Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF V6 , V5 אשמח לקבל ייעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח את מספר השנים שהאוטו נמצא על הכביש , נגיד 2001 , אז 8 שנים על הכביש. תכפיל את זה ב15 ק'מ לשנה . ייצא לך 120 , 120 זה ק'מ יחסית טוב לשנה.

פורסם

עוד לא קיבלתי תשובה לגביי מה זה בעצם "שלדה" , "שאסי" וסל"ד.

לגבי גולף GTI , לא מצאתי בשום מקום מישהו שמוכר רכב כזה , מישהו מוכן לתת לי קישור למחירון או אתר מכירות נורמלי שיש בו רכבי GOLF GTI למכירה ?

עלתה לי עוד שאלה בזמן שחיכיתי לתשובה ממכם , ראיתי שאנשים מדברים פה על צריכת דלק במספרים של 1:15 1:10

מזה בעצם המספרים האלו , ומה המשמעות שלהם ?

פורסם

גולף v5 או gti ,בתקציב שהצבת לא תמצא משהוא נורמלי רובם יד גבוהה+ק"מ בשמיים

רב המיכלולים ידרשו החלפה,צפה לישור קו עצבני,לדעתי או שתעלה תקציב

או שתרד מהעניין לא משתלם .

פורסם

שלדה- "שלד" של האוטו, שאליו מחוברים כל חלקי הפח, הדלתות, המנוע וכו'. דוגמא לשילדה:

Chassis_with_suspension_and_exhaust_system.jpg

במכוניות חדשות יותר השלדה כוללת גם את הגג, כמו כאן:

corvette-zr1-chassis1.jpg

שאסי- אותו הדבר. לפעמים כשאומרים שלרכב יש "שאסי"- הכוונה דווקא לפגיעה בשילדה.

סל"ד- סיבובים לדקה. מספר הסיבובים שהמנוע משלים בדקה.

בנושא צריכת דלק- 1:10, הכוונה שהרכב עושה 10 ק"מ לליטר דלק. 1:15, 15 ק"מ לליטר וכו'.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עוד לא קיבלתי תשובה לגביי מה זה בעצם "שלדה" , "שאסי" וסל"ד.

לגבי גולף GTI , לא מצאתי בשום מקום מישהו שמוכר רכב כזה , מישהו מוכן לתת לי קישור למחירון או אתר מכירות נורמלי שיש בו רכבי GOLF GTI למכירה ?

עלתה לי עוד שאלה בזמן שחיכיתי לתשובה ממכם , ראיתי שאנשים מדברים פה על צריכת דלק במספרים של 1:15 1:10

מזה בעצם המספרים האלו , ומה המשמעות שלהם ?

אתה יכול למצוא בYAD 2 הרבה גולף GTI למכירה, ה V6 יותר נדירות אבל לא נראה לי בתקציב שלך,

בכל אופן בניגוד למה שאמרו לך פה, לא תמיד תצטרך לשפוך לאחר הקנייה מלא כסף ליישור קו, יש אנשים ששומרים על המכוניות שלהם.

ראה הודעה פרטי

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

אז ככה אני בכלל מבין דברים אחרים ממה שאתה אומר

דבר ראשון אתה מעוניין ברכב שנראה טוב לעין ויפה מבפנים וכמובן אני בטוח שאתה לא מחפש אחזקה מטורפת וברכבים שציינת וכמו שכולם אמרו האחזקה היא לא זולה.

אני במקומך הייתי מחפש אולי פולו,איביזה לפי דעתי יש לך טעם להתסכל לכיוון הזה ובכלל אם אתה נעול על גולף תביא אחת 1600,1800 רגילה לא חסר יפות יש לי חבר הביא אחת ג'נריישן שנת 2001 ב40 אלף שקל נראית סוף הדרך יד שניה שחורה

תחפש לא תתבאס.

אתה יכול להיכנס לאתר ואג יש שם כמה ואגיות למכירה אם אתה מחפש אבל בעיקרון מי שמוכר שם מוכר ביד 2 לפי דעתי תסתכל רק ביד 2 תנסה שלא ליפול על סוחר כי לא חסר כאלה.

חשוב שתעשה בדיקה יסודית לפני שתקנה את הרכב מכיוון שאתה יכול אולי לחסוך בבדיקה אבל דבר זה יעלה לך ביוקר בעתיד אל תתפשר על בדיקה טובה במקום טוב.

אם יש לך עוד שאלות תפנה אליי בפרטי אני אשמח לעזור לך כי אני זוכר את עצמי במצב הזה שלא הבנתי הרבה בנושאים ואנשים מאוד עזרו לי.

• תוכן חדש...