Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם תופס הכי הרבה מקום אך הכי בריא לרכיבי המחשב

אבל גם אם אתה משתמש בספקים שהוצגו עדיין כדאי לבנות UPS 12V לפי התוכנית שיש לי

OWNER OF:

VW PASSAT 2001 130HP LUXURY (FATHER)

VW GOLF 2005 102HP AUTO (MOTHER)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברמה העקרונית הכונן תקליטורים מתמודד ממש גרוע עם וויברציות ורק בגלל זה אני לא יתקין אותו, האלטרנטיבה היא הכרטיס רשת האלחוטי-במידה ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב בבית.

עוד אופציה-אני תמיד מסתובב עם מחשב נייד , למחשב ברכב יש חיבור USB ואפשר לחבר ביניהם להעברת קבצים מהירה.

קיקר לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם המחשב ברכב

מה שכן הבנתי שלחבר את המחשב למגבר ולהשתמש בו למוזיקה זה מאוד פשוט וכאן אין בעיה

בקשר לבעית החשמל ברכב ניתנו כאן כמה עצות ובנוסף אבא שלי הוא מהנדס חשמל אז אני בטוח

שהוא יוכל לעזור...

עכשיו אם תוכל בבקשה לפרט מה בדיוק התכוונת לעשות עם המחשב ברכב חוץ ממוזיקה ואיך?

ועוד שאלה: מסך נגיעה שעובד ע''י נגיעה במקום הרצוי שזה נראה לי הרבה יותר נוח, איך הוא מתחבר

למחשב? איזה חיבורים יש לו חוץ מהחשמל והחיבור וידאו?

סריאלי, פרללי, 2XUSB,מקלדת,עכבר,אינפרא אדום,רשת,מודם,VGA,TV OUT,LINE OUT'LINE IN',

המחשב ישמש למוזיקה,ווידאו,אינטרנט,קבלת חיווי מהמנוע על כל הנעשה ברכב.

אוקי יש 2 דברים שאני מעונין לדעת

1) איך אתה תבצע חיוג לאינטרנט? מהפלאפון זה יצא מאוד יקר אז אם יש לך רעיון אחר

אני ישמח אם תשתף אותי

2) איך אתה מתכוון לקבל חיווי מהמנוע? יש לך תוכנה מיוחדת? מה עם חיישנים?

איך אתה הולך לבצע את זה? (נשמע מסקרן ביותר).

אני ישמח אם תשתף אותי במידע נוסף שיש לך אני גם החלתי עם רעיון דומה אבל לא ידעתי איך להתחיל אותו מכמה סיבות טכניות...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אחי לא שמעת על אינטרנט אלחוטי??

נכון, יש לי בשביל המחשב כרטיס רשת אלחוטי (העברת קבצים מהמחשב בבית לרכב).

לגבי שליטה מהמנוע זה קצת מסובך להסביר כאן בפורום אבל מה שצריך זה תוכנה ואת הכבל המתאם בין הpc לבין המחשב ניהול מנוע (יותר נכון מחברים אותו לשקע diagnose),אם תריץ חיפוש מעמיק באינטרנט לגבי הרכב שלך אני בטוח שתמצא בסופו של דבר את התוכנה שקיימת-לגבי השגה של התוכנה זה כבר סיפור אחר-צריך לרכוש או לחילופין קשרים במקומות הנכונים.

מה שאני עושה כאן זה לא דבר חדש בתחום הרכב הוא קיים כבר שנים אבל בגרסאות שונות של מחשבים ויכולות-אני מנסה ליהנות מכל העולמות של הpc ולשלב אותם עם היכולות של הרכב.

אולי מישהו יכול לעזור לי סוף סוף עם הקטע של המסך----- אני כבר משתגע מהסיפור הזה

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם
אחי לא שמעת על אינטרנט אלחוטי??

נכון, יש לי בשביל המחשב כרטיס רשת אלחוטי (העברת קבצים מהמחשב בבית לרכב).

לגבי שליטה מהמנוע זה קצת מסובך להסביר כאן בפורום אבל מה שצריך זה תוכנה ואת הכבל המתאם בין הpc לבין המחשב ניהול מנוע (יותר נכון מחברים אותו לשקע diagnose),אם תריץ חיפוש מעמיק באינטרנט לגבי הרכב שלך אני בטוח שתמצא בסופו של דבר את התוכנה שקיימת-לגבי השגה של התוכנה זה כבר סיפור אחר-צריך לרכוש או לחילופין קשרים במקומות הנכונים.

מה שאני עושה כאן זה לא דבר חדש בתחום הרכב הוא קיים כבר שנים אבל בגרסאות שונות של מחשבים ויכולות-אני מנסה ליהנות מכל העולמות של הpc ולשלב אותם עם היכולות של הרכב.

אולי מישהו יכול לעזור לי סוף סוף עם הקטע של המסך----- אני כבר משתגע מהסיפור הזה

לא לא שמעתי על אינטרנט אלחוטי אבל אני ישמח לשמוע יותר פרטים על זה...

שמעתי שוולוו הוציאו מלפני שנה בערך רכב עם אינטרנט.

קיקר יש לי שאלה אליך: אם המנוע ברכב הוא קרבורטור?

מה אז אפשר לעשות?

וחשבתי על עוד רעיון: אם יש מגדש טורבו שמחובר למחשב גדישה מיוחד

אפשר לחבר גם אותו למחשב?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

תראה, לא התעסקתי יותר מדי בשיפורים ומחשובים לרכב ברמות שאתה מחפש אבל מהתחקירים שעשיתי זה אפשרי בהחלט השאלה הנשאלת היא -האם אתה מסוגל לבצע את כל החיבורים לבד (וכמובן לדעת מה אתה עושה בכדי לא לגרום נזק), אם כן מה שאתה צריך לעשות זה רק שיעורי בית (חיפושים לגבי מידע באינטרנט) ולשוחח עם מביני עניין.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...