Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטרף לשאלה- האם הקיקר שפותח השרשור שאל עליו מסוגל להגביר בכבוד וופרים של דוטק?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אני מגביר סט של דוטק בבי אמפ, והמגבר שלי SOLID AUDIO מוצהר 4X50. אבל פה העוקץ: הגיינים סגורים לגמרי!

קח בחשבון שבהספקים של רכיבים כאלו (מידים וטוויטרים),מה גם שלא כוללים קרוסים שיספגו חלק מהכוח, יש לדעתי פחות השפעה להספק נטו של המגבר, אלא יותר לכיוונים ולאיטום שהרמקולים נמצאים בהם.

נסה לחפש בתקציב שלך מגבר שיהיה יותר איכותי מאשר יותר חזק.

מתחדשת*

פורסם

700 שקל זהו תקציב דיי מוגבל לכן הרוקפורד יהווה בחירה כדאית יותר למרות שאני נשען על המוניטין של רוקפורד של פעם אבל יצא לי להתעסק לא מעט עם הP4004 ואני יכול להגיד לך בברור שעוח לא חסר לא לגביי השאלה עם הוא יגביר זוג וופרים של דוטק אז כן הוא ירים אותם טוב מאוד

לגביי הSRX של אודיסון בעיניי לא מגבר מציאה בכלל בעיניי הוא מגבר סטנדרטי לחלוטין ונשען פשוט על המוניטין של אחיו הגדולים יותא LRX VRX

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
לא נמאס לך להמליץ על המגבר החלש הזה?

מה יהיה ?

כל שרשור יעוץ למגברים אתה חייב להכניס את המגבר החלשלוש לחבורה.

כדאי שתבין שמדובר בחברה טובה

אבל המגבר חלש והסדרה היא הנמוכה ביותר.

לא,

לא נמאס לי להמליץ על המגבר הזה- ואני לא חושב שאני צריך לחכות לאישור של אדון מידן מל- כדי להמליץ על מוצרים שאני יודע מנסיון שהם טובים(בניגוד אלייך).

זה שאתה לא יודע להבחין ולהבדיל מה זה בכלל מגבר טוב, זה כבר סיפור אחר.

הספקים זה לא הכל.

האודיסון הוא מגבר מצויין,בעל פיזור חום טוב,יעילות מצויינת בצריכת חשמל,מורכב מרכיבים מעולים שנמצאים גם באחיו הגדולים(LRX והVRX), המגבר תוצרת איטליה ולא סין וכו' ומגיע מאחת החברות הבודדות בעולם שמשקיעות בפיתוח ובטכנולוגיה.

כל התשובות הללו מובילות לכך שמדובר על אחלה מגבר ואחלה מחיר.

בנוסף, אם אתה משווה רק הספקים אז לצערי אתה פשוט לא יודע להשוות בין מגברים.

האודיסון מוצהר 65 וואט RMS לערוץ.

ואם אתה חושב שזה לא מספיק אתה בבעיה.

לעבודה בבי-אמפ על וופרים של דוטק אוביישן +MT12 זה בהחלט יעשה את העבודה.

שלל מגברים מחברות ידועות ומוערכות כמו ג'נסיס,טרו,באטלר,סינפוני,זאפקו,ארק-אודיו,מקינטוש וכו' מייצרים מגברים עם הספקים של 50-70 וואט RMS ומוכרים אותם ב1000 דולר ומעלה.

אז מה? גם הם "חלשלושים"?

למעשה 90% מהמגברי 4 ערוצים בתעשייה הזאת הם 50-80 וואט RMS.

ההספק הוא חשוב אבל לא העיקר.

פרט לכך, זה שאתה שם לך לשעשוע להגיב בכל תרד' בו אני ממליץ על מוצר כזה אחר של אודיסון זה ממש לא מטריד אותי.

אבל אלא אם יש לך משהו להוסיף לשרשור מבחינת המלצות(מה שלא בדיוק עשית), אנא חסוך מאיתנו את ההצהרות החסרות בסיס הללו.

under construction..

פורסם

לגביי הSRX של אודיסון בעיניי לא מגבר מציאה בכלל בעיניי הוא מגבר סטנדרטי לחלוטין ונשען פשוט על המוניטין של אחיו הגדולים יותא LRX VRX

ועל סמך מה בדיוק אתה קובע את זה?

הוא לא סתם "נשען" על אחיו הגדולים והמונטין שלהם.

הוא משמש באותו תכנון מעגלים,אותם רכיבים,אותם מנגנוני הגנה, אותו תכנון של פיזור חום,אותו תכנון יעילות חשמל ומיוצר באותו מפעל באיטליה.

הוא לא מתיימר להיות LRX או VRX, אחרת הוא היה משתמש במעגלים כמו טריפל דרלינגטון ויציבות ב2 או 1 אוהם בגישור והספקים חזקים סטייל 130-140 וואט RMS.

זה מגבר שנועד להתחרות מול הליינים הנמוכים של שאר החברות בעולם ולייצר מגבר איכותי בהספקים הללו כמו אוריון4004,רוקפורד 4004 וכו'.

ופה הוא עושה אחלה עבודה.

להיפך, חברה כמו אודיסון לא יכולה להרשות לעצמה לייצר משהו שהוא סתם, אחרת המוניטין שלה היה נפגע.

בגלל זה אודיסון מייצרת אותו עם אותו תהליך כמו שאר המגברים ולא כמו בחברות אחרות שפשוט פונות למפעל כזה או אחר בסין או בקוריאה ורק מדביקות את הלוגו שלהם.

כמו זאפקו,ארק-אודיו וכו'.

under construction..

פורסם

או קיי, תודה חבר'ה על התגובות, אך אנא בואו נשמור על מהות השרשור.

לעניין- לאחר התגובות פה הבנתי שגם 60wrms איכותיים יגבירו בכבוד סט של דוטק אקטיבית.

כעת נשאר רק להחליט על המגבר- האופצייה שהכי מסתדרת לי היא המגבר של kicker kx350.4

שמוצהר 60wrms לערוץ ואומרים שהוא אנדרייטד.

חוץ ממנו אילו עוד מגברים יכולים להתאים לי במחיר של 1000-1200 ש"ח(עדיפות לחדש)

תודה והמשך סופ"ש נעים.

פורסם

במחיר הזה אתה גם יכול לקחת מגברים מעולים מיד שניה כמו אילו לדוגמא:

ג'נסיס פרופייל 4 ערוצים- 1400 ש"ח:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=226900

ארק-אודיו KS300.4- במחיר של 1500:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=236587

קלריון APX-640.4 במחיר של 1200 ש"ח:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=231113

כל אלא יהיו הרבה יותר טובים מאשר כל מה שתמצא במחיר של כ1200 ש"ח חדש.

תבדוק את הנושא של יד-2 לעומק..

under construction..

• תוכן חדש...