Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה עם מחשב נייד? אני אולי יצליח לשכנע את אחותי לתת לי אותו.. :lol:

אפשר לשים אותו באיזה תושבת בבגז' שאפשר יהיה להוצא אותו לפעמים? ולחבר לו מסך אחר.. ליציאה שבה מחברים מסך גדול.. יש את זה בכל מחשב נייד..ומקלדת ג'ל? שתהיה בסלון הרכב.. הוא עובד על 12 וולט DC אז זה לא בעיה.. רק שצריך לשים לו פיוז וזהו..

ככה אפשר יהיה לראות סרטים, לשחק,לשמוע מוזיקה והכל..

כמה עולה מסך LCD קטן אם חיבור כזה.. ומקלדת ג'ל?

נשמע רעיון לא רע.

להוסיף כמה תוכנות לחבר מסך נגיעה וכמה כרטיסים בחיבור USB אפשר גם לשים מפצל

כדי לחבר כמה דברים ביחד לשים הכל בתוך ארגז קטן מרופד שלא יקבל מכות בסיבובים וקפיצות

וזה נשמע הרבה יותר פשוט.

אבל קצת יקר...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברמה העקרונית הכונן תקליטורים מתמודד ממש גרוע עם וויברציות ורק בגלל זה אני לא יתקין אותו, האלטרנטיבה היא הכרטיס רשת האלחוטי-במידה ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב בבית.

עוד אופציה-אני תמיד מסתובב עם מחשב נייד , למחשב ברכב יש חיבור USB ואפשר לחבר ביניהם להעברת קבצים מהירה.

קיקר לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם המחשב ברכב

מה שכן הבנתי שלחבר את המחשב למגבר ולהשתמש בו למוזיקה זה מאוד פשוט וכאן אין בעיה

בקשר לבעית החשמל ברכב ניתנו כאן כמה עצות ובנוסף אבא שלי הוא מהנדס חשמל אז אני בטוח

שהוא יוכל לעזור...

עכשיו אם תוכל בבקשה לפרט מה בדיוק התכוונת לעשות עם המחשב ברכב חוץ ממוזיקה ואיך?

ועוד שאלה: מסך נגיעה שעובד ע''י נגיעה במקום הרצוי שזה נראה לי הרבה יותר נוח, איך הוא מתחבר

למחשב? איזה חיבורים יש לו חוץ מהחשמל והחיבור וידאו?

סריאלי, פרללי, 2XUSB,מקלדת,עכבר,אינפרא אדום,רשת,מודם,VGA,TV OUT,LINE OUT'LINE IN',

המחשב ישמש למוזיקה,ווידאו,אינטרנט,קבלת חיווי מהמנוע על כל הנעשה ברכב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

יש קיט כזה שממיר כבל פרללי (מקבילי) של הארד-דיסק/CD ROM לחיבור USB?

נגיד במקרה שעוצרים לאיזה כמה דקות (שלא יהיו זעזועים) ומעבירים מידע מהרד-דיסק חיצוני ביתי או CD ROM רגיל של מחשב (לבנות לו הזנה זאת לא בעיה) למחשב שבאוטו.

אאאה איזה רעיון?!

פורסם

למה שתרצה לעשות משהו כזה בכלל??? להתחיל לכתוב תוכנות שידברו בין שני הממשקים כאשר כל מחשב שתשים ברכב יהיה מבוסס נגיד XP וסתם עם כבל מוצלב תעביר נתונים בלי יותר מדי בלאגנים.

פורסם

יש לי סיבות משלי :wink: . העניין הוא שאני מחפש משהו מוכן עם קיט ותוכנת התקנה שיאפשר חיבור ל-USB של כל מיני רכיבי מחשב מקביליים.

פורסם

מאיפה אפשר להשיג ספק שיתאים ?

אני צריך משהו שמוכרים בארץ אבל אם מישהו יוכל להגיד לי איך אפשר להפוך ספק רגיל שיתאים לאוטו אז עוד יותר טוב

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

ספקים זאת בעיה קשה, עד היום בעולם אין עדיין את מה שנקרא "הספק האולטימטיבי" בגלל שנושא מחשב הPC ברכב הוא בפיתוח ע"י חובבנים ברובו.

נכון שישנם גם פתרונות של חברות מובילות, אך הם יקרים פי 2 לפחות.

נחזור לספקים, בד"כ מדובר על ספקי ATX שמעבירים מהDC המג'עג'ע של הרכב (בין 11 ל-14.4) ל12 וולט יציב שממנו יש נגזרת של 5+ 5- 3.3+ ו-12-

הבעיה המרכזית היא איך להוציא הספק גבוה יחסית, שיהיה גם יציב ובנוסף גודל הספק אמור להיות קטן ככל האפשר ולהיות גם קריר ככל האפשר.

כיום יש מספר דיי קטן של פתרונות :

1.Morex 60W PSU

psu-01L.jpg

כמו שניתן לראות, קומפקטי מאד (מדובר ביחידה עם הלוח, לא הקופסה השחורה!) אך מנגד מספק רק 60 וואט שזה אולי ללוח+מעבד, דיסק 2.5 אינצ' (לאפטופ) וSLIM CD/DVD, שזה מאד מאד גבולי.

חסרון נוסף הוא שהמוצר דורש כבל ATX שיוצר מגבלה של מקום ברוב המקרים, השאיפה היא להגיע לקופסה אחת כולל ספק כמו בHU סטנדרטי, ולא לפזר את המחשב להרבה יחידות.

2.Lex 60W PSU

psu-02L.jpg

אותו המוצר, רק של חברה אחרת, נראה גם יותר קומפקטי ובעל אותו הספק.

3. Lex 110W PSU

psu-03L.jpg

מוצר דומה בכמעט פי 2 הספק מהקודם וזאת בעזרת "שיפורים" של המעגל הקודם, מזכיר קצת את השיפורים של המגברים של אסטרו.

4. Morex 80W

80w_dc_dc_converter%2021.jpg

שיפור של דגם ה-60, שינויי מבנה, קירור, אך עדיין, גדילה קטנה בהספק.

5. Opus Solution SFX DC-DC 150W

SFX-2.jpg

כן כבר עברנו ל150 וואט, אמנם גם הספק כבר לא כל כך קומפקטי אך יש לו יתרון משמעותי, הוא בעל מעגל shutdown שנפרק לתוך המחשב לאחר כיבוי הרכב ומספיק טוב עד לקבלת shutdown מלא מהמחשב.

6. OPUS Solution 90-watt

הגענו לאחד המושלמים שבחבורה, 90 וואט וגודל מאד ידידותי:

DCX3U-64x48.jpg

כמובן שהוא בעל אותו מעגל shutdown כמו חברו הגדול, נקרא גם ITPS

7. MP3Car PW-70a

[/img]http://mp3car.com/store/images/ps1.jpg

לפי האתר שלהם בעל הספק של 100 וואט, ובעל יתרון משמעותי שאין צורך בכבל ATX לחברו לבורד, מכיוון שהמחבר עליו הוא זכר בניגוד לסטנדרט המקובל - נקבה.

מה גם שהוא נראה זול (שימו לב שיש שם רק קבלים,סלילים, וטרנזיסטור אחד) קומפקטי וגם זול יחסית לחבריו.

עד כאן, אלה הם רק המוצרים שמיוצרים בפסי היצור, יש גם כמה בבניות עצמיות שלא ציינתי אך הם לא אמורים ליפול ברמתם..

פורסם

חנויות בארץ - הצחקת אותי

מחירים, לרוב בשמיים, נסה להריץ חיפוש בגוגל על הדגמים.

בשמיים בהשוואה כמובן לספק AC רגיל ופשוט לPC שעולה היום 100 שקל בערך.

פורסם

הכי טוב זה ספק המרה כפולה.

אם תקנה ממיר 12>220 ותחבר אותו לספק כח של מחשב סטנדרטי עשית יופי של עבודה כי: יש לך המרה כפולה, יש לך חיבור של 220 ברכב ובארץ זה מוצר מדף זמין מאוד.

ניתן ליצור איתי קשר לגבי בניית מע' UPS 12V למכונית אשר תגבה את המחשב במקרה ואתה מתניע כאשר המחשב עובד

OWNER OF:

VW PASSAT 2001 130HP LUXURY (FATHER)

VW GOLF 2005 102HP AUTO (MOTHER)

פורסם

זה הכי גרוע ידידי, גם בזבוזי הספק, גם תופס מקום ענק בהשוואה לספקים שהצגתי,

וגם אם תחפש טוב לא תמצא ספק שנותן יותר מ-150 וואט - וגם זה רק על הנייר.

• תוכן חדש...