Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי שמר, הבעיה היא בעצם ההתקנה של החגורות ולא בשימוש בהן. התקנה של חגורות כאלה יכולה להיחשב לשינוי מבנה- השאר כבר לא משנה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שמר, לפי דבריך גם אסור לי להחליף את האנטנה שלי לאחרת, או אפילו לרכוש טאסות חדשות.

ולגבי המצב במציאות: אני מכיר רבים שנוסעים עם רתמות, גם בשימוש יומיומי. הבודדים שנתקלו בבעיות היו אלו שחגרו את הרתמה בלבד ללא החגורה המקורית - וכצפוי קיבלו דו"ח על אי חגירת חגורה.

פורסם

מה הבעיה? צור קשר עם סוכן הביטוח שלך ושאל אותו האם הביטוח שלך עדיין תקף כאשר אתה חגור בחגורה הזאת.

אני מאמין שהתשובה תהיה חד משמעית לא - במיוחד שאתה הוא זה שמרכיב אותה.

(בכל מקרה אתה חייב להודיע לביטוח על כל שינוי ברכב "לפי החוק" אפילו שאתה מתקין סטריאו)

אי חגירה של החגורה המקורית ברכב היא עבירה על החוק וחגירה של שני חגורות עלולה להשהות חילוץ במצב חירום.

החגורה המקורית ברוב הרכבים מותאמת לרכב ואין צורך לשנות אותה.

כל רכב שנוצר המון רובוטים מקבלים כאפות כשהם חגורים בחגורה ע"מ לראות איך הגוף מגיב למושב\כרית אוויר וכו' כדי שאפקט החגורה במכונית יהיה אופטימלית במקרה של תאונה.

אף פעם לא בדקתי את הנושא לעומק אבל אם חגורה מהסוג הזה היה מציל חיים בצורה ניכרת עד כדי כך - לדעתי היא היתה באה עם המכונית BUILT IN (במיוחד עם רנו חחח).

פורסם

אם מה שאתה אומר נכון כולנו היינו נוסעים ברכבים עם כלוב, באקטים עם תקן FIA ורתמות 6 נק' עגינה. זה הכי בטיחותי.

מסתבר שליצרני המכוניות שיקולים נוספים, ולשים רתמה שלא מאפשרת לך להתקדם אל עבר הלחצנים ברדיו ומבטלת את האפשרות לשבת באחד המושבים האחוריים, היא לא בראש העדפויות שלהם.

פורסם

הסיבה שרוב המכוניות באות סטוק עם החגורות 3 נק' הרגילות היא מטעמי נוחות בלבד.

בנוסף, רתמות 3 נק' הם לא כל כך בטיחותיות, וגם רתמות תוכננו לעבוד עם באקט בדיוק כמו שבאקט נועד לעבוד עם רתמות, לא נראה לי שיהיה כל כך בטוח לשים רתמת מירוצים במושב של רכב משפחתי.

פורסם

ישמור עלינו היושב במרומים מכל זב חוטם הסבור שריתמה של שלוש, ארבע או שש נקודות יהפכו את היפנומטית שלו לרכב מירוץ.

מה גם שאת כישורי הנהיגה הספורטיבית שלו הוא מתכוון להפגין על כביש ציבורי בו נוסעים אזרחים תמימים שאינם שותפים להתלהבות שלו ולרצון שלו לקחת סיכונים על חשבונם.

ילד, אם אתה רוצה להרגיש נהג מירוצים, חבוש סרבל וקסדה, הדק היטב את הרתמה , שב בחנייה של הבית ותעשה וווררום וורררום.

פורסם
ישמור עלינו היושב במרומים מכל זב חוטם הסבור שריתמה של שלוש, ארבע או שש נקודות יהפכו את היפנומטית שלו לרכב מירוץ.

מה גם שאת כישורי הנהיגה הספורטיבית שלו הוא מתכוון להפגין על כביש ציבורי בו נוסעים אזרחים תמימים שאינם שותפים להתלהבות שלו ולרצון שלו לקחת סיכונים על חשבונם.

ילד, אם אתה רוצה להרגיש נהג מירוצים, חבוש סרבל וקסדה, הדק היטב את הרתמה , שב בחנייה של הבית ותעשה וווררום וורררום.

מה זה התגובה הטיפשית הזאת ? למה כל נושא של בן אדם שמעוניין לשים משהו באוטו שלו שלהבדיל מהרבה דברים זה נראה לי

קצת מעבר לסטנדרט של פילטר פתוח .

למה אתה מחפש לקטול אותו ומאיפו הסקתה שהוא הולך להפגין כישורי נהיגה על כבישים ציבוריים (כולנו יודעים שכישורי נהיגה מפגינים רק במסלול ולשם כך כולנו בונים את המכוניות שלנו :cry:)

גם באוטו שלי יש ריתמות , אומנם לא במאזדה אבל , רוצה לדבר על ילד ו ווורם וורם כישורי נהיגה וכן הלאה ?

עשה לי טובה אין צורך לקטול אנשים לשב ....

אור

פורסם

א. מתוך הודעתו: ציטוט; "2) עד כמה חגורות כאלה חוקיות לכביש? לא, אני לא מתכוון לנהוג איתן בצורה קבועה, רק כאשר אני מגיע לכבישים "שמחים" (ערד, נס הרים וכו'). אך גם שם איני רוצה לחתוף, במקרה, דו"ח על חגורה. הדבר הזה תקני?"

ב. אני לא נגד שיפורי רכב או ספורט מוטורי, נהפוך הוא. הבעיה היא שכל ההתלהבות הזאת מוצאת את מקומה בכביש ציבורי ולא במסלול.

ג. התקנת רתמה של 3 או 4 נקודות ללא שימוש במושב bucket מתאים היא בדיחה עצובה התורמת לבטיחות הנהג כפי שפסי קישוט משפרים את ביצועי הרכב. אם הבחור רוצה להגן על עצמו, מוטב שיחבוש קסדה.

פורסם

משפט סיני עתיק אומר: "אם אתה מרגיש לא מהודק לכסא הנהג, כנראה שאינו תומך מספיק צדית, יש לזרוק את הרכב על הראש של מנכ"ל היצרן ולרתום את גופו למכונית בעזרת חגורת 6 נקודות"

אה כן, תורגם לעברית ע"י סאן-יאנג, חברה לשמש צעירה יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתה לא ממשרד התחבורע במקרה?

א) רבים סבורים שגרסת ה 2.0 של ה 3 זהה ל 1.6. כל מי שניסה - אמר "לא כך הדבר". היא שונה. היא מאווווווד שונה.

ב) לא, אני לא חושב שע"י התקנת רתמות היא תהפוך להיות רכב ספורט.

ג) כישורי נהיגה ספורטיבית או לא, אבל גם היום (בעצם, מאז ומתמיד) כשאני מגיע לכבישים "שמחים" אני נותן בגז (כמו לא מעט חברי פורום אחרים).

ד) לא לא מדובר על לעשות את זה כשיש עוד רכבים על הכביש. לכל דבר יש מידה. וגם במידת ה"שמחה" בכביש הזה ניתן לשלוט (אם יש תנועה, אז עושים את הכל קצת יותר לאט ותוך שמירה על מרווחי בטחון גדולים יותר)

ה) אם בא לי לקחת את האוטו, ללכת לכביש "שמח" (בתנאי שיהיה ריק) ולהתאבד - מה זה עניינך?

ו) יש לך בעיית גישה קשה ביותר (וגם קצת בעיות הבנת הנקרא). לא חיפשתי שיפור בטיחות. כמו שאמרתי, היתרון העיקרי של הרתמות האלה ברכב סטנדרטי (לא במושב באקט) הינו בנוחות בעיקר (שבסופו של דבר תתורגם כנראה לבטיחות אקטיבית עדיפה).

ז) שים לב שמבחינת הבטיחות, שאלתי אם הרתמות לא יפגעו ברמת הבטיחות הפסיבית הקיימת. לא חיפשתי שיפור (לא לזה הן מיועדות).

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

ה) אם בא לי לקחת את האוטו, ללכת לכביש "שמח" (בתנאי שיהיה ריק) ולהתאבד - מה זה עניינך?

אתה מחפש את המוות על הכביש ולי יש בעיית גישה?

סע בשלום.

פורסם

Commander נכון שמאזדה 3 2.0 ליטר כמה שהיא תהיה כביכול "ספורטיבית", זה לא רכב ספורט. ונכון שרתמות ללא באקט זה לא בטיחותי וגם די מיותר.

אבל לא מספיק עם ההתחסדות הזאת?

אני לא חושב שיש חובב נהיגה בעל רכב ספורט (ולא משנה עם זה 106 ראלי, איבו X או איביזה קופרה) שלא מנסה לנצל את היכולות הספורטיביות בין אם זה פאסים בסדום ערד או לחיצות בכביש 6.

אתה באמת חושב שאם יהיה מסלול אף אחד לא יסע מהר בכביש? אתה כנראה תמים מידי.

גם בחו"ל, איפה שיש הרבה מסלולים וtrack days אנשים נוסעים בכבישים, כי רוב האנשים לא יכולים להרשות לעצמם ללכת להרבה track days.

ושאלה לבעלי רכב ספורט שלא משתמשים בו, אז למה קניתם אותו? (פוזה,כמובן)

• תוכן חדש...