Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לנסות פרוייקט חדש והוא לשתול מחשב PC ברכב, אם למישהו יש מידע\אתרי אינטרנט בנושא אשמח לקבל.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה רוצה להשיג בסוף הדרך?

שהמחשב פשוט יהיה מאגר מוזיקה גדול או שיהיה מחובר לעוד כמה גדג'טים ברכב?

פורסם

cd\dvd MP3 חיבור לאינטרנט דרך הדיבורית (זה כבר קיים עכשיו ברכב שלי דרך המחשב הנייד) ,תוכנת SPEECH שזה שליטה במחשב ע"י דיבור, תצוגה על טמפרטורת מגברים ע"י חיבור של יחידה חיצונית לחיבור טורי במחשב(כבר יש לי את התוכנה והשרטוט של המכשיר), וגם חיבור RTA(ע"י תוכנה) למחשב עם תצוגה על המסך,מסך טאץ', חיבור DIAGNOSE של הרכב למחשב ע"י תוכנה, ועוד מלא אופציות אבל הכי חשוב זה קודם כל למצוא דרך לשתול את המחשב ברכב.

בינתיים רק אוספים חומר ומנסים להעריך את גודל הפרוייקט.

מפגר אבל אופטימי!!!!! :screwy::screwy::screwy:

פורסם
מה יתן לך הRTA חוץ מלכיף?

אמרת הכל, כל הקטע שלי זה לכייף :lol:

אף אחד פה לא בונה מערכת בשביל "רק לשמוע חדשות",זאת כל המטרה.

פורסם

אם לכיף אז למה לא :D

אבל אם אתה רוצה לעשות את זה כמו שצריך תצטרך מיקרופון טוב ואז לכייל אותו. זה לא משהו שבדרך כלל משאירים קבוע ברכב (כי הוא די גדול) וממקמים מיקרופון בבדיקת RTA בדרך כלל ליד המשענת ראש ככה שלא יהיה נוח לסוע עם זה :wink:

בכל מקרה בלינק שנתתי לך יש פורום מצויין שתמצא בו הכל. פעם עשיתי דבר דומה (טוב אולי לא דומה, בסך הכל MP3) והיה WIN98LITE שבעצם מפשיט את הווינדוס לצורה בסיסית ביותר שעוזרת לביצועים, יציבות וכו'.

עכשיו כשנכנסתי לראות עם הלינק עדיין עובד ראיתי שיש בפורום על WINXPLITE אז אולי זה הדבר הראשון שכדאי לך לבדוק :)

פורסם
סתם מעניין לדעת באיזה רכב אתה מתכוון לשים את כל הטכנולוגיה? :crazyeye:

כרגע אני נוסע עם הרכב הישן שלי (פולו), בקרוב אני מעביר אותו סופית לחברה שלי (היא כבר סיפחה אותו אליה מזמן), נשאר לי רק למכור את הקטנוע שלי ולקנות רכב אבל פרוייקט כזה דורש כבר הכנה מעכשיו כי זה לא הדבר היחיד שאני מתכנן לשים ברכב.

פורסם

יש חיה כזאת והיא מחולקת לשניים חלק אחד גוף המחשב עם יציאות סטנדרטיות והחלק השני המסך ("7 TFT) מחובר בצינור שרשורי למחשב.

המסך הוא מסך מגע והוא משמש גם כמקלדת ועכבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחי, אני כבר הרבה זמן עובד על פרויקט כזה...כבר בניתי מארז מיוחד שישכב לי בבגאז' - עדיין לא סיימתי אותו..אבל אני בתהליכים..

בנוסף חיברתי את ההארד דיסק למעיין בולם זעזועים כדי שהוא לא ילך אחרי נסיעה של שעה...

הבעיה שלי היא המסך...זה למה עדיין לא הכנסתי את העניין שלי לאוטו..

ניסיתי לקחת מסך של מחשב נייד...ולהוציא ממנו יציאות למסך מחשב רגיל...לא הלך וגם הלכתי לגדולי העוסקים במיחשוב נייד - גם הם ניסו ולא הצליחו...

הרעיון שלי הוא לשים מסך עם יציאת טלויזיה ואליה לחבר מתאם בין חיבור מחשב למסך טלויזיה אבל המסכים האלה הם נורא יקרים...אם יש לך אופציות אחרות אני ישמח לשמוע עליהם..

תעדכן אותנו מה הולך עם הרעיונות והביצועים....

פורסם
יש חיה כזאת והיא מחולקת לשניים חלק אחד גוף המחשב עם יציאות סטנדרטיות והחלק השני המסך ("7 TFT) מחובר בצינור שרשורי למחשב.

המסך הוא מסך מגע והוא משמש גם כמקלדת ועכבר.

אני יודע שיש דבר כזה בארץ ואפילו עזרתי בהתקנה של חיה אחת כזאת ברכב אבל ה"חיה" מבוססת על מחשב בעל ביצועים נחותים ושלא נדבר על המחיר שהוא מרקיע שחקים.

אם אני יצליח להרים את הפרוייקט בקטע התיאורטי אפשר לשים מחשב על ברכב בעלות זניחה(יחסית).

אחרי שאני יאסוף את כל החומר הדרוש וכשזה יגיע גם לשלב ביצוע אני אתן לינק לאתר האינטרנט שלי.

פורסם

תגיד קיקר, מה אתה מתכוון לשים בתור מסך...LCD קנוי מיועד לרכבים, או לנסות לפרק מאיזה מלךמת וידאו או מחשב נייד את המסך שלהם....

כי אני גם מנסה להכניס מחשב לאוטו...הבעיה היא שהמסכים האלה עולים ימבה כסף ואני חייל ואין לי גרוש על התחת תמבין...

• תוכן חדש...