Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז הפעם האחרונה שעדכנתי את השרשור הזה הרבה השתנה, אז הנה מספר עדכונים:

1.שבוע אחרי ההתקנה בצורה פסיבית חזרתי לרוני ועברתי לאקטיבי בעזרת GENESIS DM, אני חייב לציין שהשינוי היה די מהותי והוא שינה הרבה מאוד לטובה, ולא זה לא שאני מוותר על ה-TRU, ה-GENESIS נמצא אצלי באופן זמני ביותר עד שיגיע ה-TRU (במהרה בימינו אמן).

2.לאחר מספר שבועות של נסיעה בתצורה הנוכחית עם ST100 לטוויטר ו-DM למידבאסים נשברתי והחלטתי לאטום, צליל הפח הרועד בשילוב עם פלסטיקים מנגנים לא עשה לי טוב, לכן פניתי לאיש והידיים יוסי ALPINE, כולכם מכירים את עבודות האיטום המדהימות של יוסי, אז הנה לכם עוד הוכחה ליכולות של האיש המדהים הזה שיצא לי אישית להכיר רק בשבועות האחרונים ומאז יש לי רק דברים טובים להגיד עליו. אני חייב לציין שבחלומות הכי פרועים שלי לא האמנתי כמה איטום יכול לשנות ולשפר, אני יכול להגיד בוודאות מוחלטת שזה השינוי הכי טוב שעשיתי למערכת שלי והשיפור לא יכול בכלל להימדד באחוזים, לא רק שאין יותר פלסטיקים רועדים ופח מחרקש אלה יש שיפור אדיר בווקליות של הרמקול ולעזאזל פתאום יש לי באס מקדימה שרק חלמתי עליו וכל זה מצטרף לשקט אדיר שקיבלתי בזכות האיטום כל פעם שאני נכנס לרכב מתקבלת תחושת ניתוק נפלאה, זה הוא ללא ספק השינוי הכי טוב שעשיתי, אם חשבתי שלפני כן שמעו טוב אז עכשיו התוצאה היא לא פחות ממדהימה.

איטום הוא דבר שהתייחסתי אליו בקלות ראש ורק עכשיו אני מבין שזה למעשה אחד הדברים הכי קריטים והכי בסיסים שאתה יכול לעשות על מנת לשפר.

ועכשיו מספיק דיבורים, קדימה תמונות:

dsc03278rt7.jpg

dsc03284ot8.jpg

dsc03274tq7.jpg

dsc03281bw9.jpg

dsc03285ey5.jpg

פורסם

תתחדש, דני.

אין ספק שאיטום זה אחד הדברים החשובים ביותר במערכות שמכוונות לSQ. הערך המוסף שמתקבל ממנו, שווה לאין ערוך.

עם איטום טוב, רמקול "פשוט" יכול להשמע מצוין, ורמקול מצוין - מעולה.

דווקא אני שמח בשבילך דני, שבצעת את האיטום מעט זמן לאחר התקנת המערכת, ולא תוך כדי. תחושת השינוי היא מהותית ומיידית. שמעתי את המערכת לפני ואחרי האיטום. אכן השינוי קיים וחיובי ביותר.

יאללה מה עם הTRU? לא שמעת לאיתמר, ושלחו דרך הים??

לגבי עבודת האיטום. כרגיל, יוסי.. עבודה מעולה. הידוק היריעות עד שקווי המתאר ברורים ביותר, תוספת על מתגים, חירור לקליפסים.. כל הכבוד.

פורסם

יש לי שאלה אלייך, לאחר ההתקנה האם ההגבהה שהתקנתם בדלתות מגיעה עד לפלסטיק?

ברכב הקודם שלי עשיתי טבעות עץ בדלת בדיוק כמו אצלך אבל הם לא הגיעו עד לפסטיק של הדלת כמו הרמקול המקורי וזה פגע בבידוד הרעשים של הנסיעה, לאחר שפירקתי את הקומפוננט לפני המכירה של הרכב ישר שמתי לב להבדל

פורסם

כל הכבוד, באמת עבודה יסודית, מקצועית ואיכותית.

מקווה שישמעו טוב כמו שהשקעת. ושתהנה ממנה כמה שרק אפשר.

ורוצה לראות עוד תמונות, ניראה מעניין.

ובהזדמנות ( באחד המפגשים) גם לשמוע...

בהצלחה!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

אז אחרי שסיימנו עם פרוייקט האיטום הגיע הזמן לשדרוג קטן, לאחרונה החלטתי לשדרג את הטווטרים שלי ולא בגלל שלא אהבתי את הטוויטר של ה-CLARUS אלא חיפשתי משהו שמסוגל לרדת "קצת" יותר נמוך, כמו שרובכם כבר יכולים לנחש הטוויטר הנבחר הוא Hybrid Audio L1 PRO.

לאחר מספר בדיקות שמע גם OFF וגם ON ואחרי התייעצות קלה עם מספר אנשים כולל סקוט בוולדה ההתקנה שנבחרה היא קורות בתצורת OFF AXIS.

כמובן שטוויטר ברמה כזו זכאי להתקנה ברמה הכי גבוהה שיש לכן פניתי לאיש יקר בעל ידי הזהב יוסי ALPINE, יוסי כמו שאתם מכירים אותו נתן 120 אחוז מעצמו לפרוייקט, פשוט תענוג לראות את האיש הזה עובד.

אני מוכרח להגיד שבלי העזרה של shorlakk (צביקה) אשר מצא לי קורות חלופיות כל הפרוייקט הזה לא היה יוצא לפועל, אז תודה מגיע גם לך צביקה.

אז זהו מספיק דיבורים הנה לכם יום ראשון עבודה ראשון בפרוייקט קורות:

עוד תמונות בקרוב, ביינתים תהנו. :)

DSCN0002 (Large).JPG

07112008216.jpg

DSCN0015 (Large).JPG

פורסם

חשבתי שכל העיניין של הקלארוס זה שנקודת החיתוך גבוהה במיוחד בכוונה ולכן הוא נשמע טוב כל כך ביחס למחירו .

אז להחליף את הטוויטר בשביל זה , כנראה שגם אין לך צורך הקרוסים עכשיו , חבל היית מוסיף וקונה לגטיה וזהו :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

תתחדש דני, זה באמת נשמע אחרת וטוב הרבה יותר כך.

שמחתי לעזור לך בקורות. ואני מבקש - בלי עוד סרטים בראש עכשיו יותר. יאללה. שומעים מצוין.

לא הייתה קליטה. מה שאלת? אם אני יכול לארגן לך קיקפאנלים?8):lol:

• תוכן חדש...