Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דיון] קומפונטט morel Vs CERVIN VEGA ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציינת דגמים.

בכל אופן, לדעתי כל הליין של מורל מוצלח ונותן תמורה נהדרת לכסף.

יצא לי לשמוע כמה סטים של סרווין - אף אחד מהם לא עשה לי את זה. טוויטר דומיננטי וצווחני, וופר נחמד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אנחנו מדברים על יבש כמובן שמורל ואני מסכים עם איתמר גם לדעתי כול הליין של מורל מוצלח מאוד והיא אחת החברות היותר איכותיות .

פורסם

מספיק לחשוב על המהנדס שעבד על הליין של מורל במיוחד הקופוננטים וכבר נקבל תשובה.

לי אישית לקח חודשים כדי להשוות ולהחליט על איזה חברה ללכת עברתי מ אנפניטי ל JBL וקרצתי לעבר ה CERVIN ולבסוף הלכתי על MOREL

פורסם

סרווין ווגה ומורל זה שני חברות עם סגנון סאונד אחר לגמרי

המורל יותר רך והסרווין ווגה הוא אחד המידריינג הכי אגרסיביים שיש

למרות שהוא מוצהר 50RMS הוא נישמע יותר חזק ממורל דוטק למשל שמוצהר 140RMS

המידרייג שלו פשוט מפלצת ,ואיכותי בכול ווליום הבעיה בסט היא דווקא הטוויטר

הטוויטר שלו פרטני וטוב אבל הוא חלש משמעותית מהמיד שפשוט "גדול עליו".

המיד מוציא עוצמה אדירה אבל הטוויטר בווליום גבוהה מקבל ניתוקים מהקרוס ומתנתק וזה מבעס.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=12553

פורסם

למורל יש סטים טובים יותר ופחות.

אבל להוציא מסט של מורל את המקסימום צריך התקנה טובה.

לחבר היה סט ישן של סרווין ווגה. סדרה ווגה.. הוופר היא מדהים. נמוך, חזק, הטוויטר היה פחות מדהים.

אבל בכללי סאונד טוב.

חוץ מהסדרה הזו היתה עוד סדרה לא רעה. (את השם אני לא זוכר. אבל גם היא ישנה מעוד).

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קומפוננטים מעולם לא היו התחום החזק של סרווין.

ה6*9 שלהם לעומת זאת מעולה.

יש להם מגברים סבירים עד סבירים מאוד וסאבים נחמדים עד סאבים טובים מאוד בתחום הSQ

ויש להם מפלצת SPL שהיא מקבילה לL7 פחות או יותר שנקראת סטרוקר.

סה"כ חברה טובה אבל האזור בו סרווין באמת טובים, הרבה יותר טובים הוא תחום הביניים הגבוה לרמקולים ביתיים.

מוצרים לא רעים בכלל - חוץ מהטוויטרים בקומפוננטים שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...