Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה גרועה הגטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך רכב חדש. התקציב שלי עומד על עד 45K, וחשבתי לאור הכמות בשוק, שהכי פשוט יהיה לקנות את הגטס.

שמעתי עליה דברים טובים ורעים, ואני כבר לא יודע מה האמת: יש לנו רכב שבגרסה הידנית שלו חסכוני בדלק, למיטב ידיעתי, אבל מנגד נטול אבזרי בטיחות בד"כ.

אין לי התנגדות לקנות מחברת ליסינג, שתרד במחיר, ומעניין אותי האם הרכב יחזיק מעמד 5 שנים (במיוחד אם ניתן לקנות אפילו שנתון 2006 בטווח המחיר).

אז מה אתם אומרים? כן גטס? לא גטס? (אני לא מתכוון לקנות הפעם אירופאית, ואין לי זמן / כוח להתחיל לחפש ולחכות שתיפול לידיים שלי יאריס (וגם סיריון לא קל למצוא).

מה דעתכם

פורסם

למה אתה מסתבך אחי **אם הוא אחיך, דברו בבית**, פיג'ו 206 תהיה אחלה אופציה למשל, פולו גם, סיאט איביזה, למכוניות האלה שנתונים 2002-2003.

לגטס צריכת דלק גבוהה יותר מהמכוניות האלה.

אם אתה רוצה שנתון גבוה ?

פיאט פונטו ספייס 2005 יכולה להיכנס פה בכיף...

פורסם

אני לא חושב שהגטס גרועה כל כך כפי שאולי התרשמת מנבירה בפורומים.

אל תשכח שרבות מההודעות שאתה קורא בפורומים הן מחזור של הודעות אחרות, על ידי אנשים שלא נהגו מימיהם במכוניות שבעניינן הם מייעצים.

הטענה שלי כלפי הגטס היא שמתחרותיה נוחות, מאובזרות ושקטות ממנה.

החיים איתן נעימים יותר. זה לא שגטס גרועה כפי שמתחרותיה טובות יותר כמעט בכל תחום.

עם זאת, מכיוון שהקדמת וקבעת שאירופאיות לא באות בחשבון מבחינתך, ושאין לך סבלנות להמתין ליפנית משומשת, הרי שמגוון האפשרויות העומדות בפניך מצטמצם לפלוס-מינוס מכונית סופר-מיני אחת, קוראנית, שלוש אותיות בשם, ג' בהתחלה, ס' בסוף.

אם לא מפריע לך לרכוש מכונית חדשה כל כך שאינה מצויידת אפילו במערכת ABS (שלא להזכיר כרית אוויר לנוסע, או חו"ח כריות צד), תמצא בגטס את מבוקשך.

לגבי האמינות הצפויה, איש לא יכול להתנבא. כל המכוניות שנמכרות על ידי חברות הליסינג עוברות חידוש טרם מכירתן.

בכולן אין שריטות, הצבע נוצץ, תא המנוע מצוחצח והריפודים נקיים.

קשה להעריך מה חוותה מכונית כזו בעברה.

פורסם

דעתי היא שאין מכוניות רעות או טובות - יש עיסקאות משתלמות או לא (בהנחה שלא נכנסים שיקולים אמוציונליים אלא מסתכלים על המכונית ככלי תחבורה בלבד).

במחיר שבו נמכרת היום גטס מליסינג מדובר בקניה טובה לדתעי ביחס לתמורה המוצעת, אם לא מפריעים לך חסרונותיה היחסיים הידועים של הגטס : צריכת דלק גבוהה יחסית, ספרטניות, העדר אביזרי בטיחות וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני לא חושב שהגטס גרועה כל כך כפי שאולי התרשמת מנבירה בפורומים.

אל תשכח שרבות מההודעות שאתה קורא בפורומים הן מחזור של הודעות אחרות, על ידי אנשים שלא נהגו מימיהם במכוניות שבעניינן הם מייעצים.

הטענה שלי כלפי הגטס היא שמתחרותיה נוחות, מאובזרות ושקטות ממנה.

החיים איתן נעימים יותר. זה לא שגטס גרועה כפי שמתחרותיה טובות יותר כמעט בכל תחום.

עם זאת, מכיוון שהקדמת וקבעת שאירופאיות לא באות בחשבון מבחינתך, ושאין לך סבלנות להמתין ליפנית משומשת, הרי שמגוון האפשרויות העומדות בפניך מצטמצם לפלוס-מינוס מכונית סופר-מיני אחת, קוראנית, שלוש אותיות בשם, ג' בהתחלה, ס' בסוף.

אם לא מפריע לך לרכוש מכונית חדשה כל כך שאינה מצויידת אפילו במערכת ABS (שלא להזכיר כרית אוויר לנוסע, או חו"ח כריות צד), תמצא בגטס את מבוקשך.

לגבי האמינות הצפויה, איש לא יכול להתנבא. כל המכוניות שנמכרות על ידי חברות הליסינג עוברות חידוש טרם מכירתן.

בכולן אין שריטות, הצבע נוצץ, תא המנוע מצוחצח והריפודים נקיים.

קשה להעריך מה חוותה מכונית כזו בעברה.

ארנון - אם כל השאר טובות יותר, אז היא גרועה... ההגדרה של טוב ורע היא תמיד יחסית, ולמרות שבהשוואה לסופר-מיני משנות התשעים היא נשחבת טובה, הרי שמול מתחרות אירופאיות מודרניות הגטס נופלת בכל קטגוריה כמעט. לא מזמן יצא לי ליסוע באחת, ובוא נאמר שהפולו 2002 של חברה של אשתי הרבה יותר איכותית...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

נו באמת, מכונית שהיא הכי נמכרת בסגמנט שלה בארץ כבר 5 שנים לא יכולה להיות מכונית כ"כ גרועה. נסה למצוא את דגמי GLI או (עדיף) GLS שהן בעלי מפרט גבוה יותר, בעיקר בטיחותי, והימנע ככל האפשר מדגם GLF שלמרבה הצער הכי נפוץ בשנתונים הנמוכים.

לגבי צריכת הדלק הבעיה היתה קיימת בגיר האוטומטי בשנות המודל 03-04 ותוקנה ברוב הרכבים ע"י עדכון תוכנה, אבל כמו שניתן לראות הסטיגמה עודנה חיה וקיימת.

מבחינת האמינות אתה מוזמן לשאול כל קצין רכב: יותר יפני מקוריאני. נחשבת לאחת המכוניות העמידות ביותר בפגעי התעללויות הליסינג. תוסיף את זה למחירה הזול (לפחות עד השנה האחרונה) ותבין מה הפך אותה למלכת הסופר מיני של ציי הרכב.

פורסם

זוהי המכונית הכי נמכרת בסגמנט שלה בחמש השנים האחרונות מכיון שהיבואן השכיל לתת מחיר טוב לחברות הליסינג, ותו לא.

אני מציע לך לבדוק כמה יחידות הגיעו כיד ראשונה לידיים פרטיות - אני מניח שזה יסתור קצת את הטענה שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הטענה שלי היתה שהיא לא מכונית כ"כ גרועה, לא אמרתי שהיא מכונית העשור.

ידוע ש99% מהמכירות היו לליסינג והשכרה, מה שאני טוען הוא שאם אחרי שנה-שנתיים היו נוכחים בחברות הליסינג שהרכב כזה גרוע היו מפסיקים להזמין או מזמינים פחות, בלי קשר למחיר.

פורסם

הטענה הזו לא עומדת במבחן המעשה - ר' טויוטה קורולה עם הגיר הרובוטי, שנמכרת היטב למרות שכל זב חוטם שלא התקרב אליה למרחק מטר בטוח שהגיר שלה הוא אסון (והוא באמת גרוע ביחס למתחרות).

לעניין הגטס - אין לה שום יתרון יחסי ביחס למתחרותיה פרט למחיר ותמורת מעט כסף אתה מקבל מעט אוטו. זה עד כדי כך פשוט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתפלא אבל בחודש ספטמבר רוב המכירות של הקורולה היו דווקא לשוק הפרטי (עקב מבצע טרייד אין שעשתה, ובכל זאת).

דבר נוסף: חברות הליסינג לא מזמינות רכבים סתם. בסופו של דבר יש משתמש קצה שמזמין את הרכב ויכול לבחור מבין כמה אופציות. אותו משתמש קצה בד"כ משלם כל חודש לא מעט על הרכב, ולכן רובם בודקים טוב לפני שהם מזמינים. בקיצור, הקורולה היא רכב השני הכי נמכר בסגמנט לא מפני שאלפי קורולות ממלאות של מגרשי החניה של אוויס , אלא כי בסופו של דבר אנשים הזמינו אותם ונוהגים עליהם יום יום. (אני אישית אגב ממש לא אוהב את הרכב הזה).

פורסם

הגטס היא מכונית בינונית, לא גרועה במיוחד כמו שחלק מהאנשים אוהבים להציג אותה ובוודאי לא מכונית השנה. יש איכותיות ממנה בשוק, יש חסכוניות ממנה בשוק, יש נוחות ממנה בשוק. אבל בשורה התחתונה הגטס נותנת חבילה סבירה של יתרונות בתמורה למחיר נמוך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

http://www.motocar.co.il/article/3624.aspx

ברור שהגטס, שסיימה את חייה, נחשבת היום לבינונית מינוס, אך לפני 6 שנים היא נראתה באור מעט שונה.

היתרונות העיקריים שלה הינם תחזוקה זולה, אמינות גבוהה מאד ומרווח פנימי טוב.

בנוסף, לגירסה הידנית יש ביצועים נחמדים והיא חסכונית באופן משמעותי מהאוטומטית.

אגב, צה"ל הן כשוכר והן בעיסקאות ליסינג, מקבל גטס בלבד.

העמידות שהיא הפגינה בנסיעות שטח ללא התפרקות כללית היא פשוט מדהימה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ארנון,למה אתה מקשקש?

רק חברות הליסינג קיבלו את דגם ה GLF עם כרית אוויר אחת,וללא מערכת ABS.

לנו הייתה גטס דגם GLS, הבלמים מעולים! המזגן טוב, והרכב פשוט עמיד לכל סוג של התעללות.

הדש-בורד,עבר כל כך הרבה בורות,שטח מדברי,שטח בוצי,שטח חולי, כל סוג של שטח ממש ... מוסנטר גטס :shock:

והרכב לא קרקש בחיים, מה שכן צריכת הדלק הייתה מזוויעה מבדיקה שנערכה לא פעם אחת בעיר : 1-6.9

* הרכב היה עם מראות חשמל,ABS,2 כריות אוויר,ח"ח 2 נעילה מרכזית.

אגב,הרכב קיבל ציון ריסוק של 4 כוכבי בטיחות? מה כל כך גרוטאה בזה?

• תוכן חדש...