Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי יום ארוך (ארוך מאוד אפילו), אני שמח להגיד שהסוף קרוב...

אז ככה, היום בשעה 1:30 הגעתי לרוני והמשכנו לעבוד, העבודה הייתי מרובה ואני לא האמנתי שנסיים, רוני אמר שהוא לא מוציא אותי מבלי לשמוע משהו ואכן כך היה, מהשעה 1:30 עד השעה 23:30 הבאנדם פשוט עבד ועבד ועבד ועבד (ממש כמו השפן של אנרג'יזר), פשוט אין מילים לתאר את הבאנדם הזה.

בגלל חוסר של מגבר אחד (TRU S44) החלטתי לעבוד כרגע פסיבית + סאב של ארסנל עד שנשלים את החסר.

כרגע הכל מחובר ושומעים אבל יש עוד כיוונים לעשות וקצת לסדר בלאגן בחוטים, שאני מקווה עד יום רביעי לסגור.

בכל מקרה לרוני באופן אישי מגיע ממני אלפי תודות על עבודה נפלאה, רוני יש לך לקוח מרוצה, תודה!

ביחס להשמעה ראשונית אפילו אני מופתע מהתוצאה. :)

תמונות:

07102008162yy4.jpg

07102008159wf6.jpg

07102008156tg9.jpg

07102008168sx5.jpg

פורסם

אתה בהחלט יכול לצפות ליותר,

יעוץ של סקוט בולדה +הגברה מפלצתית ומתקין כמו רוני - לא תתאכזב:-).

נ.ב.

חיווט המתחים ברמה גבוהה - צרם לי בעין שהRCA קצת פחות .

.

ZZR

פורסם

מידן הRCA דווקא איכותיים מספיק לדעתי

אם אנני טועה הם מהסדרה אחת לפני הכי גבוהה של KNUK והם "עושים" אחלה עבודה למעט קונקטורים מעצבנים שלא נכנסתי לכניסות הRCA במגברים .

נ.ב אני עייף ממנו גמר לי על הצורה. :):)

פורסם

.

אני מקווה שאני טועה .

אבל רק ליתר ביטחון ,

אולי כדאי לפתוח את הסופיות של כבל הRCA לראות אם הבידוד אכן מולחם .

( בפורומים בחו"ל יש עדויות לתקלות ב- RCA של ניו-קונספט)

מידן.

ZZR

פורסם

תתחדש, הרכיבים נראים מבטיחים. אני מקווה בשבילך שהאיטום המינימלי יספיק, כי מהניסיון שלי מדובר בפחית עם מנוע, איטום רציני זה MUST ביונדאי.

בשיפוצים

פורסם

בסוף מבפנים אטמנו יותר ממה שחשבתי בהתחלה, זה יצא יותר ממינימלי.

ממה ששמעתי עד עכשיו אין רעידות\חרקושים\סאונד מעצבן של פח.

• תוכן חדש...