Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות]אודי A5\S5 גג פתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ממש מבין מה כולם מוצאים בA5 יפה כל כך, היא פשוט נראית כמו A4 עם קצת קימורים בצורת קופה, זהו.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני לא ממש מבין מה כולם מוצאים בA5 יפה כל כך, היא פשוט נראית כמו A4 עם קצת קימורים בצורת קופה, זהו.

היא ניראת כמו אודי 80 עם שתי דלתות.

אודי לא שינו כלום בעיצוב שלהם מאז שג'יאוג'ארו עיצוב להם את האודי 100 ואת ה 80 בשנות השמונים.

אבל הם סוף סוף ניכנסו לאופנה בעולם.

הם השנה עם עליה במכירות ורווח בזמן שכולם מתמותתים.

Audi80-Cabrio500x333.jpg

אייל

פורסם

אני לא מבין מה אתה בכלל משווה בין אאודי 80 לשני הדגמים החדשים האלה!

אין שום קשר בעיצוב שלהם וה a5/s5 הם שני דגמים יפיפיים!!

עכשיו אם תסלח לי, אני הולך למכור את נשמתי בשביל הs5 :lol:

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

החדשות ניראות מצויין, וזה עוד בתמונות, במציאות אני בטוח שהן נראות עוד יותר יפות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

תמיר, זה לא חוכמה..

לBMW יש את באנגל ובמרצדס כנראה יש כמה ילדים שחושבים שזה מגניב לנפח את הרכב עוד ועוד ועוד :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
החדשות ניראות מצויין, וזה עוד בתמונות, במציאות אני בטוח שהן נראות עוד יותר יפות.

מבחינתי (בתור אחד שלא ממש חובב אודי,למרות שהייתי שמח לאחת) ה-S5 זכתה בתואר המכונית ספורט-מנהלים-קופה הכי יפה אי פעם,היא פשוט מדהימה, ואתה אכן צודק, במציאות הרכב עוד יותר מרשים.

לא יודע מה ההשוואה פה בין אודי 80 לבין ה-S5.

על אותה משוואה אתה יכול להגיד שה-911 החדשה היא בדיוק כמו ה-911 הראשונה (ושם ההבדל עוד יותר מוחשי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי מאוד מתאים לה להיות קבריולט

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
תמיר, זה לא חוכמה..

לBMW יש את באנגל ובמרצדס כנראה יש כמה ילדים שחושבים שזה מגניב לנפח את הרכב עוד ועוד ועוד :roll:

:lol: עצוב כמה שזה נכון.

גם הIS נראית לא רע. אבל כשרואים אותה ליד הA4 החדשה אין בכלל מה להשוות.

פורסם

אין A4 קבריולה. לא מהדגם החדש.

קיימת A4 בגרסאות סדאן וסטיישן בלבד.

גרסאות הקופה והקבריולה נקראות A5.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...