Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה גרועה הגטס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארנון,למה אתה מקשקש?

רק חברות הליסינג קיבלו את דגם ה GLF עם כרית אוויר אחת,וללא מערכת ABS.

בדרך כלל רק חברים טובים מדברים אלי ככה, וגם זה במינון מוגבל.

אני ואתה, נכון לעכשיו, עדיין לא חברים. שקול מילים.

שנית, אתה מוזמן לקרוא את ההודעה המקורית בה פותח הדיון מצהיר שבכוונתו לרכוש גטס מליסינג, כלומר גטס ברמת האבזור שרכשו חברות ליסינג.

מי עכשיו מקשקש? (ולא בפעם הראשונה, יש לציין)

פורסם
בדרך כלל רק חברים טובים מדברים אלי ככה, וגם זה במינון מוגבל.

אני ואתה, נכון לעכשיו, עדיין לא חברים. שקול מילים.

שנית, אתה מוזמן לקרוא את ההודעה המקורית בה פותח הדיון מצהיר שבכוונתו לרכוש גטס מליסינג, כלומר גטס ברמת האבזור שרכשו חברות ליסינג.

מי עכשיו מקשקש? (ולא בפעם הראשונה, יש לציין)

לא קשקשתי,עד עכשיו אני שומר לך את הזכות הזאת.

גם לנו הייתה גטס ליסינג, אז מה?

* ארנון,אני מצטער :wink:

לרוב האנשים שאני מכיר לא מפריע הצורת דיבור הזאת. מי יודע אולי יום נבוא ונהיה חברים :oops:

פורסם

בסה"כ המחיר הוא זול בטירוף.

גטס מחברת השכרה מוכרת עולה 35 אלף ש"ח לדגם 2005.

יש דגמי 2003 שכבר נמכרים בסביבות ה-25 אלף ש"ח או פחות מכך.

למרות היעדר האבזור הבטיחותי, אני לא מכיר כיום שום מכונית שנמכרת במחיר כ"כ נמוך.

בשביל אנשים שחשבו פעם לקנות דייהטסו שרייד שנת 98 במחיר של 25 אלף ש"ח, האפשרות להשתדרג לגטס שנת 2003 היא ברכה אמיתית.

במקרה של הבחור כאן - יש לו אפשרות בתקציבו להביא יונדאי גטס אוטומטית ישירות מהשכרה או ליסינג. כנראה שבשבילו זה הרכב הכי מתאים.

הדבר היחידי שצריך להקפיד עליו הוא לרכוש רכב עם היסטוריית טיפולים מתועדת ובמחיר טוב.

מעבר לזה - סע לשלום. כפי שנאמר לפני - הרכב ללא שריטות, צבע נוצץ, מנוע שטוף ותא נוסעים במצב חדש לחלוטין.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גטס רכם סופר מיני "חד פעמית" אוכלת המון המון דלק ומייצגת עוד כתם אפור אחד על כבישי ישראל...

בברכה,

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם

דברנים יש פה כמו חול.

מאיפה את יודע שהיא צורכת הרבה דלק? הייתה לך אחת? היה למכר שלך אחת?

כל גטס עם המנוע החדש (משנת 2007ומעלה) בעל 16 השסתומים בנפח 1400 שמשודך אפילו לגיר אוטומטי הוא לא צרכן דלק גדול ואני נסעתי באחת שהגיע לצריכה של 1:16 מחוץ לעיר עם מזגן.

הרכב מראה אצל אותו אדם אמינות ואין לו בעיות איתה, יש לו אותה קרוב לשנתיים.

אני לא יודע על מה אתה נוסע אבל יש לי הרגשה שגם אתה כתם כזה..

פורסם
דברנים יש פה כמו חול.

מאיפה את יודע שהיא צורכת הרבה דלק? הייתה לך אחת? היה למכר שלך אחת?

כל גטס עם המנוע החדש (משנת 2007ומעלה) בעל 16 השסתומים בנפח 1400 שמשודך אפילו לגיר אוטומטי הוא לא צרכן דלק גדול ואני נסעתי באחת שהגיע לצריכה של 1:16 מחוץ לעיר עם מזגן.

הרכב מראה אצל אותו אדם אמינות ואין לו בעיות איתה, יש לו אותה קרוב לשנתיים.

אני לא יודע על מה אתה נוסע אבל יש לי הרגשה שגם אתה כתם כזה..

:mm_yeah: תומך בדברייך יונדאי גטס זהו רכב מצוין יש לי ניסיון ברכב זה וכל החסרונות שאתם מציגים לא ממש נכונים

הוא רכב קטן ונוח שלא צורך הרבה דלק(לדעתי) פשוט רכב טוב.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

לשמחתי אני מחזיר ביום ראשון את הגטס.

מדובר ברכב ליסינג, 2006, אוט', אצלי שנתיים וחצי. הגיע עם 15 ק"מ והיום הרכב עבר סה"כ 135000 ק"מ.

אמינות? לא נתקעתי עם הרכב (אם זה מדד לאמינות).

צריכת דלק ממוצעת של 1-7, צריכת הדלק נובעת ממנוע עצל שיש לסחוט אותו ע"מ לעמוד בקצב התנועה.

סה"כ, אם מתעלמים מנוחות הנסיעה האיומה, צריכת הדלק השערוריתית, לוקחים בחשבון שהטיפולים שהרכב עבר במוסך היו חלקיים ביותר וברמה נמוכה, נוסיף לרשימה צמיגי קראק באדיבות חברת הליסינג, אז בשורה התחתונה, רכב בסיסי ביותר שעושה את העבודה.

אני מניח שרכב כזה שמטופל כמו שצריך ונועל צמיגים טובים נוסע הרבה יותר טוב ואולי גם יותר נוח.

פורסם

במשך כשנתיים נהגתי על יונדאי גטס מליסניג ( לא זוכר את אותיות הדגם ) שנת יצור 2006.

רכב הליסניג בא עם כרית אוויר אחת בלבד וללא שום מערכת בטחותית של מניעת החלקה, בקרת יציבות וכיו"ב.

צריכת דלק כ 1:10 בצריכה משולבת: עיר, מחוץ לעיר ופקקים. לא הייתי אומר צריכה מזהירה אך גם לא נוראה.

הרכב נעל צמיגים איומים גם אחיזת כביש נוראה וגם מתפנצ'רים ומתבלים מהר, פעמים הוחלפו לי צמיגים קדמים כדי לפתור בעיית רעידות בהגה.

במהיריות חוקיות האוטו מתנהג יפה, תנסה לעבור את המהירות החוקית במעט והאוטו משדר חוסר נוחות.

האצה גרועה מאוד, לפני כל עקיפה הייתי חושב יותר מפעמים שלושה אם יש לי מספיק מרווח בטחון כדי לצאת לעקיפה.

אני לחברי לא הייתי ממליץ לקנות יודאי גטס.

פורסם

תרשו לי בתור מי שנאלץ לבלות יותר מדי בגטס ליסינג. גם אם יש יותר מכרית אוויר אחת, ואפילו אם יש ABS ובקרת החלקה (כמו שהיה בגטס האחרונה שנתנו לי אחרי שהסיריון שהחליפה את הגטס הקודמת התאבדה)- תקשיב טוב - זה פח זבל. לא רק שכל מכונית אחרת שתשים עליה יד טובה יותר בכל דבר שהוא, אני משווה אותה לסיטרואן סקסו שנת 98 ועדיין הגטס לא יוצאת טוב מההשוואה.

נתחיל בזה שהיא זזה, אבל בשביל לזוז היא צועקת כמו בהמה נשחטת, יחסי ההעברה קצרים בשביל שהיא תזוז, הילוך שני נגמר ב 80 קמ"ש, וזה אומר הכל.

רעשים מכל הכיוונים, הרגשה של נסיעה בפחית, נוחות נסיעה של קארט (זה לא דבר טוב). לזכותה יאמר שההתנהגות סבירה, וההגה די זריז ו"שמח" יחסית למכוניות חדשות - פשוט כי דווקא בסעיף הזה האחרות מסורסות.

המושבים איומים, הכרית התחתונה פשוט קטנה מדי והרגליים נרדמות, ואגב רגליים, אין דרך למצוא תנוחת ישיבה שאפשר לשבת בה ולנהוג, או שהרגל נלחצת לקונסולה המרכזית, או שהברך נתקלת בעמוד ההגה, או גם וגם. צריך להחליף תנוחת נסיעה וכיוונון מושב כמה פעמים בכל נסיעה כדי שהרגליים לא ירדמו. יש נקודת אור אחת במושבים- האחוריים מתקפלים ממש קומפקטי, משאירים תא מטען גדול מאוד.

צריכת הדלק בשביל מכונית קטנה איומה- הממוצע שלי עמד על 11 ק"מ לליטר, ואני מדבר על נסיעה בינעירונית בלבד, לא עירונית.

בקיצור, נסכם - התנהגות סבירה, נוחות איומה, בידוד רעשים לא קיים, מנוע עם רצועת כוח צרה שמפצה על זה ביחסי העברה קצרים מדי בגיר, צריכת דלק שערורייתית, בטיחות מתחת לכל סטנדרט (אין ABS, כרית אוויר אחת בלבד בגרסת הליסינג) ובטח שכחתי משהו.

בשתי מילים - פח זבל.

אני לא מבין למה מישהו קונה גטס חדשה. עוד פחות מזה מצליח להבין למה לקנות גטס מליסינג. אותי הכריחו לנהוג בה כל יום. אותך לא מכריחים.

אסף.

פורסם

הגטס הוא לא אוטו רע אבל אם השאלה שלך היא אם הוא התמורה הכי טובה לכסף שלך התשובה היא לא.

באותו מחיר אתה יכול לקנות ארופאיות שיהיו בטיחותיות יותר נוחות יותר מהנות יותר לנהיגה חסכוניות יותר ואמינות לא פחות.

רנו קליאו, פג'ו 206 ועוד רבות יותר טובות מהגטס.

עדיף גם ללכת כמה שנים אחורה בשנתון ולקנות יאריס מאשר גטס חדשה יותר.

בקשר לצריכת הדלק - ידוע שהדגם האוטומטי מבזבז כמויות עצומות של דלק לעומת הידני שנחשב לחסכוני אפילו ונותן תמורה לא רעה.

בכל מקרה האוטו לא נורא כפי שמציגים אותו אבל יש אלטרנטיבות טובות יותר.

פורסם

אתה צריך למצוא גטס משנתון 06, ומעלה אם תצליח בתקציב הזה ויש סיכוי שכן. פשוט בשנתון זה הגטס קיבלה מנוע 1.4 ולא 1.35 כמו שהיה מההשקה המקורית שלה בארץ. ובגלל התוספת למנוע הרכב נהיה יותר חסכוני בדלק מהדגמים הישנים יותר. אני הייתי ממליץ על גטס 06, הצורה החדשה, דגם FUN. אני מאמין שיהיה לך קשה מאוד למצוא, אבל עם ההנחות שמציאות היום חברות הליסינג והמחירונים שיורדים היום בצורה מטורפת, אפשר למצוא.

• תוכן חדש...