Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה ביותר !!יש לך כשרון דני :lol:

זה נראה כאילו הרכב בא ככה עם הטוויטרים האלו

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי בטוח אין כשרון כל הכבוד והקרדיט מגיע לאיש אחד, יוסי alpine.

יפה ביותר !!יש לך כשרון דני

זה נראה כאילו הרכב בא ככה עם הטוויטרים האלו

פורסם

אההה יוסי עשה את זה =] סליחה על הטעות התבלבלתי

יוסי כל הכבוד על העבודה הנפלאה הזאתי

ודני תתחדש איש8)

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

חסר לו שהוא לא!

8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

באנננההההה.....

זה נראה ממש יפה, תתחדש.

כמה ימים לא הייתי פה ואיזה שינוי, אהבתי תעבודה יוסי...

דני אין לי מילים... ניראה נפלא, תהנה. תבוא למפגש וניראה.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

דני תתחדש ותהנה.

יצא סוף הדרך, באור יום זה נראה עוד יותר יפה.

עוד עבודה מעולה של יוסי, פשוט עבודה נקייה ומסודרת.

שלא תטעו, הגרילים הקטנטנים הללו זה ים של עבודה, מאוד מאוד קשה להגיע לתוצאה כזאת של הגרילים.

יצא ממש טבעי וסולידי.

under construction..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נו אז אחרי שראיתם את ה-CASE של אלי אני קצת מתבייש להציג את שלי, אבל בכל זאת...

אז אחרי הרבה זמן היום בשעה טובה ומוצלחת הגיע סוף סוף המגבר האחרון שלי אשר חותם את הפרוייקט הזה סופית, TRU Technology S44, לאלו מכם שלא יודעים במה מדובר זהו מגבר Dual Mono/Stereo אשר במצב Dual Mono מוציא 200RMS לערוץ, המגבר מחליף את ה-Genesis Dual Mono אשר ליווה אותי נאנמות בחודשים האחרונים (לא המגבר שלי...).

לכל אלו ששואלים איך הוא נשמע ביחס ל-GENESIS? אז ככה, בהתחלה שמעתי דיסק הדגמה מספר 6 של פוקל, דיסק שאני מכיר טוב, ההבדל בין TRU לבין ה-GENESIS לא היה מורגש במיוחד, אפילו מזערי הייתי אומר, ל-TRU היה יתרון קטן במיד, לאחר מכן אליקו הצטרף אלי ויצא לשנינו לשמוע את Leonard Cohen ביחד, השינוי היה לא פחות ממדהים, מיד\ווקאל פשוט מטורף שנינו קיבלנו תחושה שהזמר פשוט יושב על הדש ומקדיש לנו את השיר, לאחר מכן דפדנו לאסף אבידן המבט על פניו של אליקו אמר את הכל, אחרי שעה פלוס של הקשבה לשלל דיסקים כמו sade/dire straits/leonard cohen/assaf avidan/focal סיכמנו גם אני וגם אלי שאין צל של ספק שה-TRU הרבה יותר ווקאלי ובטווח המיד נשמע ללא ספק טוב יותר מה-GENESIS, זה נגמר בזה שהייתי צריך לגרש את אליקו מהאוטו כי הייתי חייב לזוז, אני מניח שאם לא הייתי מוציא אותו הוא היה נשאר שם עוד הרבה וממשיך לתהות למה הקלארוס שלי נשמע טוב יותר משלו, נראה לי שהוא נהנה... :)

אז זהו, לא תראו יותר עדכונים ממני בשרשור הזה, פרוייקט המערכת שלי (נכון להיום..) גמור וכן אני מרוצה מאוד מהתוצאה, תודה לכל אלה שעזרו לי בדרך וסבלו את כל החפירות\בקשות שלי, אלי, יוסי, רוני וצביקה בלעדיכם כל זה לא היה קורה, תודה לכל אחד אחד מכם.

ועכשיו לתמונות, תהנו:

23112008225.jpg

23112008226.jpg

23112008227.jpg

23112008228.jpg

23112008229.jpg

23112008224.jpg

23112008223.jpg

23112008231.jpg

פורסם

מי אמר שסיימנו ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מי אמר שסיימנו ?:)

אליקו אתה יודע שאתה מוזמן תמיד, בכל יום שרק תרצה. ;)

בכל מקרה, אני חושב שהרבה אנשים פה מחכים לתגובה רצינית ממך על מה ששמענו אתמול, קדימה תתחיל לכתוב. :D

• תוכן חדש...