Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיפורס, אחרי ששבועיים הייתי במילואים, וחזרתי חזרה, התשובה היחידה שאני יכול להגיד בנושא של דני, שהוא פשוט אוהב להתעסק בכיוונים.

זה לא שהקלארוס לא הספיק לו, נראה שהוא רוצה לשחק ביכולות של האקליפס שלו

אני עם קלארוס פאסיבי, ונהנה מכל רגע:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה, הוא יכול לשנות, כל עוד בתום החוזה, הרכב יחזור כמו שהיה.

בגלל זה צביקה כ"כ התאמץ למצוא לו קורות חלופיות, בשביל שבמקרה הצורך, הוא יחזיר את הקורות המקוריות החדשות והרכב יחזור להיות מקורי ללא שינויים.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

מה שלא רואים, לא יזיק להם.

אבל זו השקעה שהוא ייאלץ לספוג, אין אפס.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני רק חושב שיתכן אחרי שהוא יחזיר את הרכב וחברת הליסינג תמכור אותו, ירכוש אותו מהם חובב אודיו לרכב וילך למתקין לעשות התקנה ואיטום. המבט על הפנים שלו ש"זכה בלוטו" - הייתי מת לראות דבר כזה..:-D

אגב, דני אמור להחזיר את הרכב בעוד כשנתיים. כל הענין הזה ש"לא להשקיע ברכב ליסינג" זה לא נכון, כי ממילא אנשים רבים אחרי שנתיים או שלוש מחליפים רכב. אתה קונה אוטו לעשרים שנה?

מה שכן, צריך להחזיר אותו לקדמותו לכשמחזירים אותו - וזה עולה כמובן קצת יותר לשחזר אח"כ ומתארגנים מראש בחלקי פלסטיקה נוספים - עליהם עושים כאוות נפשנו. אבל זה שווה - כי מה? תשקיע הרבה כסף ברכיבים טובים קומפ', סאב ובמגברים מצויינים, ותסרס את הסאונד כי אתה לא רוצה לעשות איטום ברכב ליסינג? טעות!

פורסם

א. תתחדש... אלה רכיבים בטוח נשמעים חלום (לא סתם חלום..רטוב...)

ב. כמסתיים החוזה תעביר מס' רכב + חברה הליסינג פה בפורום ואולי מישהו ירצה לקנות אותו (נשמע מפתה...)

תהנה לבנתיים מהמערכת.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שקיבלתי את הרכב לראשונה הבטחתי לעצמי שאני לא אשבר ולא התקין מערכת, אחרי שנה של נסיעה עם רדיו דיסק CLARION שלא בדיוק קרא דיסקים ועם רמקולים מקוריים של הרכב פשוט נשברתי, עכשיו אני מנסה לתקן את העוול שעשיתי לעצמי ולאוזניים שלי, בכל מקרה זה יותר זול מלבכות על ספה של פסיכולוג. :p

לגבי החזרה של הרכב ונושא האיטום אין ספק שזה כסף "שרוף" אבל זה כל כך שווה את זה שאני לא מתסכל אחורה בכלל, ביום שאני אצטרך להחזיר את הרכב תוך שעה עבודה הכל חוזר למצב המקורי, וכמו שכבר אמרו פה לפני מה שלא יודעים לא כואב. :)

לכל אלה ששואלים על ה-CLARUS לדעתי המידבאס שלו פשוט מצויין הטוויטר קצת פחות אבל בכל זאת ביחס למחיר התמורה פשוט מצויינת, למה לא הלכתי על הלגטייה? כי הוא מצריך בניה מסיבית בדלת ושוב אני מזכיר זהו רכב ליסינג וכבר עכשיו המערכת בתצורה הנוכחית מותחת את החבל, לא רוצה למתוח אותו עוד יותר.

פורסם

אני לא יודע אם ההשוואה הזו במקום, שניהם טווטרים שונים באופי סאונד מורל הרבה הרבה יותר רך.

הדבר החיובי ב-MT22 זה שהוא יכול לרדת נמוך יותר מטוויטר של ה-CLARUS מצד שני המידבאס של ה-CLARUS יודע לטפס גבוהה ככה שהטוויטר לא צריך לרדת נמוך.

פורסם

זה קצת כמו להשוות תפוחים לאגסים..

הטוויטר של הקלארוס נחתך בקרוס המקורי על 5 קילו ובגרסת ה5.25 בכלל על 5.5 קילו. והMT22 מיועד לעבוד על 1.8-2.5K [למרות שאישית עבדתי על 3.2 לפני השידרוג].

אמנם ראיתי ושמעתי את המידבאס של הקלארוס עולה ל5Khz קילו חופשי וטוב, אבל כשיש לך טוויטר שמנגן גם 1.5-2 קילו כמו הL1 PRO, זה נותן לך קצת יותר להשתולל עם נקודות החיתוך שלך..

דיפורס, הMT22 נשמע נהדר..:-)

פורסם
ובדיוק בגלל זה אולי ה MT22 ישמע טוב יותר ?

שוב כמו שצביקה אמר זה כמו להשוות תפוחים לאגסים, זה שלרכיב יש את היכולת לרדת נמוך יותר זה לא אומר שהוא בהכרח ישמע גם טוב יותר, כמו שכבר אמרתי זה תלוי מה אתה\האוזניים שלך אוהבות אם אתה אוהב טוויטר רך רך רך ה-MT22 הוא לא ספק בחירה מצויינת, מצד שני יש הרבה מאוד אנשים שיגידו שלא אכפת להם כמה נמוך אפשר לחתוך אותו והוא פשוט רך מידי לטעמם, לכן אין פה ממש מקום להשוואה.

• תוכן חדש...