Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

due diligence ( גילוי נאות ) ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בשל הגעה לפיתול פיננסי מתהדק בעל שיפוע הפוך ,יוחלף הניק המוכר בשם BLADERUNNER לניק בשם BURGMAN .

2. להחלפת הניק אחראי יורי מ'פרפר' שתיפעל מהלך של DOWNGRADE בצורה מיקצועית בהירה ונאותה .

3. בניגוד ל'בון-טון' בפורומים , הנ'ל ביצע מלאכתו תוך שקיפות ותאום ציפיות מדויק ועל כך תודתי והערכתי.

4. לתמיכה הלוגיסטית היה אחראי PURE EVIL ותודות רבות גם לו .

5. כמובן שפיחות הסמ'ק בין-הרגליים לא פגע כהוא זה ביכולות האינטלקטואליות הכה-ידועות ומובחנות . :shock::loco:

6. מניח שהנגזרות ברורות לכולם ונקווה שתמיד נתקדם בצעדי-ענק קדימה ולא אחורה .

בשמחות ,

BladeRunner

I Feel the Need for Speed

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש....

אז אני מבין שאני לא יזכה לירכב איתך בטיולים הכה ידועים לשימצה.. :shock:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

רגע...

אם ירדת בנפח אז ההוא שם גדל? :shock:

תגיד... זה נכון מה שאומרים? 8)

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם
1. בשל הגעה לפיתול פיננסי מתהדק בעל שיפוע הפוך ,יוחלף הניק המוכר בשם BLADERUNNER לניק בשם BURGMAN .

2. להחלפת הניק אחראי יורי מ'פרפר' שתיפעל מהלך של DOWNGRADE בצורה מיקצועית בהירה ונאותה .

3. בניגוד ל'בון-טון' בפורומים , הנ'ל ביצע מלאכתו תוך שקיפות ותאום ציפיות מדויק ועל כך תודתי והערכתי.

4. לתמיכה הלוגיסטית היה אחראי PURE EVIL ותודות רבות גם לו .

5. כמובן שפיחות הסמ'ק בין-הרגליים לא פגע כהוא זה ביכולות האינטלקטואליות הכה-ידועות ומובחנות . :shock::loco:

6. מניח שהנגזרות ברורות לכולם ונקווה שתמיד נתקדם בצעדי-ענק קדימה ולא אחורה .

בשמחות ,

שיט !! אחרון הבליידים הראויים הלך לו. ורק השבת אמרתי שאני רוצה להחליף את הג'קסר שלי לבלייד שלך, ושאבדוק מתי אתה מחליף.

:(

פורסם

אבוי....

צער ונהי.....

עצוב עצוב....

איך ירדו גיבורים (בסמ"ק)... התעלוזנה בנות הפלישתים?

ואולי סוף סוף יוכל יורי להגיע נטול אזיקונים לסוכנות...

גם שאני אינני... אני ישנו.

פורסם

...ואגב כך גם הודעה ראשונה בפורום הזה.

Due Diligence אינו "גילוי נאות".

Due Diligence

מילולית - שקידה נאותה, תהליך של בדיקה וחקירה קפדנית לפני עיסקה בין שני צדדים או יותר.

Full Disclosure

גילוי מלא של העובדות (בדיווח כספי). בארצנו המעגלת פינות תורגם המינוח הזה ל "גילוי נאות" במקום "גילוי מלא"

פורסם

אני מבטיח כאן מעל גבי הפורום כי כפי שעזרתי לך כרגע בהחלפה הלא משמחת שלך בלשון המעטה אני הראשון שיתיצב לקחת את הבורגמן בחזרה ולהחליף לך אותו באופנוע אשר בו יחפץ ליבך.

אני רק מאחל לך שזה יהיה כמה שיותר מהר אבל תתנחם בעובדה שלעת עתה אתה נוסע על אחד הקטנועים הכי טובים בשוק (בלשון המעטה) ואני בטוח שהוא יעשה לך את העבודה הראויה.

ולבסוף תודה על הפירגון.

פורסם

מברך אותך על מהלך נכון וראוי.

הגיע הזמן להיפטר מהגרוטאה המוזנחת הזו שהיוותה כלי תחבורה נטו,משעמם עד כדי פהוק, ולעלות לכלי אמיתי עם נשמה ואופי.

אין לי ספק,שהממשק שלך עם החויה הדו גלגלית יעלה מדרגה וישתפר ללא הכר.

בורגמן ידידי,המכונה גם אווווווווווווווווווו ידידי,האושר שלך הוא האושר שלנו. אנחנו נעמוד לצידך בכל אשר תפנה.אם כי לפנות עם בורגמן זה..נו.

העיקר שתהיה לי בריא.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
:mm_yeah:

מי זה הבורגמן הזה, בלייד זה אופי וזה לא קשור למה שיש בין הרגליים.

:mm_yeah:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...