Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין רכב אוטומטי לבת שלי שיש לה ניסיון בנהיגה של 4 שנים, הרכב חסכוני ואמין . גרה בכרמל ויש עליות ולכן חשוב שיסחוב. הרכב יסע ביום בין 20-30ק"מ .בתקציב עד 20 אלף.

לכן אשמח לשמוע על דגמים שיש להם מענה לדרישות שלי

אין לתת הצעות לקנייה, רק מידע.

תודה

יאיר

פורסם

מניח שלרוב בת שלך תסע לבד. במקרה כזה, עדיף להסתכל בקטגוריית סופר מיני.

בתקציב כזה מבחר דגמים לא גדול, בעיקר מדובר על שרייד וסויפט של שנים 98~00. יש גם, רנו קליאו, פיז'ו 206 שיהיו משמעותית נוחות ומתקדמות יותר.

שרייד/סויפט - מדובר במכוניות עם שוק טוב. אירו סויפט בא עם גיר אוטומטי פרימיטיבי - רק 3 הילוכים, שרייד טיפה יותר מתקדמת, לכן ממליץ יותר עליה.

שרייד באה בדגמי הצ'בק 1.3 וסדאן 1.5.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכרמל זה לא האלפים. האחרונים שלא סחבו בעלייה היו המשוריינים שתקועים בשער הגיא (אלה שעדיין לא גנבו להתכה).

אוט'? רגיל? גודל חשוב (ייסעו עוד אנשים)? מזגן ?

פורסם

שמר, בפעם האחרונה שאני בדקתי שער הגיא לא ממש הוביל לכרמל... :wink:

בתקציב יכנסו גם מגאן, קסארה, 306 ועוד, אבל לדעתי הן גדולות שלא לצורך ואני סבור שיונדאי אתוס היא הפתרון האופטימלי. אוט', מודרנית יחסית, חסכונית מאד, שלושה כוכבי בטיחות ועם עלויות חלפים יותר מסבירות.

קליאו B גם אופ' לא רעה.

HFturbo

פורסם
אני מניח ש-alfa164TS התכוון לפיז'ו 306 ולא 206, היות והאחרונה חורגת בכ-50% מהתקציב.

אכן, התכוונתי לגירסאות הצ'בק של 306. תודה על התיקון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אטוס? :shock: , איך אתה יכול להציע דבר כזה , במיוחד שיש עליות.

נסעתי ברכב בכביש 1 החדש מירושלים, בעליות הוא נסע 30-35 קמ"ש מקס' , עם 3 אנשים ברכב (כולל הנהג).

אם במהירות 90 קמ"ש אתה מוציא את היד מהחלון הרכב עושה פרסה.

אוטו לא נח,לא יציב על הכביש,חלש ומכוער.

אופל אסטרה תיכנס בתקציב, אוטו די נוח ומהנה.

סיטרואן ZX\פיג'ו 306 (מנוע 1800 זלזלן מאוד).

סיטרואן קסרה.

הונדה סיויק 92+ (קשה למצוא במצב טוב).

טויוטה קורולה

אם היא נוסעת לבד,

פיגו' 106 98+ תתאים לה,רכב זריז וחמוד.

• תוכן חדש...