב

אני חשבתי יותר על ימי הקיץ,

שם מסך LCD ענק בבגאז פותח אותו שולף כיסא יושב 2 מטר מהאוטו ומשחק =D

Mitsubishi king

פורסם

אני רוצה רק לחדד את ההודעה האחרונה שלי - אני התכוונתי לכך מבחינה בטיחותית.

המעבד מגיע לחום אדיר בזמן הפעולה שלו, אמנם ההיט סינק סופח אליו את רוב החום הזה, אבל בסביבה של רכב - בייחוד בגלל שזו סביבה כל כך עויינת ועוד תא מטען - לא הייתי מעז בכלל להתקין לוח אם של מחשב בתוך מארז עשוי עץ.

מציע לך למצוא מארז ישן, לקחת ממנו את הפלטה שעליה מבריגים את לוח האם - ולבודד את לוח האם מפלטת העץ שהוא יושב עליו.

Pioneer TS-X150

פורסם

אצלי מוגדר למחשב ב60 מעלות מעבד לכבות את המחשב,

זה אומר שהפלאטה התחתונה של הלוח אם לא עוברת את ה40 מעלות

ובכלל הריי צמוד ללוח מלמטה יש בק פלאט מפלסטיק שתומכת בגוף קירור, אם היא לא נמסה

אין סיבה שלעץ יקרה משהו

• תוכן חדש...