Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על המצבר אחריות 12 חודשים

נגמרה סוף חודש 10 ( לפני יומיים )

אני יכול להחליף איפה שהוא שלא קניתי משם ?

יעשו לי בעיה על הימים הבודדים האלו ?

חשמלאי אחד אומר מצבר לא תקין אחרי בדיקה עם מכשיר דיגיטלי כלשהו , רשם לו replce battry

חשמלאי שני אומר מצבר תקין אחרי בדיקה של בדיקת מפלס מים וחיבור מכשיר כלשהו עם מחוג

מקום אמין לקחת לבדיקה באזור מרכז ,

תודה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לי בעבר הייתה את אותה בעיה,נכנסתי לחשמלאי רכב שהוא מעין נקודת שירות של שנפ,ובלי בעיות המצבר הוחלף לחדש,רק שהוטבעה אותו תאריך של האחריות,

פורסם

יש אפשרות לגשת אולי ליבואן ישירות ?

יעשו בעיות לגברי מצבר שנגמרה האחריות ? לפני זמן מועט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אלה מצברים גרועים הייתי ממליץ לך לנסות להחליף בכל מקרה, גם ככה הוא יחזיק לך גג עוד שנה (גם זה משהו)

היה לי נסיון אם אתה מדבר על המצבר השחור 65 אמפר עם הנקודת ביקורת עליו שמציינת מה מצב המצבר

הם מחזיקים גג שנה !בדוק~!

נדב.

פורסם
אלה מצברים גרועים הייתי ממליץ לך לנסות להחליף בכל מקרה, גם ככה הוא יחזיק לך גג עוד שנה (גם זה משהו)

היה לי נסיון אם אתה מדבר על המצבר השחור 65 אמפר עם הנקודת ביקורת עליו שמציינת מה מצב המצבר

הם מחזיקים גג שנה !בדוק~!

נדב.

אני לא אחווה דעה אם הם מצברים טובים או לא כי אין לי מאגר מידע מספיק גדול בשביל לקבוע את זה, אבל אצלי יש שני מצברים של שנפ, בני שנתיים וחצי, חיים בתנאי שטח קשים וכן חווים פריקות מלאות בחניוני לילה וטעינות מהירות ואכזריות ביום הטיול שלאחר חניון הלילה, ועדיין עובדים כחדשים, שזה סותר את הקביעה חסרת הבסיס שלך. היו לי מצברים של שנפ גם ברכבים אחרים, וכולם הראו אורך חיים סביר של איזור השלוש שנים. לא כל בעלי הרכב יודעים את זה ולא כל המוסכים מקפידים על זה, אבל גם למצברים שכתוב עליהם MAINTENANCE FREE יש הוראות תחזוקה, ואי הקפדה עליהן גורמות להרבה כשלים.

פורסם

אני הבעתי את הדעתי על מצבר של שנפ 65 אמפר, שבשירות הצבאי שלי כל הררכבים שהייתי אחראי עליהם (17) היו עם המצבר הנל.

וזכיתי להחליף במסגרת האחריות לפחות 10 יחידות אם לא יותר

חלק מהמצברים פשוט נזלו חלק היו חלשים עד לרמה שהיו מתרוקנים תוך שעתיים וחלק בכלל לא היו מסוגלים להטען

אז על סמך נסיוני אני יודע שיש איתם בעיה.

בבררכה

נדב.

פורסם

מצברי שנפ מצויינים, כל זמן שהרכבים תקינים (טעינה תקינה, ואי זליגה מיותרת) וכמו כל מצבר (גם לעניין שתואר בסוגריים הקודמים) , חשופים לפריקה מזליגה תקנית, ועצמית, עם הזמן.

הקיצר, מצבר מצויין. למה? גם קצת נסיון (או ליתר דיוק, המון)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם לי יש מצבר שנפ שהיתה לו בעיה של נזילה לאחר 10 חודשים

נגשתי למרכז שרות של שנפ והמצבר הוחלף באחר (חדש)

מסכים עם דני שכל עוד הרכב תקין אין סיבה שהנזילה תופיע ז"א יש תקלה במצבר וחייבים להחליף מצבר לפני שהחומצה תוכל את הפח (ניקוי בעזרת מים + סודה לשתייה)

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

ניגשתי לפזרון בת"א בהמלצתו של רפי

המצבר נימצא

תקין בבדיקת מפלס + בדיקת חומציות

תקין בעומס

תקין בעצמה

הוחלפה נעל קוטב לפלוס

ניראה תקין כרגע

תודה לכולם

• תוכן חדש...