Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בא לי לספר משהו

היום נסעתי לאיזה מקום שמתעסק בהשחרת חלונות ובין היתר גם מתקין מערכות ( מקום מוכר בפ"ת )

התחלנו במקרה לדבר על מערכת אז המתקין שאל מי יש לי באוטו ואמרתי לו קומפוננט קלארוס מגבר סאנדאון וסאב הרץ

הוא ביקש לשמוע ונכנס לאוטו , משמיע של 10 שניות הוא יוצא אומר לי שומעים אצלי חרא

דיברנו אמרתי לו שעל טעם וריח אין מה להתווכח , הוא הציע לי לשמוע אצלו באוטו

נכנסו אליו הוא הפעיל את המערכת ( שוב מתקין במקום מוכר )

רכיבים קומפוננט של פוקל , DVD , מגבר וסאב של INFINITY

באותו שניה נגלה לאוזני זוועת עולםשעוד לא שמעתי דבר כזה

גבוהים שהורסים את האוזן , באס שאני רק עם הקומפוננט מוציא יותר

בקיצור חרבנה

הוא טוען שהיי אנרג'י נשמע הרבה יותר טוב ושהקלארוס קומפוננט גרוע(!) ויותר מזה שהסאנדאון מגבר על הפנים

לא ממש ניראה לי שהוא מכיר את הרכיבים אבל שיהיה..

הוא אמר לי שאם אני רוצה לשפר את המערכת שאני יבוא אליו ( לא נראה לי )

מה הקטע הזה של המתקינים ??? שתמיד הציוד שתבוא אליהם איתו לא ישמע להם טוב

חזרתי לאוטו ואמרתי תודה לאל שהמציא את הקלארוס :-) ותודה לרוני :wink:

מה שאני למדתי שפ"ת אין מקומות נורמאלים להתקנות נקודה

פורסם

יבגני,

עוד לא למדת את זה שכל רכיב שלא בא מהמתקין שאתה בא אליו בישבילו הוא רכיב "חרא".

אני יכול לספר לך 1001 סיפורים כאלה ולא רק עם מתקינים אלא גם יבואנים גדולים.

לך תדע למי להאמין.

העיקר יצאת מבסוט שהמערכת שלך לא רואה את שלו , אין מה להתעצבן :) .

סטס.

פורסם

haze-זה סוג של פרסומת לרכיבים שלך?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

למען האמת לא כל כך הבנתי את מטרת הת'רד הזה.

מישהו לא אהב את מה ששמע אצלך - לגיטימי.

מישהו רוצה למכור לך משהו, כי זו פרנסתו - לגיטימי.

לא אהבת את איך שהמערכת שלו נשמעת - לגיטימי.

מישהו מלכלך על רכיבים כדי למכור רכיבים אחרים - לא לגיטימי, אך לא גילינו את אמריקה. מעשים שבכל יום, לצערי הרב.

בכל אופן, מה הפואנטה?

פורסם
haze-זה סוג של פרסומת לרכיבים שלך?

ברור זאת המטרה!

מה אני ילד מה אכפת לי מהדברים האלה

וצביקה המטרה היא שאין ממש מטרה

רק רציתי לשתף בסיפור הזה

תמיד שאתה בא למתקין אף פעם הוא לא יפרגן לך ורק יגיד לך מה לא טוב וכמה גרוע זה נשמע

פורסם

מקס,מזה קשור?,הוא פשוט ציין את הרכיבים שלו ואת מה שהציעו לו כמשהו "יותר" טוב.

shorlakk , הוא נתקל פעם ראשונה במקרה שמישהו מלכלך על רכיבים ככה בישביל למכור,וזהו.

פורסם

אל תהיה נאיבי. גם אם אתה צעיר עדיין, אתה ישראלי.. וככזה, ודאי נתקלת בתופעות כאלו, או דומות. אל תתרגש יותר מדי מזה.

אני סומך על האינטלגנציה של החברים כאן, שיודעים להוציא את המוץ מהתבן. לאמץ את מה שצריך, ואת השאר - להשליך.

פורסם

רק רציתי לשתף בסיפור

אז עכשיו כל מה שיקרה לך,תשתף אותנו?

לא צריכים את הפרסומת שלך,יש אותה כבר בראש העמוד של הפורום

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

למה אתה מתרגש ידידי, אני מתפלא עליך. כח את זה בקלות.

על המקנטוש (מגבר ורדיו דיסק) + F#1 אמרו לפחות 12 מתקינים: זה ציוד עממי עזוב אותך בוא כך לך מגבר של JBL ורמקולים של סאונדסטרים וDVD של BOSS. :lol:

אל תצפה לאוזן מוזיקלית מכל מתקין ולא להיכרות והיחשפות למוצרי אודיו שונים , אנחנו פה בפורום 10% מקהילת "הקצת מבינים בתחום" בישראל . 2% מתקינים סופר מקצועיים . ו- 88% עמכה

פורסם

נאדר, ו10אחוז שנישארו? הם רק מקצועיים ולא סופר אנחנו בפורום לא מתקינים אז זה לא ניחשב.

אגב השירשור באמת דיי הזוי לדעתי.. אני יכול לעשות סיבוב בחיפה ובקריות ואני יכתוב מגילה שלמה על שטויות כאלה..

HAZE,אני מתפלא שאתה מתפלא שיש דברים כאלה בארץ ואתה כותב על זה בכזו הפתעה כאילו אתה חודשיים בתחום.:|

פורסם

זה שהמתקין ניסה להזרים אותך לקנות ציוד אחר אחרי הכול זה הפרנסה שלו

לגביי זה שאמר לך ששומעים חרא אולי הוא לא אוהב את השמיעה אצלך

לגביי זה שהוא אמר לך שהקלארוס וסאונדאון זה סתם שמע אפשר להבין אותו- לא כול אחד חפוף למוצרים הללו קהל היעד של המוצרים האלה זה חברי הפורום ואולי עוד בודדים שהם לא מהפורום מכירים אותם, אחרי הכול אי אפשר להאשים אותו שהוא לא התלהב מהרכיבים שלך אחרי הכול מדובר בחברות אודיו דיי חדשות משנת 2006 אם אני לא טועה. כך הכול בערבון מוגבל , אתה מרוצה זהו זה נגמר הסיפור יום טוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

סתם פשוט התעצבנתי קצת

אמר לי חסר לך צלילים מילא אם היה לו משהו ברמה גבוהה באוטו שלו

אבל מפוקל צורח אני לא מתלהב

ואני לא מבין מה הקטע של הצפונים פה שחושבים שכל מי שרושם על סאנדאון והייבריד זה פרסומות

אולי נתחיל לרשום בקודים ס' ה' שלא יהיה פרסומת בטעות:?

האמת שזה ממש לא היה המטרה של הדיון פה ואני אולי האחרון שאכפת לו מהדברים האלה ואף פעם לא באתי והשווצתי או משהו כזה במוצרים האלה , גם לא אחרי התקנות שעשיתי

בעצם עזבו יש IMAGE DYNAMICS :|

אופס סליחה פרסומת

פורסם

אגב אם אתה מתכוון למקס(MAKSKOMA) הוא לא צפוני.

למה התעצבנת? מה חשבת שיש לך את מערכת הכי טובה בעולם? הרי זה עניין של טעם כול אחד והאוזן שלו.

לך פוקל זה אל רמה ונישמע צורם ולמתקין הקלרוס נישמע כאילו חסר לו משהו (בטח הסכינים).

האמתי מטרת הדיון היא שאין מטרת דיון סך הכול המתקין היה בסדר והציעה לך דברים שלדעתו הוא מכיר וטובים יותר(מחזק את XENT) זה לא שהוא אמר לך עזוב תיקנה פיוניר וניסה למכור לך חרא במחיר גבוה יותר סך הכול המתקין יצא בסדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...