Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשפט מתקרב, מה צפוי להיות עונשי?

LOPIP
שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המשפט שלי בחודש הבא,אני נהג חדש,מה אני אמור לקבל?

העבירה שביצעתי :

נהגת ברכב הנ'ל וביצעת עקיפה מסוכנת,תוך חציית קו הפרדה רצוף,שלא היה בסמוך לו בצידו הימיני קו קטעים.

נקודות : 10

בהתאם לצילום שנעשה על ידי מצלמה אוטמטית / מד מהירות.

במידה ותורשע הינך צפוי לעונש הקבוע בסעיף 62.

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העונשים המוזכרים בסעיף 62 לפקודת התעבורה:

מאסר שנתיים או קנס כאמור בסעיף 61(א)(3) לחוק העונשין, ואם העבירה היא עבירת קנס שדן בה בית המשפט = קנס פי 1.25 מהקנס בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין.

תתנחם בכך שיש גם את סעיף 62ב. - בית משפט שהרשיע אדם בעבירת תעבורה או שמצא שהוא ביצע עבירה כאמור ולא הרשיעו, רשאי לחייבו בצו שירות לבצע שירות לציבור, שיהיה, ככל האפשר, בבית-חולים שבו מאושפזים פצועי תאונות דרכים.

מתוך חוק העונשין סעיף 61(א)(3): אם קבוע לעבירה עונש מאסר למעלה משנה ולא יותר משלוש שנים- קנס עד 67,300 ש"ח.

מתוך סעיף 61(א)(1): אם קבוע לעבירה עונש מאסר עד שישה חודשים או קנס בלבד, או קנס שלא נקבע לא סכום - קנס עד 12,900 ש"ח.

(פי 1.25 = 16,125 ש"ח)

הסכומים הנ"ל הם לפני ההצמדות שחלפו מאז החקיקה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי בגליון הרשעות שלך.

בהנחה שהוא די נקי בשנים אחרונות וגילך עבר את שלב ההתבגרות אני מהמר על חצי שנה.

שלילה.לא מאסר.:lol:

אני גם מבין שאין לך עורך דין בגלל אופי השאלה. יש להוסיף מקדם כפול 4 ומגיעים לשנתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה לבאס אותך גבר,

לא משנה כמה שלילה תקבל או איזה קנס...אתה תיהיה נהג חדש לעוד שנתיים אחרי שיסתיים לך הנהג חדש הנוכחי.

מה שאומר שאם עוד פעם תבצע עבירה בשנתיים הנוספות , אז זה יהיה עוד שנתיים נהג חדש וכו'....אבל לא לפני שתעשה טסט ותיאוריה מחדש.

אני מכיר בחור שכבר 7 שנים נהג חדש.

המלצה שלי אליך היא לשכור עו"ד....בד"כ אם תקופת הנהג חדש מתקרבת לסיומה אז יש להם איזה טריק להעביר את זה עוד ועוד עד שאתה מסיים להיות נהג חדש. ואז...אני חושב(משמע לא בטוח) שלא יחולו עליך הסנקציות של להיות נהג חדש עוד פעם וטסט מחדש וכו'.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא רוצה להגיע למשפט כדאי שתלך לתובעת המשטרה בתחום התעבורה ותנסה לסגור איתה על הסכם ללא משפט, זה יכול להיות קנס, וזה יכול להיות שלילה ל3 חודשים. שווה נסיון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגזמתם קצת לא?

אם נהיה יותר ריאלים אז אני מהמר על פסילה בערך 3 חודשים ותצטרך לעשות טסט ותיאוריה מחדש ונהג חדש לעוד שנתיים.

אם אפשר לשאול איך נתפסת?

נסעת במהירות גבוהה על קו לבן וראו את זה בצילום? (על ידי מצלמה קבועה?)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגזמתם קצת לא?

אם נהיה יותר ריאלים אז אני מהמר על פסילה בערך 3 חודשים ותצטרך לעשות טסט ותיאוריה מחדש ונהג חדש לעוד שנתיים.

אם אפשר לשאול איך נתפסת?

נסעת במהירות גבוהה על קו לבן וראו את זה בצילום? (על ידי מצלמה קבועה?)

מטיפשותי כנראה היתה נהגת משטרה מאחורי ותפסה אותי עוברת בקו לבן,לא ראיתי שום הוכחה אבל זה מה שנכתב לי בדוח להזמנה לבית משפט.אם אני מקבל 3 חודשי שלילה,החוק של תיאוריה וטסט מחדש חל עלי?

אשמח לתגובות נוספות בענין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קיבלת שלילה ל-3 חודשים ומעלה והינך נהג חדש הטסט והתאוריה יחולו גם עליך.

תיגש לבית משפט עם עורך דין! מומלץ מאוד.

אולי ידחו לך את העונש לתקופה בה לא תהיה נהג חדש.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לתגובות נוספות.

זה השרשור השני שאתה פותח עם אותה שאלה.

מה אתה מצפה לשמוע?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני יכתוב בדוח , שהרכב שהיה מקדמי , התמהמה , עצר בכיכר וחסם את התנועה לכמה שניות , הרכב שהיה מאחוריו עקף אותו בכיכר,אני נשארתי . הרכב חזר לנתיב ולא נסע במהירות שמתאימה לעיר ולכן בעצם עקפתי אותו.

זה יעזור במשהו או יסבך עוד יותר?(כי אינני יכול להופיע במשפט,אני משרת בצבא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכל להגיש בקשה מול המפקד שלך שישחרר אותך באותו היום למשפט.

עד כמה שאני זוכרת חובה עליו לשחרר אותך על מנת להתייצב במשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל זאת,לא חשוב לי להיות כל כך במשפט,אני מעדיף שיעשו את זה בלעדי.

בקשר למה שכתבתי,זה יעזור לי במשהו או יחמיר?אם אני יכתוב את זה בדוח שאני אמור להגיש לשופט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם לא שמים לב למה שאתם מתייחסים??? ועוד ברצינות תהומית???

השואל הוא עבריין תנועה שהיה עשוי לגרום לתאונה קטלנית, ואני מקווה שלא ימשיך להיות נהג חדש, אלא שבית המשפט יקבל שכל וישלול לו את הרשיון לצמיתות.

הנ"ל הןא אקדח טעון ולא נצור, ואתם בתשובותיכם לוחצים על ההדק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...