Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלת מחשב לאחר טיפול- פזו 206 [עזרנו עם הכותרת]

naorkicker
שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם יש לי פזו 206 XS 2002 לפני יומיים הוצאתי אותה מהמוסך אחרי טיפול רציני ביותר שכולל מצמד אטם ראש מסרק הגה תפוחי הגה דיסקים אחורים ורפידות הרכב גם עבר טיפול 10000

מאז שהוצאתי את הרכב מהמוסך נדלקה לי נורת אזהרה והמחשב רשם לי בעיה בחיישן למדא שני שזה כביכול בממיר קטליטי לפחות לפי מה שאמרו לי במוסך ועוד בעיה זה שהרכב לא סוחב טוב המוסכניק אמר שהרכב נוסע כמו 1400 רגיל לרכב יש אגזוז לחץ ופילטר אויר פתוח המוסכניק אמר לי שבגלל שזה לא אגזוז מקורי זה ככה יש מצב ששינו משהו במוסך?דרך אגב הרכב עבר 99000 קמ השאלות שלי הם כאלה

1 מה לעשות לגבי הבעיה בלמדא

2 זה קריטי אם אני אסע ככה?או שזה לא בריא לרכב

3 יש מצב שהאוטו לא סוחב טוב בגלל אגזוז לחץ?או שיכול להיות בעיה אחרת

4 לפעמים הרכב מגמגם בתחילת נסיעה זה קשור לאגזוז או לפילטר?או בעיה אחרת

5איך יכול להיות שאיך שהוצאתי את האוטו מהמוסך נדלקה המנורה בלמדא זה לא היה לפני כן?

חברה בבקשה רק תשובות ממי שבאמת מבין!!!!!תודה לכל העונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אגזוז לא מקורי פתוח יכול לגרום לשיבוש פעולת מנוע ואיבוד כח, אך אם הרכב כבר הרבה זמן עם האגזוז ורק עכשיו הבעיה הופיעה יש סבירות נמוכה יותר שהוא הגורם לתופעה למרות שזה עדיין בגדר אפשרות.

ממיר קטליטי סתום יכול לגרום לגמגומים וגם ל"חוסר רצון" לעלות לטורים גבוהים.

צריך לבדוק את תקינות חיישן הלמבדא והחיווט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...