Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כמו שכבר הבטחתי הנה עוד מספר תמונות של המשך העבודה ע"י האיש והיידים יוסי ALPINE, אין הרבה מה להגיד התמונות מדברות בעד עצמן, תהנו. :)

DSC03365 (Large).JPG

DSC03366 (Large).JPG

DSC03367 (Large).JPG

DSC03370 (Large).JPG

DSC03372 (Large).JPG

DSC03368 (Large).JPG

DSC03369 (Large).JPG

DSC03371 (Large).JPG

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הטוויטר יתחבא בתוך הקורה? או מה? לא הבנתי בדיוק :(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי אני מבין שאתה שואל האם הוא יישב בתוך הקורה, כי הטוויטר הזה בעצמו נראה טו-אוב באמת.. אבל הוא קצת "בולט" מדי לדעתי עם הכסף הזה..

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, אני גאה להודיע לכולם שבניית הקורות נגמרה, שלא בזכותי כמובן אלא בזכות איש אחד ויחיד יוסי ידי הזהב ALPINE, מה עוד אפשר להגיד על האיש הזה שלא נאמר פה ? ההקפדה על הפרטים עד הגימורים האחרונים, הרצון והשאיפה לשלמות, האהבה הכל כך אמיתית שלו לעבודה ומעבר להכל העובדה שהוא פשוט בנאדם וגם אם זו לא הייתה פרנסתו הוא היה עושה אותה על הצד הטוב ביותר.

הקורות כבר היו יכולות להיות מוכנות אתמול, אם יוסי לא היה מחליט שזה לא מושלם, בשעה 10 בלילה הוא החליט שהריפוד לא מושלם תלש את הריפוד שכבר עשה, וייצר אחר, משוגע אמיתי, כמו שאני אוהב.

אני לא יכול בכלל לתאר במילים את כמות העבודה אשר הושקעה בגרילים, לנו פה בפורום זה בסה"כ 5 תמונות ליוסי זה לקח קצת יותר מכמה שעות, התמונות פה פשוט עושות להם עוול הם יצאו לא פחות ממדהימים.

ועכשיו מספיק קשקשת הגיע הזמן לקצת תמונות, לצערי אין הרבה תמונות של פנים הרכב בגלל שעת הלילה המאוחרת (ולא חברים יוסי לא מחייב שעות לילה..) אז ביינתים תהנו ממה שיש:

DSC03393 (Large).JPG

DSC03396 (Large).JPG

DSC03398 (Large).JPG

DSC03401 (Large).JPG

DSC03402 (Large).JPG

12112008217.jpg

12112008220.jpg

פורסם

אהלן דני,

תתחדש ידידי! שילוב צבעים מנצח, אהבתי מאד. הבנייה קלאסית ועדינה, כמו שאני אוהב. והגרילים האלו באמת יפהפיים.

והגימורים, הגימורים..

יפה מאד!!

פורסם
הקורות כבר היו יכולות להיות מוכנות אתמול, אם יוסי לא היה מחליט שזה לא מושלם, בשעה 10 בלילה הוא החליט שהריפוד לא מושלם תלש את הריפוד שכבר עשה, וייצר אחר, משוגע אמיתי, כמו שאני אוהב.

זה לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה..

גם אצלי הוא סיים את הקורות , החליט שזה לא מספיק יפה (וזה היה יפה , שלא יהיה ספק לאף אחד) , ופשוט עשה אותם מחדש עד שזה יהיה מושלם .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יאפ - אני זכיתי לראות את הריפוד הקרוע על שולחן העבודה ובו זמנית להכיר את צביקה

:-P

אין מילים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז עכשיו אחרי נסיעה קצרה אני חייב להגיד שהטוויטר הזה פשוט נשמע מצויין, אני מאוד שמח שבחרנו ב-OFF AXIS, אני מניח שככל שהזמן יעבור הוא אפילו ישמע טוב יותר אבל ביינתים התוצאה פשוט נפלאה. 8)

ועכשיו עוד קצת תמונות מהבוקר:

IMG_0582.jpg

IMG_0583.jpg

IMG_0584.jpg

IMG_0585.jpg

IMG_0588.jpg

IMG_0595.jpg

IMG_0593.jpg

• תוכן חדש...