Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חודשיים-שלוש אני מקווה.

נראה לי שאם תחכה חודשיים-שלוש, כבר לא ישארו רכבים במלאי ואז תצטרך לחכות עוד חודשיים-שלוש עד שיהיה:)

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי היום באולם תצוגה. אין מה להגיד! המכונית מדהימה ונותנת הרגשה אמיתית של יוקרה גרמנית! (מרצדס ואודי)

המחיר עממי לאין שיעור, בגובה 178,000 ש"ח על הכביש כולל הכל! מערכת חניה עצמית, כסאות עור חשמלי, חישני חניה (למי שרוצה לחנות לבד) מערכת שמע איכותית.

הדבר שאין זה GPS שזה כבר די סטנדרטי גם במכוניות זולות יותר.

יש מכוניות במלאי. יש אפשרות מימון אטרקטיבית (עוד לפני שהפעלתי את החבר'ה פה.... RS....)

לסיכום, שירות אדיב, סוכריות אננס טופי טעימות ואחלה מכונית שבעולם!

מצורפת תמונה מ-IPHONE שלי לכלה כמו שאני רוצה בדיוק (שחור בחוץ, שמנת בפנים) שמשמשת כמכונית מבחן. 8)

לגבי הסופרב, על גרסת ה-1.8TSI הזאת שבתמונה לפי המספר זיהיתי על ה-V6 יש את אותו מספר חוץ מהאמצע שהיה 151. ב-V6 מאוד נהנתי מהנסיעה המרשימה ואני מדבר ברצינות לעומת הסופרב הקודמתו המחיר אכן אטרקטיבי באופן יחסי.

אוראל אם אתה זוכר לפני חצי שנה דיברנו, על עניין המחיר אני אמרתי סביבות ה-147,000 ואתה אמרת בסביבות 190,000 אז מי לכך?.

יניב

פורסם

יניב, בוא נדייק - נאמר לי (בזמנו) סביבות 170K - זה לא רחוק מהאמת...

1.8TSI, ברמת גימור Elgeance - עולה 172K.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יניב, בוא נדייק - נאמר לי (בזמנו) סביבות 170K - זה לא רחוק מהאמת...

1.8TSI, ברמת גימור Elgeance - עולה 172K.

אוראל, דיברנו על הרמת כניסה לאוטו ולא רמת ביניים סיכמנו שמחיר ההתחלתי שלה יהיה 147,000 ככה אני אמרתי ואתה ציינת 190,000. בכל זאת אם הם היו משיגים מחיר באמת עוד יותר נמוך ומוותרים על כל מיני שטויות שנהגי ליסינג לא ממש זקוקים להם. סקודה ואני חותם לך, על זה הייתה מובילת הסגמנט ואם לא היא לפחות הייתה בין המובילות.

יניב

פורסם

יניב, אני זוכר שאמרתי 170K. לא זוכר שאי פעם דיברו איתי על 190K ל-1.8TSI הבסיסית.

בכל מקרה, זה לא משנה כ"כ כרגע :-).

היום הייתי בסוכנות ועושה הרושם שהסופרב עושה את שלה ומושכת לא מעט לקוחות עתידיים - אני מקווה שהלקוחות הנ"ל באמת ירכשו אותה.

נ.ב, קובי בלום - הבוס הגדול - אדם נחמד להפליא.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...