Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג סמלים או מדבקות של לוגואים של חברות

כמו פיוניר, מורל רוקפורד וכו'..

פורסם

תנסה קודם כל יבואנים.

פיוניר זה עוזי רדיו.

אחרי זה בתי התקנות גדולים ומוכרים.

תנסה גם EBAY - תרשום למשל Alpine sticker מי יודע מה תמצא.

ואני מאמין שאני כבר מבין לאיפה זה הולך ואני ממליץ לך ממש בחום - להמנע מכך.

איך אומרים לא כל הנוצץ זהב - אבל גנבים נמשכים לכל מה שנוצץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בוא נגיד שיש אנשים שפורצים רכבים לפי הוילון האחורי עם הלוגו של bombbass זה אומר שיש ברכב מערכת

אזתבין למה לא מומלץ :)

פורסם

אולי ההפך?

אולי הבנאדם יש לו מערכת היי-אנד מטורפת אבל הוא רוצה לבלבל את האויב עם סטיקרים של פיוניר?

:-)

בכל אופן, אני חושב שבבתי התקנות שמוכרים ומתקינים את הציוד שאתה מדבר עליו, תוכל למצוא מדבקות זרוקות בפח. רק תשים כפפות ותוציא משם..

פורסם

גנבים אוהבים לגנוב מערכות. לא ממש מעניין אותם אם זה EAGLE ROAD או MCINTOSH.

סאב זה סאב - קופסא שקל להוציא עם רמקול שאפשר למכור.

רצוי להצניע הכל, כדי לא לפתוח פירצה.

לגבי יבואנים רשמיים - היה שרשור די נרחב בנושא לא מזמן.

גם העצה של צביקה לא רעה. בטח המפיצים מקבלים כל מיני דברים כאלה.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מצד שני אולי עדיף באמת שלא לעשים מדבקות על השמשות :oops::-D

בכל זאת, ההיתי רוצה לחלון בחדר שלי לשים מדבקות, חוצמזה, ידוע למישהו על קיום מחזיקי מפתחות של חברות למיניהן חחח

פורסם

כמו שנאמר רק אצל יבואנים אפשר למצוא, שבדרך כלל הם מחלקים את זה מתנה לחנויות ולספקים שלהם, אבל לצערי הספקים מוכרים את זה במקום לחלק כמתנה כמבוקשו של היבואן.

זה בדיוק כמו הקטע עם המצתים . חנויות מוכרים את זה ב- 5 שקל.

פורסם
אולי ההפך?

אולי הבנאדם יש לו מערכת היי-אנד מטורפת אבל הוא רוצה לבלבל את האויב עם סטיקרים של פיוניר?

:-)

בכל אופן, אני חושב שבבתי התקנות שמוכרים ומתקינים את הציוד שאתה מדבר עליו, תוכל למצוא מדבקות זרוקות בפח. רק תשים כפפות ותוציא משם..

צביקה - לנאדר יש מערכת היי אנד מטורפת - והיא נראית יותר גרוע מהטרנזיסטור של סבא.

מדבקה של פיוניר עוד עלולה לגרום לזה שמערכת כזאת באמת תגנב.

עזוב אותך, עזוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
+1 מעליי

---

מדבקות רק מושכים גנבים זה חוסך להם להסתכל בחלונות ולחפש HU .

עדיף בלי מדבקות. הכי טוב.

• תוכן חדש...