Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שלא הבנת

הסימפטום של התקלה היה שהמאוור פעל יופי, בכל המהירויות, רק שהוא לא הוציא אויור קר.

בנוסף שמתי לב שהנוריות עצמן, שעל הכפתורים, הלכו ונעשו פחות מוארות ככל שהגברתי את מהירות האוורור (מה שכתבתי קודם זה שאחרי מצב "1" הן נכבות, אבל זה לא מדויק - הן מאירות באור חלש, אבל עדיין אור לעומת מצב כבוי..9

בהתחלה וייס חשב שהבעיה היא בבורר עצמו, שלא שולח סיגנל הפעלה למדחס, אבל כשאמרתי לו שהטורים עולים כשאני מפעיל, הוא בדק גז וראה שיש גז, ואז ראה שהמדחס עצמו לא מופעל (הרצועה שלו לא מסתובבת).

אז החליפו לי מדחס, ועכשיו יוצא אוויר קר

ולגבי הנוריות - המצב לא השתנה. אבל ייתכן שהיה ככה גם קודם ופשוט לא שמתי לב.. אולי אתה תוכל לראות אינדיקציה שמסיברה את זה בשרטוטים...

פורסם

חבר'ה - המדחס כבר הוחלף.

הייתי אצל שני בעלי מקצוע שאחד מהם הומלץ פה בפורום וגם ע"י חיים הכט ("עוד אחד שיצא צדיק"). שניהם קבעו שצריך להחליף את המדחס (השני גם ניסה בפועל לתקן אותו אבל טען שלא הצליח).

אולי הרצועה כן הסתובבה, אולי לא. אני לא מומחה ולכן פניתי לפורום, כי תמיד מסייעים לי פה על הצד הטוב ביותר.

אתם רשאים להמשיך לדון בעניין, אבל כל השאלות מיותרות כיוון שאין לי תשובות עליהן וגם רק גורמות לי להרגיש פראייר....:roll:

תודה רבה לכולם, וחזרה לשגרה קלה ומהירה :-P

פורסם

לא היית בכוונתי לגרום לך להרגיש פרייר..

הרי פתחת שרשור זה כי רצית לדעת מה מקור התקלה, בנסיון לעזור לך התברר שהתקלה כבר תוקנה ללא הסבר למה רק כמה.

נשארתי סקרן, מה לעשות.

להבא, כדאי להיות יותר מעורבים בתיקון ומה נעשה ברכב להשכלה כללית ולשאול שאלות כמו מה בדיוק נפגע במדחס, למה, מה האפשרויות האחרות וכו'.

פורסם

1. המחיר ששילמת עבור מדחס תחליפי הינו יקר. במחיר הזה וקצת פחות יכולת לרכוש מדחס תוצרת Sanden שהינו ייצרן OEM של קומצרן VAG אצל חבר הפורום רון.

2. ממה שהבנתי עדיין נותרה בעיה של תאורה בפנל המיזוג שלא נפתרה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כן, אם כי ייתכן שהיתה קיימת קודם ולא שמתי לב (אף אחד עם פולו לא מכיר אותה?))

מה שקורה זה שככל שאני מגביר את עצמת האוורור, אז עצמת ההארה בכפתורים הולכת ופוחתת (אבל - עדיין מאירה).

כשאני מכבה את אחד הכפתורים, אז בכפתור שנשאר דלוק ההארה שבה להיות בהירה וחזקה.

ייתכן שזה יושב על אותו ]פס הזנה כמו המאורר, וכשהוא פועל אז הזרום להארת הכפתורים יורד?

• תוכן חדש...