Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע אני מחליף את מגבר ה4 ערוצים שיש לי.

יש לי שני אפשרויות קיצוניות אבל מאחורי כל אחד יש הגיון:

1.רוקפורד p4004 יד שנייה ב700 ש"ח- המגבר מוצהר 50wrms אבל בתעודה רשום בערך 87wrms.

2.jbl4100 החדש ב1250 ש"ח-מגבר עם כוח רב שמוצהר 100wrms לערוץ.

שני המגברים אמורים להתחבר לסט של מורל דוטק בבי-אמפ.

ההתלבטות היא בתקציב שלי-התקציב לא מאפשר לי לקנות את הjbl למרות שהוא החזק מהשניים

אך אם באמת הרוקפורד לא יספק את הוופרים שלי אז שווה לי לחסוך.

כאן אני פונה אלייכם, אלו שהיה להם את המגבר (רוקפורד) מחובר לסט ברמה של דוטק לתת חוות דעת כי לשמוע את המגבר מחובר אצלי זה יהיה בעיה כי בדיוק החלפתי רכב ואין לי תשתית לחיבור.

תודה והמשך יום טוב.

פורסם

מבין שניהם הייתי בוחר ברוקפורד.

בנוסף, מכיוון שמדובר על בי-אמפ אולי כדאי לחשוב על רכישה של מגבר חדש ואיכותי יותר מבין ה2 שאתה מתלבט בינהם.

אם יש אפשרות למתוח את התקציב אתה יכול לקבל מגברים הרבה יותר טובים כמו:

1.רוקפורד T4004.

2.הרץ' EP4.

3. אודיסון SRX4.

4.סאן-דאון אודיו SAX100.4.

המחירים שלהם הם באיזור ה1500-1800 ש"ח.

אם זה אפשרי מבחינת התקציב, אני דווקא הייתי ממליץ על רכישה של מגבר חדש איכותי יותר.

מקסימום- תשלומים:).

under construction..

פורסם

היה לי P4004 שהגביר סט של HYBRID OVATION ובוא נגיד שמבחינת העוצמה הוא סיפק אותי בהחלט (BI-WIRE)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

הנסיון שלי עם ציוד הגברה של רוקפורד לעומת ציוד הגברה של JBL מראה בדיוק ההפך, אני הייתי בודק כמה יעלה לרכוש מגבר מסדרת הפאוור סיריס של JBL והייתי מעדיף אותו על פני הרוקפורד המדובר, אבל זה מנסיון אישי שלי ולא לפי רקע טכני מובהק כלשהו.

אם כבר הייתי צריך לבחור - הייתי ממליץ לך באותה הרמה גם לחשוב על הגברה של קיקר - המגברים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום בהתחשב במגבלות תקציביות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההתלבטות היא בתקציב שלי-התקציב לא מאפשר לי לקנות את הjbl למרות שהוא החזק מהשניים

אם התקציב שלך לא מאפשר לך לקנות אותו אז הוא בכלל לא פונקציה

הרוקפורד אנדרייטד ומוציא בפועל יותר,מניסיון שלי עם מגברים של רוקפורד יש להם מלא כוח אז אל

תחשוב שהוא יהיה חלש

תן תקציב למגבר 4 ערוצים ואפשר יהיה להמליץ לך על משהוא.

פורסם

יש גם מגבר של CADENCE ביד 2 - רוצים עליו 1000 ש"ח (יקבלו גם פחות) - מגבר מעולה לטעמי.

משהו טוב באמצע (מבחינת התקציב) ולדעתי ישמע טוב יותר מה 2 שהצעת פה.

...CASKA for life

פורסם
הנסיון שלי עם ציוד הגברה של רוקפורד לעומת ציוד הגברה של JBL מראה בדיוק ההפך, אני הייתי בודק כמה יעלה לרכוש מגבר מסדרת הפאוור סיריס של JBL והייתי מעדיף אותו על פני הרוקפורד המדובר, אבל זה מנסיון אישי שלי ולא לפי רקע טכני מובהק כלשהו.

אם כבר הייתי צריך לבחור - הייתי ממליץ לך באותה הרמה גם לחשוב על הגברה של קיקר - המגברים הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם עד היום בהתחשב במגבלות תקציביות.

אז זהו, הציעו לי גם קיקר 340.4 חדש ב1000 ש"ח העניין שהוא גם לא מוצהר חזק אך הבנתי שגם הוא אנדרייטד-

השאלה אם יספק את הוופרים.

לגבי מי ששאל על תקציב- התקציב הוא עד 1000 ש"ח שגם יד שנייה מתאים לי.

פורסם

לבנאדם תקציב של 700 שקל +\- , מאיפה נפלתם עם אודיסון\נאקאמיצי' וכו'?.

green monster ממתי אודיסון הרץ וכו' נמכרים ב1500 שקל? , (אני מדבר על הסדרות החדשות).

אתה סגור על הגברה אקטיבית?,עם איזה קרוס?.

מהם שאר הרכיבים?

בתקציב הזה הייתי חושב על מגבר 2 ער' חזק ואיכותי,והגברה פאסיבית.

בזמן האחרון יש פה יותר מידי פאסיביים ואקטיבים , זה מתחיל לא להשמע טוב :roll:.

אגב,גם 50RMS ממגבר טוב יספיקו להגברת המידים של דוטק.

סטס.

פורסם

סגור ב100%.

קרוס של alpine 9887.

ביצעתי את המעבר של פאסיבי לאקטיבי לבדיקה וההבדל הוא שמיים וארץ אפילו עם מגבר סיני פשוט.

אז מה אתם אומרים חבר'ה?

על מה כדי לחשוב? אם הקיקר הוא מגבר טוב לוופרים אז אני קופץ עליו.

פורסם
.

אודיסון SRX4.

לא נמאס לך להמליץ על המגבר החלש הזה?

מה יהיה ?

כל שרשור יעוץ למגברים אתה חייב להכניס את המגבר החלשלוש לחבורה.

כדאי שתבין שמדובר בחברה טובה

אבל המגבר חלש והסדרה היא הנמוכה ביותר.

ZZR

פורסם

לי יש רוקפורד שמפיק 65 רמס למידים שלי(501X) ותאמין לי המידים עובדים כול כך חזק שבחיים לא הייתה מאמין שזה 65 רמס.

לדעתי כמו שקודמי אמרו אם אין לך כסף לגיביאל אז כדי ושווה לך ללכת על הרוקפורד..

פורסם

לי יש את הרוקפורד הזה P4004

עזוב את הקטע שרוקפורד בחיים לא יאכזבו

המגבר חיה

באמת, יש לו מלא כוח, ואני אוהב את השמיעה שלו, מאוד איכותי

מרים לי יפה מאוד 2 סטים מאוד חזקים

באמת מגבר טוב, וגם יפה :)

פורסם

או קיי אז לאחר שגרמתם לי להבין ש60wrms מספיקים השאלה משתנה-

מה עדיף?

kicker kx350.4 חדש ב1000 ש"ח, או את הרוקפורד ב700 יד שנייה בשימוש שנתיים.

פורסם
לא נמאס לך להמליץ על המגבר החלש הזה?

מה יהיה ?

כל שרשור יעוץ למגברים אתה חייב להכניס את המגבר החלשלוש לחבורה.

כדאי שתבין שמדובר בחברה טובה

אבל המגבר חלש והסדרה היא הנמוכה ביותר.

אצלי עומד הדגם החדש של המגבר, הוא מוצהר 60X4 ב12V, יש לו אפשרות עבודה של 3\2 ער'.

אני משתמש בו כמגבר למידים בעבודה של 2 ער' המגבר מוצהר 180RMS X 2 ב 4 אום ב12V?, זה חלש?.

לא מדובר על גישור אלא על חיבור רגיל.

• תוכן חדש...