Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חבר שרוצה לקנות רכב כמו שלי (לנד קרוזר קצר), מצאנו רכב יד 1 ק"מ נמוך , שמור ומטופל רק ש..

3 דברים קטנים..

הדלת הקדמית ימנית הוחלפה במקורית - עבודה מדהימה לא שמים לב.

טומבון אחורי ודלת בגאז' אחורי הוחלפו בעקבות מכה בחנייה - גם שם עבודה מעולה חלקים מקוריים ולא שמים לב.

כל שאר הפרטים(מנוע,גיר,שילדה) בהחלט במצב חדש!

שווה ללכת על העסקה?? בעל הרכב לא רוצה להוריד אגורה כיוון שהוא טוען שהכל הוחלף לחדש ואין נזק שילדה.

*רציתי לדעת באמת במצב כזה האם יש ירידת ערך או שזה לא משמעותי?? (1,000 או אלפיים ש"ח) ? ומה החוקיות בדברים כאלו?

תודה רבה ושבוע טוב.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

למה הדלת קידמית הוחלפה?

ולמה מאחורה החליפו שניים רק בגלל חניה?

לא יכלו פשוט לתקן את זה אצל מוסך?

אם הוא הפעיל את הפוליסה שלו אז זה נשמע הגיוני כי פשוט מחליפים דלתות במוסכי הסדר של הביטוח אבל אם לא יכול להיות שעושים עליך קומבינה.

קצת קשה לי להבין את זה שהשילדה נקייה אם החליפו שלוש דלתות באוטו.

ביצעת בדיקה לפני קנייה במכון בדיקה שאתה בחרת?

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

כן זה הוחלף באמצעות ביטוח ולכן כל חלק הוחלף במקום ללא תיקונים.

הרכב נבדק במוסך שאני בחרתי..

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אני ממליץ לך לבקש את דו"ח הנזק של השמאי שביצע הערכת תיקון לרכב.

צריך להיות כתוב בדו"ח הסופי שלו גם שווי ירידת ערך, אם כתוב שאין ירידת ערך ואתה רואה בדו"ח שהתיקונים שבוצעו ברכב הם אלה שהוא אמר לך וראית במכון בדיקה אז במקומך הייתי קונה את הרכב (בהנחה ואין שום נזק/בלאי אחר ברכב במידה ויש תנסה להוריד במחיר).

זוהי דעתי האישית בלבד ולרוב היא מטעה אותי.

תחכה שמישהו אחר יתן חוות דעת נוספת כדי לקבל המלצות יותר מבנאדם אחד אבל על כל מקרה תבקש לראות את הד"וח של השמאי.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תבקש לראות את הדו"ח שמאי, כעיקרון על כל מכה בדלת (שהיא עמוקה מספיק, ושהיא לא שריטה) מחליפים את הדלת

ואם האוטו בן פחות משנתיים אז מחליפים את הדלתות בחדשות מהחברה!!! ולא מפירוקיה.

החלפת דלת ו\או טמבון אינה מורידה מהערך של הרכב מכיוון שזה פשוט 2 ברגים, אין נזק לשאסי או לשום דבר שקשור למרכב הרכב.

• תוכן חדש...