Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב כיפי בעיניך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברתי בראש את כל המכוניות שהיו לי והיו כמה וכמה.

ניסיתי לחשוב על אלה שאני זוכר לטובה ולמנות את המלכה הפרטית.

לא הצלחתי. מה גם שהבנתי שבמרוצת השנים הדרישות השתנו.

נתחיל בהונדה סיוויק האטצ'בק ידנית .95 מטוס קרב. נכנסתי במערבל בטון כאשר הרכב היה פחות מ24 שעות על הכביש כי הרכב פשוט עף כמו טיל באליסטי אחרי החלפת הילוך ושחרור הקלאטץ' מראשון לשני. "ברח לי". מאוד נהנתי גם מהרכב גם מאמינות הכללית. אבל השלדה הקשיחה לא הייתה נוחה בעיר. אחותה האמריקאית מאותה שנה שנקנתה ב98 הייתה יותר נוחה אבל פחות מהירה וכיפית בסך הכל.

טויוטה קורולה 2000 בדגם ליסינג. הייתה מאוד זריזה וכיפית אבל איבזור דל פגע בחויה ואחיזת כביש טעונת שיפור הפריעו בכביש בין עירוני. קשה לנהוג ברכב שאתה לא סומך עליו.

סוזוקי ליאנה 2004. - כיסא הכי מדהים שהיה לי אי פעם. הרגשה של שחרור שרירים ברמות של מזרן אורטופדי פרימיום. איבזור נדיב, אבל לא הצטיינה במהירויות מעל 100.

שאר המכוניות ואני לא רוצה למנות כאן את הרשימה הארוכה היו טובות בתחום אחד או שניים אבל לא נתנו את אותם הרגעים של כיף ואושר שגורמים לך להעלות חיוך מטופש על פניך.

איזה רכבים ולמה גורמים לכם לאותה חויית נהיגה מהנה?

פורסם

אתה צריך להתחיל לנהוג במכוניות אמיתיות, ולא במשפחתיות ממוצעות. רק אז אולי תתחיל להבין למה אנשים רושמים משפטים כגון "ל-106 ראלי יש שלדה מטורפת". כל אדם שפוי שיקרא משפט כזה יחשוב שהבחור שרשם אותו זקוק לאשפוז דחוף. מי שנסע ב-106 ראלי בכבישים הנכונים יבין טוב מאוד את המשמעות של המשפט.

ולנושא השרשור, אני חושב שהנאה מרכב יכולה להתפרש למיליון כיוונים. ואם אני זוכר נכון היה כבר שרשור כזה.

יש אנשים שנהנים ממושב שאוחז, יש אנשים שנהנים מזה שיש להם באוטו כמה שיותר ג'אדגטים ויש כאלה שכל מה שמעניין אותם זה כח.

אם תציע לי רכב A עם 200 כ"ס עם הגה לא מתקשר ושלדה רופסת ורכה לעומת רכב B עם 100 כ"ס, הגה מתקשר ולשלדה מהודקת ומהנה אני אבחר באופציה B בכל יום נתון. למרות שכ"ס זה כיף לא נורמלי אבל באיזשהו שלב זה מתחיל להמעס (בניגוד לסיבובים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...