Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד 2006 V סוברו B4 2007 מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז עכשיו אני שמתי תהונדה סייויק שלי 2005 למכירה

ורציתי להתקדם קצת לכיון של אקורד או סוברו B4

רציתי לדעת מה כדאי יותר בבחינת כמה דברים :

1.אמינות

2.עוצמה וכוח

3.שמירת שוק

4.כוח סוס

5.ביטוח

6.נוחות וטכלונגיה

תודה רבה לכולם אני מחכה לתגובות שלכם :)

יש לומר שמדובר בדגם של הונדה דגם קונפורד 2.0 ודגם של B4 הכי פשוט מנוע 2.0 המחיר פחות או יותר זהה

אני בן 23 ורוצה אוטו שיהיה לי להמשך החיים אמין ונוח וחיה רעה :)

פורסם

גיר ומנוע = אקורד.

כל היתר דיי דומה (לאקורד חסר איבזור בטיחותי ביחס למתחרות במודלים האלו).

ביטוח; בהונדה (לנהג צעיר) - קריעה (!), בסובארו - נסבל.

שוק; מצויין לשתיהן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני כמעט בן 24 אז לא יהיה בעיה ויש לי קומבינה בביטוח עכשיו בהונדה שלי אני משלם 5 300 וזה בגלל שאבא שלי זה הסוכן ביטוח :)

פורסם

אני מאוד אוהב את ההודנה, אבל בגלל חוסר איבזור בטיחותי (רק 2 כריות אויר בדגם הבסיסי וללא ESP) הייתי בוחר ב- B4.

חוץ מזה, אם תמצא B4 מסוף מודל 2007, זה רכב שרק שנה על הכביש ויהיו לך עוד שנתיים אחריות.

פורסם

מקסימום אפשר לעלות בהונדה דגם מעל עוד איזה כמה אלפים אבל שווה השאלה עם לא כדאי כבר להשקיע בB4

השאלה גם עם בינואר תיהיה ירידת מחירים של שתי הרכבים הנ"ל ואם יש הבדל כול כך גדול מהסוויק שלי שנת 2005 ES שאני רוצה למכור

פורסם

בהחלט יש הבדל מהסיוויק.

השאלה מה אופי הנסיע שלך?

אם רוב הזמן אתה נמצא בכביש הייתי הולך על סובארו. בעיר היא בלתי נסבלת ואפילו סיויק תקח אותה ברמזור ובהאצות ביניים של 40 עד 60.

אקורד אמורה להיות יותר זריזה בעיר.

כל השאר אותו דבר.

פורסם

אגב, האקורד גם יותר חסכונית בדלק (5 הילוכים והנעה קדמית מול 4 הילוכים והנעה כפולה בסובארו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הידיד שלי מוכר B4 שחורה שנת 2008 עם 12,000 ק''מ. אם אתה מעונין תפנה אליי בפרטי. הסיבה למכירה: קשיים פיננסיים בהחזקה. אני חושב שהמחירון שלה 129,000

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני מחפםש קודם למכור תרכב אם מישהו רוצה לקנות רכב נדיר במצב נדיר שיפנה עליי

אני מחפש שוב פעם סוברו B4 2007 או הונדה אקורד 2006 עדיפות לאקורד אז עדין לא נתתם לי תשובה מה כדאי יותר לקנות מה רכב יותר טוב מה אתם הייתם בוחרים?

פורסם
אגב, האקורד גם יותר חסכונית בדלק (5 הילוכים והנעה קדמית מול 4 הילוכים והנעה כפולה בסובארו).

איציק

מסכים. שכן שלי עבר משברולט מאליבו 2005(3.5 ליטר!) לסובארו B4 משנתון 2007 והוא לא מפסיק לקטר על צריכת הדלק הגבוהה של הסובארו, זאת בהשוואה למאליבו שהיתה לו.הנעה 4X4 קבועה ומשקל גבוה יותר גורמים כנראה לסובארו לזלול יותר דלק. ידיד שלי ממשטרת התנועה נותן נתונים דומים כשהוא מתייחס לניידת שבה הוא משתמש(B4).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
הידיד שלי מוכר B4 שחורה שנת 2008 עם 12,000 ק''מ. אם אתה מעונין תפנה אליי בפרטי. הסיבה למכירה: קשיים פיננסיים בהחזקה. אני חושב שהמחירון שלה 129,000

חוץ מדלק דווקא סובארו B4 זה אוטו הכי לא בקטע של קפריזות. גם הביטוחים מצחיקים.

פורסם
חוץ מדלק דווקא סובארו B4 זה אוטו הכי לא בקטע של קפריזות. גם הביטוחים מצחיקים.

התשלומים של ההלואה כבדים מדי כנראה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מה הטעם לקנות עכשיו רכב עם כזה מחירון יד שניה אם בינואר אפשר יהיה לרכוש את הרכב חדש שנת 2009 בסביבות ה- 133K ש"ח?

לדעתי העסקה תהיה משתלמת לפותח שירשור אם חבר שלך יסתפק במשהו כמו 115K ש"ח...

• תוכן חדש...